Şimdi Ara

mf4 8494 ne öneririsizn? ( kafası karışık )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdslar kafam cok karıstı..stn karısk ıyıce karstı

itü--uçak dusundm....ucagn ısını makınede yapıyor...anca yurt dısndna..ha dilin de super olcak dedıler

b.ıcı kımya. dsndm....unıye gore bolm yazma..kımyada iş yok dedıler...

itü inşaat (ing) dsndm...turkcesını yaz ıng nın katkısı yok daha da engel oluyo okrken dedıler..turkcesı 16k..yazasm gelmıyo :S

itü makıne dusundm.....her yer makınecı kendını cok gelstrmn lazm...o kdr calısana kadar gıt tıp oku dedıler :D..

verıcem tercıh kagıdını bırıne doldrsn bunları kafasına gore :D. :D

şaka bır yana nerlerı
    onerırsnz ???????????????????

• Tercih yapmayi dusundum.. yapma zaten hic biri gelmez dediler.. bi bu kaldi :D

kardesim hic birini kafana takma soyledigin bolumler birbirleriyle alakasi olmayan bolumler.. onemli olan senin ne istedigin ?kendini gelistirecegim ben bu iste, kendimi digerlerinden farkli gosterecegim dersen bos kalmazsin. Az kaldi zaten iyice bi kendine ben ne olmak istiyorum diye sor hayatin boyunca onunla ugrasacaksin cunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akınbaylı A kullanıcısına yanıt
    Hocam Galatasaray Endüstri yaz , başka bir şey düşünme derim sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ep94

Tercih yapmayi dusundum.. yapma zaten hic biri gelmez dediler.. bi bu kaldi :D

kardesim hic birini kafana takma soyledigin bolumler birbirleriyle alakasi olmayan bolumler.. onemli olan senin ne istedigin ?kendini gelistirecegim ben bu iste, kendimi digerlerinden farkli gosterecegim dersen bos kalmazsin. Az kaldi zaten iyice bi kendine ben ne olmak istiyorum diye sor hayatin boyunca onunla ugrasacaksin cunku

kardesım en dogrusu bu saten ama...şu an sunu yapsam super olur dedgm bır meslek yok..hani doktor polıs deynce herseyını bılıyorsn ama

ucak makıne ınsaat deynce ınsanın kafasnda cok bır sey canlanmıyo :D...ben fızgı geo yı kımyayı her trlu severm..uzerıne dsnmeyı ugrasmayı...ama şu meslek tam benlık dıyebldgm yok....ama 1 gunlugune ucak veya makıne ınsaat muh olsam 1 gunumu onlarla gecrsem buyuk olcude anlarm ne ıstedıgımı ama oyle bır ımkan malesef yok olsa super olur :D...

yarn rehbrlkcılere de danısacam..bakalm nasıl bır sey cıkcak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rubisco35

Hocam Galatasaray Endüstri yaz , başka bir şey düşünme derim sana.

valla muhendslk ıcın teknık unıversıte okumak ıstyrm aslnda...
  • akınbaylı A kullanıcısına yanıt
    Tabi ki kendin bilirsin ancak Galatasaray üniversitesinden bahsediyoruz , sonrası da çok önemli :)
  • Uçak ta etrafındakiler söylediklerine katılırım ama emin ol millet bütün tercihlerinin olumsuz yönlerini söyler. Biraz burnunun dikine gidebilirsin. Türklerin kronik rahatsızlığı : bardağın boş kısmını çok iyi anlatmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence mühendislik okuyacaksan ODTÜ'ye gel.Orada ingilizcen tam oluyor.Yurt dışına çıkmak isteyipte çıkamayan öğrenci yok.İnsanlar ODTÜ diyince tereddüt etmiyorlar.Böyle duydum çünkü benimde daha bi 4-5 senem var mezuniyete
  • quote:

Orijinalden alıntı: antijensiz

Bence mühendislik okuyacaksan ODTÜ'ye gel.Orada ingilizcen tam oluyor.Yurt dışına çıkmak isteyipte çıkamayan öğrenci yok.İnsanlar ODTÜ diyince tereddüt etmiyorlar.Böyle duydum çünkü benimde daha bi 4-5 senem var mezuniyete

kanka pekı odtude aldgn ıng egtm konusma ıcın yetrlı mı yoksa y.dısı sart mı....y.dısı ılla cıkcaksak itüye de gıdılr yanı oranın baglantıları cok :D
  • yeterli ama bu insanın kendisine de bağlı mesela ben lisede ingiltere ye gittim lise ingilizcesiyle yaptım herşeyi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: antijensiz

yeterli ama bu insanın kendisine de bağlı mesela ben lisede ingiltere ye gittim lise ingilizcesiyle yaptım herşeyi :D

valla ben temelden sevmedm...sevmeynce de calısmadm...ama fızık kımya mat sevdgm calstm yane :D...sevdgm derse calsrm da...yoksa ite kaka
  • itu isletme muhendisligi turkce geliyor sanirim bana bir cok kisi tarafindan onerilmisti iyi ve genis bir alani olmasindan dolayi, daha teknik bolumler dusunuyorsun galiba ama ilgini cekerse de arastirabilirsin gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi michellewinchester -- 8 Temmuz 2013; 18:03:08 >
  • bilgisayar mühendisliği neden düşünmüyosun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.