Şimdi Ara

►►►►MF3 LÜTFEN YARDIM EDİN MF3 TECRÜBELİ ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar.Bana bu konuda yardımcı olmanız çok iyi olur çünkü nasıl yapacağım konusunda bilgim pek yok.
    Bu forumda da yeniyim ve tecrübeli olan arkadaşlar var lütfen bana yardımcı olun ve görüşlerinizi belirtin.
    Şimdi benim mf3 sıralamam 17937 ve Kocaeli Diş çok istiyorum ve kocaeli diş geçen sene 17400 ile kapatmış ben şimdi nasıl bir tercih yolu izlemeliyim ?Tıplardan herhalde sadece VAN TIP ve GATA TIP (yeni açılıyor) vercem.Sonrasını full diğer dişlerle dolduracam sizce uygun mudur tecrübeli arkadaşlar ?Tercih listemi aşağıya koyuyorum size zahmet beni yönlendirin görüşleriniz önemli.Ve gelme ihtimali en yüksek olan üniversite sizce hangisidir yazdıklarım arasından ? Ve hangilerini çıkarmalıyım ? Kocaeli diş gelmesi için başka strateji uygulayabilir miyim ?yani şuanda gelmesini istediğim tek bir üniversite var Kocaeli diş.BU TERCİHLERİ YAPARSAM EĞER BANA GELMESİ EN MUHTEMEL ÜNİVERSİTE HANGİSİDİR?
    LÜTFEN SORULARIMI CEVAPLAYIN

2016 KAPANIŞ SIRALAMALARI
    |
    |
    1-KOCAELİ DİŞ 17400
    2-VAN TIP 16100
    3-Adana Diş 17700
    4-Konya Diş 17800
    5-Kayseri Diş 18100
    6-Aydın Diş 18300
    7-Samsun Diş 18300
    8-Gaziantep Diş 18700
    9-Denizli Diş 18900
    10-Isparta Diş 19000
    11-Bolu Diş 19100
    12-Konya Diş 2 |
    13-Edirne Diş |
    14-BOŞ |
    15-Malatya Diş |
    16-Katü Diş
    17-Kırıkkale Diş
    18-Uşak Diş
    19-Zonguldak Diş
    20-Hatay Diş
    21-Ordu Diş
    22-Sivas Diş
    23-Van Diş
    24-GATA TIP

ARKADAŞLAR EN SONDAKİ ÜNİLERİN SIRALAMASINI YAZMADIM ZATEN GELMESİ KESİN OLDUĞU İÇİN.

• Hacı van tıpı kocaeli dişin üstüne yaz.HATTA 2'YE DE KARS TIP YAZ SONRA KOCAELİ Yİ YAZ.tIP İSTİYOSAN.

dİŞ İSTİYOSAN AYNI KALSIN
  • Olu tercih van tip. Tabi aileni tip yazdim gelmedi ya diye susturmaya calisiyosan ayri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aydın ve Edirne'yi Kayseri Konya ve Adana'nın altına yazdığını görünce ciddi bir yardıma ihtiyacın var gibi göründü orada minimum 5 sene kalacaksın öğrenciye uygun olup olmadığını da hesaba katarak tercih yaparsan daha çok mutlu edebilir seni .

• Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    hocam diş istiyorum da sizce kocaeli dişin gelme ihtimali nedir ve tercih sırasının önemi var mıdır?
  • Ygs166 Y kullanıcısına yanıt
    Valla van tıpı sadece aile itediği için yazıyorum bana kalırsa onu da yazmayacaktım.Sizce kocaeli dişin gelme ihtimali nedir ?
  • Gelir büyük ihtimalle kocaeli diş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üstadlar lütfen yardım edin
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allways4u kullanıcısına yanıt
    haklısınız yardıma ihtiyacım var bayağı dediğinizi uygulayacağım.Sizce kocaeli dişin gelme ihtimali nedir
  • sakultasaian kullanıcısına yanıt
    Çok sağ olun yani tercih listemi hemen hemen yukarıdaki gibi verirsem kocaeli diş gelme ihtimali yüksek ?
  • asusx550vx kullanıcısına yanıt
    Şimdi olma ihtimali var ancak olmazsa ekstra bir plana ihtiyacın olacak o yüzden alt listeyi düzenle bence istemediğin bir şehirde okumak çok daha zor olur. Puan çok önemli değil istediğin yeri yukarıya yaz puana göre tercih yapma sadece puanı yüksek diye yazarsın tutar istemediğin bir yere gidersin.
  • Isparta dişi sonlara atma derim, çok kaliteli bir eğitimi var
  • Allways4u kullanıcısına yanıt
    çok haklısınız
  • rainicorn kullanıcısına yanıt
    tamam dikkate alacağım sizce kocaeli diş gelme ihtimali nedir ?
  • +1 lütfen uplayın
  • Kocaeli gelir bence çok da takılma

• Hannibal96 kullanıcısına yanıt
    İnşallah gelir çok sağ olun görüşleriniz için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.