Şimdi Ara

MF4 HAM 330 PUAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene yeditepe inşaat mühendisliği kazandım oraya gidicem ama burs yok , burssuzda çok pahalı yani babam inşaat olduğu için parayı vermekte sorun çıkarmıyor nasıl olsa mezun olunca 1-2 inşaattan bu parayı çıkarırsın kafasıyla bakıyor. Ama ben babama yük olmak istemiyorum o kadar ve oraya vericeğim parayı babam bankaya yatırır işimi kurarım diye düşünüyorum.

İsteğim tam burs değil ama %50 burs kazanmak istiyorum. Bunun içinde MF4 330 puan yapmam lazım hazırlık haftaiçi hergün olucağından o günler hazırlık derslerime çalışıcam. Haftasonu boş kalıyor zaman denemelerine kaydolup tekrar girmeyi düşünüyorum evde kendim çalışıcam. Bu sene ygs1 250 puan yaptım tek istediğim bunun üstüne 70-80 puan daha koymak.Matematik ve Türkçe netlerimin artıcağını düşünüyorum heyecandan kaybettim bu sene. Yani matematik netim 18 Türkçe netim 19 du bunların ikiside +25 olucak.

Tek eksiğim FEN yani fen yapamıyorum bi türlü 6-7 net çıkıyor sosyalden 20 net üstü çıkıyor ama fenden çıkmıyor. Bunun için tavsiyesi olan var mı arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Yani bu puanı yapmak istememin sebeplerinden bir tanesi de bir şeyler yapabildiğimi babama kanıtlamak 250 puan çok az arkadaşlarına söylerken bile çekindi biraz bu sene çekinmeyeceği bir puan olsun istiyorum.

FEN İÇİN TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR

Kimya çalışacam bugünlerde yani 7-8 konu var 13 soru çıkıyor, fizikten en kötü 5 net yapabiliyorum daha çok biyoloji ağırlıklı tavsiyeleriniz olursa çok iyi olur şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeweRLee -- 1 Ağustos 2013; 16:31:07 >

• UP YGS için tavsiyeler verin arkadaşlar şimdi LYS'ye Kasımda başlıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.