Şimdi Ara

Mi Note 10 Lite 128 Gb Yurtiçi Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kars İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Xiaomi Model #Mi Note 10
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Mi Note 10 Lite 128 Gb Yurtiçi Garantili

Merhaba arkadaşlar. Eski iphone kullanıcı olduğum için tekrar iphone almak istiyorum bu yüzden cihazımı satmak istiyorum. 6 gb ram 128 gb hafızalı çift hatlı gece siyahı renkli modelidir. Forumda cihazıma uygun en yakın model bu olduğu için Mi Note 10'u seçtim. Sitede araştırmam gereken konular oldukça gelen birisiyim. Bu yüzden referansım üye olduğum tarih ve 2 defa 2 farklı üye(@gmyo31 @Serhatdaggec) ile yaptığım satın alımlardır. İsteyenler gezenadam veya tanıdıkları aracılığı ile cihazı elden görüp test edebilirler. Hiçbir sıkıntısı ve bir nokta kadar çiziği yoktur. Elimde sadece sahibinden.com da ki ilanım olduğu için oranın linkini bırakıyorum umarım yasak değildir. 2. bir telefon elime geçince fotoğrafları ekleyip linki kaldırabilirim.

Xiaomi / Mi Note 10 Lite / 20 Ay Daha Garantili 128gb Xiaomi Note 10 Lite sahibinden.comda - 905134854

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 26 Ekim 2022 Satıldığı Şehir : Kars Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• SATILDI.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.