Bildirim
Mi Note 10 Lite Hakkında Soru İşaretleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Up -
Kullanıcı arkadaşların yorumları çoğu şeyi aydınlatacaktır. Lütfen yardımcı olunuz. -
uP -
Wifi problemi hic yasamadim.Evet aramalarda sensor problemi var ve can sıkıcı.Guncellemeyle cozulecegini umuyoruz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
önerir misiniz? Yoksa mi9t'yi mi yönelmeliyim? -
Eğer Xiaomi Note 10 lite almayı düşünüyorsanız biraz bekleyin güncellemeyle yakınlık sensörü arızası giderilirse öyle alın yada Mi 10 lite da bakabilirsiniz. İşlemcisi daha iyi hemde 5g desteği var. Bunların dışında Samsung note 10 lite yada s10 lite da yönelebilirsiniz. -
Mi 10 lite ve diğer önerileriniz için teşekkür ederim fakat bütçemi çok zorluyor. Çok aceleci davrandım ve mi note 10 lite aldım. Fena değil, beğendim gerçekten. Ekranı çok iyi. Tek sıkıntısı uyumlu ekran koruyucu bulamıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X