Şimdi Ara

MF4 70K Bilgisayar Mühendisliği Tercih Listem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitzkreig -- 12 Temmuz 2014; 19:10:17 >
  • Hocam yanlış bilgilendirme yapmak istemem tabiki ben şu an gazi tek. fakültesindeyim.Benim demek istediğim yani ösym imza yetkisi olacak diyor ama oda bunu kabul etmiyor.Her ikisi içinde ortak bir karar çıkmış değil.14 Haziranda oda bi açıklama yaptı imza yetkisinin yürütmesi durduruldu diye bizim okul yalanladı.okul yalanlasada şu an için ben emin olamıyorum.Ben kendim bilmeden gittim pişman oldum arkadaşında bilerek gitmesini istediğim için söyledim.Teknoloji fak. yazacaksa çok iyi arastırmasını tavsiye ederim.
  • upper than
  • Blitzkreig kullanıcısına yanıt
    İÖ gelebilir de ilki zor gibi işini garantiye al listeyi böyle bitirme
    edit:başka bölüm de düşünebilirsin elektrik de bilgisayar gibi geleceği açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huytergan -- 13 Temmuz 2014; 0:27:14 >
  • huytergan kullanıcısına yanıt
    Hocam benim karar net Bilgisayar Müh. olcam.
  • yavvv zaten bilgisayar mühendislerinin imza yetkisi yok neyin kafasındasınız teknoloji fakültesi vs.
  • Hacı bende İstanbul Üni. mühendisliği istiyorum senin Mf4 puanın kaç bu kadar yüksek yerleri yazmışsın ? bende seneye giricem yardımcı olsana biraz .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioactiveRc -- 13 Temmuz 2014; 16:03:43 >
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    Biraz şans meselesi üste balonları yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitzkreig

Biraz şans meselesi üste balonları yazdım.

Anladım sınav nasıldı ? ayrıca kaç aldın merak ettim ?
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    348 işte 70.245 sıralama. Önemli olan sıralamadır.
  • up up
  • Bilgisayar müh. imzaya gerek yokki neyin kafası yaa
  • byns kullanıcısına yanıt
    bu imza yetkisi kimlerde?
  • eşit olasalarda özel şirketler başvuruları almıyormuş yada 2.sınıf mühendis sayıyormuş doğrumu? teknoloji fakultesi güvenilir olsa yakın olarak yazılır..
    genede işe girerken almıyorlar galiba biri düzgün acıklama yapsa iyidi
  • huytergan kullanıcısına yanıt
    elektrik,elektrik-elektronik,makine,inşaat ta var imza yetkisi.
    imza yetkisini şirket açma olayıyla karıştırmamak gerek her mühendis kendi alanında şirket açabiliyor.örn makineciler ısıtma ile ilgili şirketler açabiliyorlar yeterli paraları varsa
    ama işe alınmayacaklarmış teknoloji fakültesi yazıyor diye ona nedersin?
  • KTÜ ya da Sakarya yazacağına seneye kal daha iyi.Egeyi Yıldız tekniği kazanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoloji Fakültesi'nin durumu tam bir muamma. Kimseye tavsiye etmiyorum. Tamam YÖK bunlar da mühendis diyor ama TMMOB bunu kabul etmiyor, ki bence sonuna kadar haklılar. Aynı, bir fark yok diye itelemeye çalışıyolar, hatta TV'de teknoloji fakültesindeki eğitim daha iyi diyeni bile gördüm. Yeni bir fakülte açmak zaten saçmalığın daniskası. Madem daha iyi bir eğitim müfredatı buldun onu Mühendislik Fakültelerine uyarlasana

Resmi olarak mühendis görünseniz de dışarıda özel şirketlerde 2.sınıf mühendis muamelesi görmeniz olası
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.