Bildirim
Mi Band 4 Vs Honor Band 5 ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam hangisini aldınız ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Mi Band 4 aldım hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Memnun musunuz ? Ben de sizin gibi kararsiz kalıp honor band 5 siparisi verdim.
Hayırlı olsun hocam şimdiden
Ben de 2-3 gün anca kullanabildim, tam değil. Uyku takibi dakikasına kadar doğru gibi, nabız da iyi. Henüz aktivite yapamadım maalesef onun için bir şey diyemem. Ha bu arada bildirim göstermede maalesef emoji ve daha da önemlisi Türkçe karakter sıkıntısı oluyor. Çok kötü bir şey ama güncelleme filan halledilecek diyorlar.
Mi 4 ve Honor 5 gerçekten çok yakın birbirine. Memnun kalırsınız umarım
Evet özellikleri çok yakın. Ben türkçe desteği ve tasarımı göz onunde bulundurarak Huawei seçtim. Tek endişe ettiğim konu şarj süresi xiaomi'ye göre düşük.
Teşekkür ederim size de hayırlı olsun iki ürün de güzel. İyi akşamlar.
İyi akşamlar hocam tekrardan güle güle kullanın
mi band 4 indirimi yakalayamadım :( iade olacak olan beğenmeyen varsa iletişime geçsin lutfen alışveriş yapalım -
Hocam bugün incehesap.com dan kardeşime aldım aynısı 175e filan indirimle ama stokta yok gözüküyor, orayı bi kovalayın derim . Bi de bu var 172 gözüküyor kodla filan daha uygun olur belki (Trendyoldan anlamam kod sormayın :'D) m.trendyol.com
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyolhttps://m.trendyol.com/xiaomi/mi-band-4-siyah-akilli-bileklik-ithalatci-firma-garantili-p-6730411?boutiqueId=340343&gclid=EAIaIQobChMI_u7as7aQ5gIVwbTtCh1d4AbCEAQYASABEgJMX_D_BwE
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
100/50 300/100 kuponlar ile son anda kaçırdım trendyoldan en kötü 130a geliyordu kısmet olmadı bazı istem dışı sorunlardan dolayı...quote:
Orijinalden alıntı: 12galatasaray12
Hocam bugün incehesap.com dan kardeşime aldım aynısı 175e filan indirimle ama stokta yok gözüküyor, orayı bi kovalayın derim . Bi de bu var 172 gözüküyor kodla filan daha uygun olur belki (Trendyoldan anlamam kod sormayın :'D)
https://m.trendyol.com/xiaomi/mi-band-4-siyah-akilli-bileklik-ithalatci-firma-garantili-p-6730411?boutiqueId=340343&gclid=EAIaIQobChMI_u7as7aQ5gIVwbTtCh1d4AbCEAQYASABEgJMX_D_BwE
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X