Şimdi Ara

Mf3 tahmin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam peki kaç k gelir sizce. Ya da benimle aynı sıralamaya sahip ama sosyal çözmüş birine göre kaç k geri atarım. İlginiz için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alim56 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ygs sıralamanız benimle aynı fakat senin sosyal fazla oldugu için lys hesaplanırken benden daha iyi gelir. Fen netlerimiz aynı gibi mat biraz geri kalmış. Onu da ygs sosyalle kapatırsın. Bana 10-15k diyolar. Ben kendimi 16k bekliyorum. Size de 14-13k falan. Yani her türlü 1-3k bendn yüksek gelir.

• Duygusuz_ahmet D kullanıcısına yanıt
    hocam tıp gelsinde başka bir şey istemiyorum açıkcası doğu hariç gelsin tıplar valla çok mutlu olurum bu arada puanınız kaç çıkıyor hocam puanzada?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Şuan mobildeyim telefon bura zor giriyor. Bi ara editlerim puanza puanını. Hocam batıda Afyon tıpa falan gider misiniz? Nerelisiniz nerde oturuyosunuz? Bnce deniz kenarı olmasa da denizli afyon açılırsa uşak gibi batıdaki tıplar tutar gibi.

• Hocam fen netlerimiz nerdeyse aynı. 1-2 fark var galiba. Lys matta da 4 soru fark var. Ygs sıralamamız aynı lakin sizin sosyal lys hesaplanırken beni geçirtir aynı şekilde. Ben kendime 16k falan bekliyorum. Bence sizin de 16k civarı gelcek. Tabi inşallah daha iyi gelir. Millet bana 10-15 k falan diyo fakat ben herzaman en kötüyü düşünüyorum ki sonra hayal kırıklıgı yaşamayayım. 11 temmuzdan sonra editleriz puanlar aynı gelir üni değerlendirmesi yaparız :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Duygusuz_ahmet

Hocam fen netlerimiz nerdeyse aynı. 1-2 fark var galiba. Lys matta da 4 soru fark var. Ygs sıralamamız aynı lakin sizin sosyal lys hesaplanırken beni geçirtir aynı şekilde. Ben kendime 16k falan bekliyorum. Bence sizin de 16k civarı gelcek. Tabi inşallah daha iyi gelir. Millet bana 10-15 k falan diyo fakat ben herzaman en kötüyü düşünüyorum ki sonra hayal kırıklıgı yaşamayayım. 11 temmuzdan sonra editleriz puanlar aynı gelir üni değerlendirmesi yaparız :D

galiba sende benim gibi kötüyü düşünüp öyle kendini hazırlıyorsun sonuca :D aslında şuanda benim matematik 61 d 3 yanlış gibi gözüküyor ama valla güvenemiyorum zaten baya süre geçince hesapladılar matematikteki soruları ne yaptığımı hatırlayamıyorum ama 55 dedim düz hesap ne olur ne olmaz diye inşallah iiyi bişey gelirde dediğin gibi açıklanınca üni değerlendirmesi yaparız :) gerçi bilmiyorum bu sene artan kontenjan falan ilk 16 bin olsa min sıralamamız yine tıp gelir diye düşünüyorum :D tabi yine sonuçalrı beklemek lazım kesin konuşmak için :)

• Hocam 61d 3y gelirse ne 16sı senin için 10k tartışması yaparız. Matematikin 1 sorusu diğerlerine göre daha eleyici olur. İnşallah dediğiniz gibidir de sonuclar acıklanınca 4 haneli sıralamaları görürsünüz. Ben Uşak fen lisesinde bile 10-15den fazla 70 soru işaretleyen duymadım.

• Duygusuz_ahmet D kullanıcısına yanıt
    hocam eskişehirliyim çevre iller bana uyar açıkcası

Tabi ki hocam. Gerçi benim de en çok istediğim yerlerden biri de Eskişehir. Bütün arkadaşlarım eskişehire gitti

• Ah Ah belki 2015den iyi gelirse gidebiliriz ancak eskişehire

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.