dostum hiç uğraşma. ps1 emulatoru kolay zaten direkt yaparsın.oyunu da indir netten oyna.sonuçta konsol içni yapılmış bir oyun pc modunda gamepad falan destekliyeceğini sanmıyorum :D
quote:
Orijinalden alıntı: russell26
dostum hiç uğraşma. ps1 emulatoru kolay zaten direkt yaparsın.oyunu da indir netten oyna.sonuçta konsol içni yapılmış bir oyun pc modunda gamepad falan destekliyeceğini sanmıyorum :D
Emu Gamepad destekliyor Bir iki ince ayar yapmak lazım sadece.
Emülatör kur hocam, PSX emu bul bir yerlerden. Çek netten MGS 1'in PS versiyonunu. Ne uğraşıyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: GokhanGulAilesi
quote:
Orijinalden alıntı: russell26
Emu Gamepad destekliyor Bir iki ince ayar yapmak lazım sadece.
Emülatör kur hocam, PSX emu bul bir yerlerden. Çek netten MGS 1'in PS versiyonunu. Ne uğraşıyorsun?
emunun desteklediğini biliyorum :D pc deki msg desteklemiyordur diyorum ben olsam ben de hiç uğraşmam emu ile oynarım.takarım gamepadi :D ver elini solid snake
Arkadaslar sorunu cözdüm yabancı forumlardan birinde birisi sağolsun patch atmıs indirdim oldu teşekkürler herkese
Eğer ihtiyacı olan biri varsa bana pm atsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme