Şimdi Ara

Mi Band 4 Vs Honor Band 5 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok arada kaldım. Spora ilgim olduğu için Honor daha uygun görünüyor, fakat uygulamasına birçok kötü yorum yapılmış. Kafamı karıştırdı. Xiaomi'ye güvenim daha fazla ama Honor'ın bildirim görüntülemesi daha iyi gibi.
    Çok arada kaldım.

Cevap veren herkese teşekkür ederim

• Hocam hangisini aldınız ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mi Band 4 aldım hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12galatasaray12 kullanıcısına yanıt
    Memnun musunuz ? Ben de sizin gibi kararsiz kalıp honor band 5 siparisi verdim.

• Hayırlı olsun hocam şimdiden
    Ben de 2-3 gün anca kullanabildim, tam değil. Uyku takibi dakikasına kadar doğru gibi, nabız da iyi. Henüz aktivite yapamadım maalesef onun için bir şey diyemem. Ha bu arada bildirim göstermede maalesef emoji ve daha da önemlisi Türkçe karakter sıkıntısı oluyor. Çok kötü bir şey ama güncelleme filan halledilecek diyorlar.

Mi 4 ve Honor 5 gerçekten çok yakın birbirine. Memnun kalırsınız umarım

• 12galatasaray12 kullanıcısına yanıt
    Evet özellikleri çok yakın. Ben türkçe desteği ve tasarımı göz onunde bulundurarak Huawei seçtim. Tek endişe ettiğim konu şarj süresi xiaomi'ye göre düşük.
    Teşekkür ederim size de hayırlı olsun iki ürün de güzel. İyi akşamlar.

• İyi akşamlar hocam tekrardan güle güle kullanın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mi band 4 indirimi yakalayamadım :( iade olacak olan beğenmeyen varsa iletişime geçsin lutfen alışveriş yapalım
  • orchidem O kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün incehesap.com dan kardeşime aldım aynısı 175e filan indirimle ama stokta yok gözüküyor, orayı bi kovalayın derim . Bi de bu var 172 gözüküyor kodla filan daha uygun olur belki (Trendyoldan anlamam kod sormayın :'D)

• quote:

Orijinalden alıntı: 12galatasaray12

Hocam bugün incehesap.com dan kardeşime aldım aynısı 175e filan indirimle ama stokta yok gözüküyor, orayı bi kovalayın derim . Bi de bu var 172 gözüküyor kodla filan daha uygun olur belki (Trendyoldan anlamam kod sormayın :'D)
    https://m.trendyol.com/xiaomi/mi-band-4-siyah-akilli-bileklik-ithalatci-firma-garantili-p-6730411?boutiqueId=340343&gclid=EAIaIQobChMI_u7as7aQ5gIVwbTtCh1d4AbCEAQYASABEgJMX_D_BwE
    100/50 300/100 kuponlar ile son anda kaçırdım trendyoldan en kötü 130a geliyordu kısmet olmadı bazı istem dışı sorunlardan dolayı...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.