Meslek lisesi mezunuyum lys hiç bilmiyorum.Ygs1 den 400 almayı düşünüyoru,lysden kac soru yapıp 350 almak gerekir ? Konular zormu 2 ayda yetişirmi evde tek başıma ? Hedef mtok yazılım müh.
bence inanırsan ve sıkı bir tempo tutturursan neden olmasın
Hocam 50 mat 30 fen yapsam bile puan yetmiyor.Ne yapcam ya :-(
türkçe ve sosyal de çözersin hocam basit zaten al 1-2 kitap konu anlatımlı 1-2de soru bankası al yeter sosyal ve türkçe için bence
Bende okul puanı dahilinde 280 civarı yapmak istiyorum. Konu açmayı bilemediğimden buraya yazyorum kusura bakmayın.
Tm öğrencisiydim fakat bu sene kat sayı kalktığından ve gazetecilik istediğimden dolayı ts den hazırlanmaya başladım. Biraz geç oldu ama anladımki gazetecilikte istemiyorum ben. O yüzden geçen seneki bilgilerimi hatırlayıp matematiğin ikinci bölümünede çalışmaya başlamayı düşünüyorum. 280 puanı yapmak mümkünmü sonuçta 2. bölüm fen konusunda hiç bir bilgim yok. Sadece matematikten ortalama kaç net yapmam gerekir?
Okul puanımda 59.44 acaba bu sadece tm den tercih yaptığımda mı 59.44 gelicek. Yani mf den yaptığımda bi değişiklik olur mu? bilgilendirirseniz sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Yoko...
Bende okul puanı dahilinde 280 civarı yapmak istiyorum. Konu açmayı bilemediğimden buraya yazyorum kusura bakmayın.
Tm öğrencisiydim fakat bu sene kat sayı kalktığından ve gazetecilik istediğimden dolayı ts den hazırlanmaya başladım. Biraz geç oldu ama anladımki gazetecilikte istemiyorum ben. O yüzden geçen seneki bilgilerimi hatırlayıp matematiğin ikinci bölümünede çalışmaya başlamayı düşünüyorum. 280 puanı yapmak mümkünmü sonuçta 2. bölüm fen konusunda hiç bir bilgim yok. Sadece matematikten ortalama kaç net yapmam gerekir?
Okul puanımda 59.44 acaba bu sadece tm den tercih yaptığımda mı 59.44 gelicek. Yani mf den yaptığımda bi değişiklik olur mu? bilgilendirirseniz sevinirim.
bir değişiklik olmaz diye düşünüyorum sonuçta okul puanı o ve katsayılar kalktı http://www.sorubak.com/lys.php bu siteden de ne kadar yapmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz
Teşekkür ederim. lys den 20 matematik neti istiyormuş.