Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Mi 9T garantili full kutu. 2.200 TL Satın Al 15 Nisan 2021 01:26 1 1 Mi 9T garantili full kutu. 2.200 TL Gayet temiz titiz kullanişmış ekran filmi takılı ve ilk sahibiyim.İlana bakmadan önce referanslarıma bakabilirsiniz. Biraz aciliyetim olduğu için fiyat böyledir. Pazarlık mesajı atmayınız. 64 GB renk KırmızıCihaz direk Mİ STORE dan alındı yani Türkiye distribütör garantilidir. 8 ay garantisi vardır. Cihazın çalışmayan aksana ve kusuru yoktu ve ful kutu içeriği faturası garanti belgesini resimlere ekledim hepsi verilecektir.Fiyat sondur pazarlık yapmayın diye dip fiyat koydum. İst. Tuzla dayımSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 31 Aralık 2021 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Xioami 12T garantili cihaz. Sıfır "Lacoste'' Ayakkabı 44 numara Silinsin PlayStation 5 CD li Media Markt dan