Şimdi Ara

MGS 1 Ekran Sorunu [Yardım] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostum hiç uğraşma. ps1 emulatoru kolay zaten direkt yaparsın.oyunu da indir netten oyna.sonuçta konsol içni yapılmış bir oyun pc modunda gamepad falan destekliyeceğini sanmıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: russell26

dostum hiç uğraşma. ps1 emulatoru kolay zaten direkt yaparsın.oyunu da indir netten oyna.sonuçta konsol içni yapılmış bir oyun pc modunda gamepad falan destekliyeceğini sanmıyorum :D

Emu Gamepad destekliyor Bir iki ince ayar yapmak lazım sadece.

Emülatör kur hocam, PSX emu bul bir yerlerden. Çek netten MGS 1'in PS versiyonunu. Ne uğraşıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanGulAilesi

quote:

Orijinalden alıntı: russell26

dostum hiç uğraşma. ps1 emulatoru kolay zaten direkt yaparsın.oyunu da indir netten oyna.sonuçta konsol içni yapılmış bir oyun pc modunda gamepad falan destekliyeceğini sanmıyorum :D

Emu Gamepad destekliyor Bir iki ince ayar yapmak lazım sadece.

Emülatör kur hocam, PSX emu bul bir yerlerden. Çek netten MGS 1'in PS versiyonunu. Ne uğraşıyorsun?

emunun desteklediğini biliyorum :D pc deki msg desteklemiyordur diyorum ben olsam ben de hiç uğraşmam emu ile oynarım.takarım gamepadi :D ver elini solid snake

• Arkadaslar sorunu cözdüm yabancı forumlardan birinde birisi sağolsun patch atmıs indirdim oldu teşekkürler herkese
  • Eğer ihtiyacı olan biri varsa bana pm atsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.