Şimdi Ara

MHP MASKESİNİ ÇIKARIP SOL'A SAVAŞ AÇTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Meclis Başkanlığı seçiminin ardından partisine ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye yönelik eleştirilerin, "karalama kampanyalarının" partisinin haklılığının kanıtı olduğunu belirtti.

Hangi şartlarda olursa olsun; hatta bu AKP'nin iktidardan düşmesini sağlayacak bile olsa asla MHP'ye oy vermeyecek olanlar, CHP'nin Meclis Başkanı adayına oy vermediğimiz için bize sövmektedir. Türkiye'de CHP destekçisi sol basının çapı budur. Meşrebi, seviyesi ve tıyneti budur. Aynı zihniyettekiler, Ekmeleddin İhsanoğlu CHP'nin cumhurbaşkanı adayıyken de yeterince destek vermeyip Tayyip Erdoğan'ın ekmeğine yağ sürenlerdir. Erdoğan'ın temsil ettiği AKP zihniyetinin Türkiye'de revaç bulmasının en büyük sebebi; Atatürk'ün ölümünden sonra CHP'de yuvalanan solun, inkılap yobazlığı yaparak muhafazakâr kitleleri Cumhuriyet muhalifi veya düşmanı hâline getirmesi olmuştur. İnkılap yobazlarının bugünkü temsilcilerinden biri de CHP'nin sosyalist Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç'tur."

http://www.mynet.com/haber/politika/mhpli-semih-yalcin-alayinin-hakkindan-geliriz-1910143-1

MHP MASKESİNİ ÇIKARIP SOL'A SAVAŞ AÇTI

• Şimdi burada asıl hata yapan bana göre CHP. Geçen sene sizin ortak adayınız olan ihsanoğlu'nu desteklemeniz gerekirdi. MHP'nin Baykal'a oy vermeyeceğini sokaktaki adam bile söylerdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maske felan takmamışlardı ki adamlar aşırı sağ parti adı milliyetçi bi kere neyin solundan bahsediyonuz siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.artvinli

Şimdi burada asıl hata yapan bana göre CHP. Geçen sene sizin ortak adayınız olan ihsanoğlu'nu desteklemeniz gerekirdi. MHP'nin Baykal'a oy vermeyeceğini sokaktaki adam bile söylerdi.

200 kusur oyla secilecekti zaten. Mhp baykala vermez diyorsunuz hdp den ekmele vermelerini mi bekliyorsunuz?

• Börcır kullanıcısına yanıt
    Kardeşim o zaman öyle çığırtkanlık yapmayacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam yüzde yüz haklı bu kadar da çamura yatmayın.

Bazen abartıyorlar diyorum da gerçekten de bu cehape zihniyeti kadar kıvrak insanlar görmedim ben yahu.

• yav he he!

asenayı geçtiniz yeminle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekmeleddin İhsanoğlu, CHP'nin belirlediği çatı adayı idi CB seçimlerinde. MHP destekledi,HDP desteklemedi. Daha sonra İhsanoğlu MHP'den milletvekili oldu fakat kucaklayıcı görüşü devam eden birisi,kökten partici değil. Burada Baykal'ı öne çıkartarak CB tuzak kurdu, CHP'de bu siyasi tuzağa düştü. Çünkü Baykal'ı MHP'nin desteklemeyeceği yukarıdaki arkadaşında dediği gibi sokaktaki çocuğa sorsan söyler. Ayrıca HDP'nin destekleme riski de mevcut. Bu süreçte kısa vadede MHP zarar görür gibi duruyor ama esas zararı CHP gördü. Kaldı ki Baykal CB ile görüştüğünde ne kadar CHP'li varsa eleştiriyordu.

Yapılması gereken yine Ekmeleddin İhsanoğlu'nu aday göstermekti. Haliyle CHP ve MHP oy verecekti, bu durumda top HDP'nin kucağında kalacaktı. Eğer desteklemez ise aynı CB seçimlerinde olduğu gibi dolaylı olarak Erdoğan'a destek verdiği anlaşılacak, Türkiyenin değil sadece kendisini düşünen bir parti olduğu ve AKP çizgisine de çok uzak olmadığı seçmen tarafından anlaşılacaktı. Bu durumda halkta da AKP-HDP koalisyon hükümeti beklentisi oluşacak, haliyle AKP sağ ve milliyetçi oyları, HDP ise sol oyları kaybetme riskine girecekti.

Tabi bu dediklerimi Kılıçdaroğlu'da biliyordur ama kendisi partiye tam hakim değil. Deniz Baykal ben aday olacağım dedikten sonra onu engelleyecek gücü yok. Haliyle sn. Baykal'da siyaseti zirvede bırakmak ve kaset olayındaki kötü imajını silmek istiyordu,haliyle aday olmak için ne gerekiyorsa yapacağı belliydi. CB bu durumu çok iyi kullandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 6 Temmuz 2015; 12:56:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.