Şimdi Ara

MF ÖĞRENCİLERİNE NAÇİZANE TAVSİYELER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
20
Favori
17.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben tabi biraz temeli olan ve dersanenin her zaman önünde bir program izledim, kendimi baz alarak konuşuyorum. Sonuçta insanlar ne kadar temeli olduğunu söylerse daha iyi yardım edebilirim.
  • KaRioMa kullanıcısına yanıt
    YGS konusunda diyorsan matematik bakkal çakkal işi biraz temelin varsa pratikle soru bile kaçırmazsın. Fizikten de iyi bir konu anlatımıyla, onu da rahat halledersin. LYS ise ciddden çok zorlu ikisi de. O yüzden diyorum ygsi çok kafaya takmayın, olay lysde bitiyor.
  • Tercihimi soran arkadaşlar ise biraz sonra anket açacağım, oyunuzu kullanırsanız çok sevinirim.
  • http://strawpoll.me/250500 Bir oy atarsanız çok mutlu olurum arkadaşlar.
  • Kardeş ben bu sene 12 ye geçtim yani sınava yeni gireceğim ve düz lisedeydim temelim nerdeyse hiç yok heleki fizik 0 hiç yok ve ben şimdiden çalışmaya başladım bana tavsiyede bulunabilecekmisin birde bazıları şimdiden başlamayın bıkarsınız diyorlar sen ne düşünüyorsun bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

quote:

Orijinalden alıntı: abidin45

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuzluKadayif

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuzluKadayif

quote:

Dostum günde 6 saat mükemmel bir zaman. Sana tavsiyem ben bu dersi yapamıyorum diye inatlaşırsan gerçekten de yapamazsın, aynı şey benim için biyolojide geçerliydi. Benim zamanımda en güzel kitaplardan biri Esen'di ama şu an bilemem. Sana tavsiyem al konu anlatımlı + soru bankası iki kitap, ekol hocadan konu anlatımı dinle arada. Sana şöyle söyleyeyim, bütün fizik 11. sınıfta. Bu sene kesinlikle kendini çok inanılmaz sık fizik konusunda, bu seneyi anladığın an fiziği bitirmiş olursun.

Var tabi ki ama inanılmaz netler çıkarman lazım, bildiğin gibi fizik - kimya- biyoloji sırasıyla çözüyorsun lysde. Şimdi kendini sınavdasın farz et. Fiziğin berbat geçti ve tıp için tek şansın biyoloji ve kimyadan toplam 3-4 yanlışın çıkması lazım, stresin resmen ikiye katlanacak o yüzden kesinlikle fiziğinin de en az 24-25 netlerde gezmesi lazım ki kimya ve biyolojiyi gönül rahatlığıyla yapasın.

Teşekkürler hocam biyolojinin eseni bende de var güzel gerçekten :) Bu arada fizik hocamız çok kötü Yazılılarından 96 falan aldığım oluyordu. O kadar kötü yani :D İyi bir hoca olsa yazılılarından en fazla 65 70 falan alırım :D Fiziği 2 saat işliyoruz haftada bu yüzden hocamız bazı konuları atlıyor galiba müdürle tartışıp 3 saate çıkarmam lazım ama farz edelim ki fizik 2 saatte kaldı. Bazı konuları atlıyoruz. Ne yapacağım? Nasıl kapatacağım o konuları Bu arada 'ben bu dersi yapamam' demiyordum. 6 saat falan harekete çalıştım yine de finalin sorularını çözemedim. Hareket konusunu bile anlamayan salaktan ne beklersin Evde bilmem kaç tane kaynağım var hiç birinden anlamıyorum. Simetriden bile. Önereceğin esenden başka kaynak var mı? Eseni de alacağım inşallah :D

Hocam bizim okulun fizik zümresi de berbattı ama işte ben hırs yaptım, hocanın açığını kendim çalışarak kapamaya çalıştım. Tabi biraz ilgi meselesi yani, sen de biyolojiye ilgilisin belli ki. Ama ne yapacaksın işte, sistemin kötülüğü burada hepsini yapmak zorundasın. Valla hocam ben de sadece Esen vardı 11. sınıfta ama Esen baya zorlu bir kitap, bana kalsa zorlu kitaplardan kaçma. Dershaneye gidiyorsan etütler alabilirsin(ben hiç almadım gerçi etüt hocaları berbat oluyordu), veya ailenin durumu varsa özel ders de alabilirsin. Ama ikisini de önermem. Ben özel ders almadım, insana daha fazla stres yükletiyor çünkü.

Al kitabını ilk gün 1 saat hareket bak, anlamadın mı ertesi gün 2 saat bak. İllaki anlayacaksın, derse veya kendine kızma. Sen yaparsın halledersin ben inanıyorum. Bu tarz şeyleri kendin aşman lazım.

Sağol hocam Haftada 10 saat fizik koymuştum onu 4 saate düşürüp ygs lys geometri koydum. Fizik nasılsa 11.sınıfta işleniyor o zaman dursun böyle Sadece 10.sınıfın birazını tekrar edeceğim. Bu arada sınava girdiğinde tarih çalıştın mı? Bilgi soruyorlar mı? Merak ettim

Ya o kadar yazdım bağlantı sorunu verdi....

Dostum coğrafya ve tarih benim ilgi alanım olduğu için çalıştım bana zaten ders gibi gelmiyordu onlar. Sana tavsiyem yatmadan yarım saat tarih okuman, hem uyumana da yardımcı olur.

Hocam şu mat1'le ilgili bir tavsiye ver allah rızası için... :( 12 Sınıfa geçtim..

Mat 1'in çok zayıfsa yani temelin yoksa kesinlikle bir konu anlatımı edin. Günde istersen 3-4 konu bile bitirebilirsin mat1'den ama unutma önemli olan iyice bir oturtmak bunun için de sağlam soru çözmen lazım. Matematik puzzle gibi zaten, biraz girdin konuları anladın mı gerisi çorap söküğü gibi gelir için rahat olsun o yüzden. Sana tavsiyem konu çalış soru çöz, konu çalış soru çöz. Ama sorular her konudan 15 - 20 test olsun yani.

hocam ben ınt. Vıdeo dınlıyerek calısıyordum mısal bolme bolunebılme bıtırdım +100 soru felan cozdum hıc zorlanmadım denemeyı cıkarttım yapamadıgım 2 bolme bolunebılme vardı takır takır cozdum sevındım. Fakat dıger konulara gecınce test cozerken sıkıntı oluyor hep takılıyorum...?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam 14k olmuş tavsiye veriyo...

• quote:

Orijinalden alıntı: cudi_eem

Adam 14k olmuş tavsiye veriyo...

Bak yukarıya da yazdım zaten çok iyi bir sonuç değil diye çünkü YGSde 32 bin olup her şeyi berbat ettim. O yüzden naçizane yazdım. İsteyen okur, yararlı noktaları alır kendine. İlk binde olup kendine müslüman olan insan da çok.
  • quote:

senin daha iyi tavsiyelerin varsa dinleyebiliriz.

benimde bi sorum olucaktı benm geometrim çok kötü sadece temel şeyleri biliyorum ikizkenar görünce dikme indir muhteşem üçlü gibi şeyler geometrimi nasıl geliştirebilirim bi yardımcı olsan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s1s2s3s4

quote:

senin daha iyi tavsiyelerin varsa dinleyebiliriz.

benimde bi sorum olucaktı benm geometrim çok kötü sadece temel şeyleri biliyorum ikizkenar görünce dikme indir muhteşem üçlü gibi şeyler geometrimi nasıl geliştirebilirim bi yardımcı olsan?

9., 10. ve 11. sınıfta bende esenin konu özetli soru bankaları vardı, o yüzden 12. sınıfta çok büyük bir eksikliğini yaşamadım geometrinin. Konu anlatımından bir kaç kez tekrar edip soru çözdüm, o kadar. Şimdi altyapısız birine geometriden yine konu anlatımı - soru öneririm ama ne kadar yararlı olur bilemem dostum. Bilmediğim konu hakkında da yorum yapmak istemiyorum. Sen en iyisi hocalarına danış.

• yukarı
  • Hocam simdi ygs simetri kimya bitti soru bankasi hangi kaynaktan çözmeliyim ne onerirsin. Paragraf sorularinin üstesinden nasıl geldin.hangi kaynak kullandin.

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamofKings

Hocam simdi ygs simetri kimya bitti soru bankasi hangi kaynaktan çözmeliyim ne onerirsin. Paragraf sorularinin üstesinden nasıl geldin.hangi kaynak kullandin.

Valla dostum paragraf için belirli bir kaynak vermek saçma olur, çoğu aynı tip sorular zaten ama ben senin yerinde olsam bir soru bankasının haricinde çıkmış paragraf sorularını da çözerdim, birbirine yakın çıkıyorlar hep zaten.

Ben ygs - lysnin birleşik olduğu FEM soru bankasını çözmüştüm.
  • quote:

Arkadaşlar öncelikle hepinize başarılar, Allah yolunu açık etsin. 1 sene boyunca çok zorlanacaksınız, bıkacaksınız, bunalacaksınız, bu mudur benim hayatım diyeceksiniz, her şey üniversite mi diyeceksiniz, diyeceksiniz de diyeceksiniz... Sonuna kadar haklısınız. Ancak 1 seneniz kaldı, 11 sene emek verdiniz, sadece 1 sene bunu kesinlikle aklınızdan çıkarmayın.

YAPILAN EN BÜYÜK HATA: DELİ GİBİ YGS ÇALIŞMAK

Ya %40 boru mu ilk ona kasayım, 2 ay da lys çalışsam düşürmem zaten muhabbetiyle girdiğiniz an hayatınızı bitirebilirsiniz arkadaşlar. Ben çok büyük bir hata yaparak deli gibi YGS çalıştım. Geçen kitaplarımı ayırdım inanın 3 senelik dersin olduğu LYS'den iki katı daha fazla YGS kitabım var. Size tavsiyem en geç kasıma kadar YGS konularınız kalmasın ve o tarihten itibaren LYS konularına yavaş yavaş başlayarak, YGS'den soru çözmeye devam edin. Fizik - Kimya - Matematik bu üç lyse kasımdan itibaren sıkı çalışın ve size çok ekstra şey kazandıracak şeyi söyleyeyim. Sömesterda oturun ORGANİK KİMYAyı bitirin arkadaşlar, sonra çok rahatlıyorsunuz.

SINAVDA YAPILAN EN BÜYÜK HATALARDAN BİRİ: SÜREKLİ SAATE BAKMAK

Bakın ben Beşiktaş finalda kamp sınıfındaydım, herkes benden derece bekliyordu. Sınavlarım uçuyordu YGS öncesi. 6-7 ay da YGS çok ağırlık vermiştim, diyordum bu benim sınavım yardıracağım. Ama sınavda bir heyecanlandım, tuvaletim geldi aksaklıklar oldu geldi sonuç 32 BİN. Bütün hayallerim yıkıldı, hayal ettiğim tüm üniversiteler güle güle diyordu bana, hayatım güle güle diyordu. Sınavın ertesi günü arkadaşla adaya gittik, herkes kan ağlıyordu. O gün eve dönerken dedim, ilk hayal kırıklığında bırakacaksan, sen yaşamayı hak etmiyorsun.

YGS HİÇ BİR ŞEY DEĞİL BUNU UNUTMAYIN! İYİ VEYA KÖTÜ, BU SİZİN ÇALIŞMA MOTİVASYONUNUZU ASLA BOZMASIN!

Düşünün yazın kampta yaptığım puanı ygsde yaptım, ortalamamdan yaklaşık 70 puan düşürdüm. Ama ertesi günü toparladım ve çalışmaya başladım. Sınavdan önce deli gibi ilgi gösteren dersane, beni s.klememeye başlamıştı artık, ilgilenmiyorlardı eskisi gibi. Yaklaşık 1 ay gittim derslere girdim ve deneme olarak sadece TÖDER'e girdim. Denemeler hiç bir şey arkadaşlar inanın, sınavla alakası bile yok. Ne denemelerim çok iyi diye benim gibi havaya girin, ne de kötü diye karaları bağlayın. Sınav kesinlikle anlık kendinizi telkin etme sanatı, başka bir şey değil.

1.5 AY EVDE LYS ÇALIŞTIM.

Benim dezavantajım belki çok çalışmamıştım sene içerisinde lyse ancak önceki senelerde okulum sağolsun, altyapım matematik, fizik ve kimyada kısmen vardı arkadaşlar. YGS'den sonra 2 hafta boyunca sadece matematik çalıştım. Türev ve integral harici konu bırakmadım. Hemen fiziğe atladım ve dalgalardı, atom teorileriydi, elektrikti o konuları bitirdim, diğerlerini bıraktım. Organik kimyam iyiydi, o yüzden zor konulardan asit baz, gazlar onları bitirdim. Ve inanın MF-4 öğrencisi olmama rağmen en çok biyoloji çalıştım çünkü biyolojiden hiç bir şey bilmiyordum. Biyoloji hiç bir şey değil deyip bırakmayın derim.

Size tavsiyem arkadaşlar şimdiden ygs - lys matematiğinizi oturtun, ygs fiziği yutun adeta. Ygs kimya da bir şey yok zaten, keza ygs biyolojide lys biyoloji için çok önemli ve temel su gibi ezbere bilin. Geometri için de bol bol soru çözmeniz lazım, geometri biraz yetenek ve anlık görme işi zaten. Ne olursa olsun yılmayın çalışın.

Ygs sonuçlarım
    Türkçe 29 d 11 y
    Matematik 36 d 3 y
    Fen 30 d 9 y (6'sı biyoloji)
    Sosyal 30 d 6 y

Bu seneki ygs çok zaman aldığı için, soruları resmen göz ucuyla okuyup işaretleyebildim. Evet belki sayısalları bir şekilde yapıyorsunuz ancak sözellere zaman harcayıp anlamanız gerekiyor. O yüzden sakın telaş yapmayın.

Lys sonuçlarım
    Matematik 41 d 0 y
    Geometri 19 d 6 y
    Fizik 23 d 7 y (6'sı yorum soruları)
    Kimya 25 d 4 y
    Biyoloji 19 d 10 y

Bu senenin bana şansı matematiği çok zordu ve o beni çok yükseltti. En çok biyolojiye çalışmama rağmen yine beni nakavt etti biyoloji, neredeyse hiç bilgi sormadılar çünkü Hala menstrüal döngüdür şeydir her şey aklımda ama sormadılar Fizikte ise iki şık arasında kaldığım bütün sorular yanlış çıktı, sağlık olsun.

32 BİNDEN 14 BİNE.

Belki çok başarılı olamadım ancak o rezil ygsden sonra kendimi toparlayıp çalışmam kendi adıma gurur duyduğum noktalar oldu. 13 bininci oldum aslında bin kişi geri attı okul puanı.

Lütfen hayatınız için 1 yılınızı heba edin. Hiç bir zaman özgüveninizi düşürmeyin hiç bir zaman da göklere çıkarmayın. Unutmayın çalışıp da yapamazsanız pişman olmazsınız. Ama çalışmazsanız sizi hayatta bitiren şeyleriniz yani KEŞKELERİNİZ çok olur. Bunu asla unutmayın, kendinize çok iyi bakın. Hepinize çok başarılar.

EDİT:http://strawpoll.me/250500 Arkadaşlar bir oy atarsanız çok makbule geçer.

yazının tamamını okumadım ama doru tavsiyeler degil bnlar ygsyi iyi tutun çunk moreliniz bozulursa 1 ay çalışmazsınız sonra lysde kotü geçer bunu kendim gibiler için söliyom mf4 60bin

• ben bu sene mezun kaldım geçen sene 25 bınıncıydım 2012 ygsde 38 bınıncıyım ozmandan berı hep dıyordum burda yazdıklarını 2013 ygsde 21 bınıncı oldum lysye hep calısmıstım ve ygs bnm ıcın sacma bır sınavdı sonuc olarak 10kya kadar cektım matematıgım 35 geo 20 net olmasına ragmen 11k ılerı attı daha ıyı yapabılırdım ama bu senekı matematık hıc bana gore deıldı saglık olsun yazdıklarının kelımesı kelımesıne katılıorum hata dıyorum kı kımya organıgı ve lımıt turev ıntegralı yazın bıtıren bırı hıc bır sorun yasamaz kendımden bılıorum azcıkda sansı olması lagzım tabı... bırakın ygs kasmayı lys calısın
  • hakabns95 kullanıcısına yanıt
    Ben hiç bir yazımda YGS salın demedim ki sadece altyapınız varsa kasıma kadar konuları bitirin ve o tarihten itibaren ygs - lys beraber götürün dedim. Çünkü YGS nankör bir sınavdır. Çok iyi çalışsan da benim gibi ters tepebilir ancak LYS seni asla yarı yolda bırakmaz. Ne çalışırsan ne kadar bilirsin o kadarını alırsın. O yüzden Marta kadar lys çalışmamazlık yapmamaları lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masa70

ben bu sene mezun kaldım geçen sene 25 bınıncıydım 2012 ygsde 38 bınıncıyım ozmandan berı hep dıyordum burda yazdıklarını 2013 ygsde 21 bınıncı oldum lysye hep calısmıstım ve ygs bnm ıcın sacma bır sınavdı sonuc olarak 10kya kadar cektım matematıgım 35 geo 20 net olmasına ragmen 11k ılerı attı daha ıyı yapabılırdım ama bu senekı matematık hıc bana gore deıldı saglık olsun yazdıklarının kelımesı kelımesıne katılıorum hata dıyorum kı kımya organıgı ve lımıt turev ıntegralı yazın bıtıren bırı hıc bır sorun yasamaz kendımden bılıorum azcıkda sansı olması lagzım tabı... bırakın ygs kasmayı lys calısın

Kesinlikle öyle türev - integrali komple ygsden sonraya bırakanlar büyük bir hata içerisine düşerler. Biraz temeliniz olsun zaten çatır çatır yapıyorsunuz, gözünüzde büyütülecek konular değil.

• Özyeğin üniversitesi makina mühendisliği tam burslu oldu arkadaşlar, endüstrisini 5 puanla kaçırdım sağlık olsun yine çok güzel bir bölüm oldu, çok mutluyum. Herkese nasip olur umarım
  •  MF ÖĞRENCİLERİNE NAÇİZANE TAVSİYELER MF ÖĞRENCİLERİNE NAÇİZANE TAVSİYELER MF ÖĞRENCİLERİNE NAÇİZANE TAVSİYELER MF ÖĞRENCİLERİNE NAÇİZANE TAVSİYELER MF ÖĞRENCİLERİNE NAÇİZANE TAVSİYELER
     MF ÖĞRENCİLERİNE NAÇİZANE TAVSİYELER

PMDEN İSTEDİĞİNİZİ SORABİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR. 30 TL ÜSTÜNE DENEME , NOT, FEM KONU TESTLERİ YAPRAK TESTLERİ HEDİYE EDECEĞİM. TOPLU ALIMLARDA PAZARLIK YAPILIR.

1.Fotoğraf
    Final Ygs/Lys Biyoloji Konu anlatımlı (SIFIR) -> 12 tl
    Final Ygs/Lys Kimya Konu anlatımlı (SIFIR) -> 12 tl
    Simetri Lys Geometri (SIFIR) -> 15 tl
    Simetri Ygs Mat 1 seti (SIFIR) -> 24 tl
    Simetri Ygs Fizik (%40 Dolu) -> 5 tl
    Simetri Ygs Biyoloji (ilk 2 konu dolu) -> 8 tl
    Final Ygs/Lys Biyoloji Soru bankası (SIFIR) -> 10 tl
    FDD Ygs Fizik Konu anlatımlı (SIFIR) -> 8 tl
    FDD Lys Fizik Konu anlatımlı (SIFIR) -> 10 tl
    Simetri Lys Mat-2 3. Kitap (SIFIR) -> 8 tl
    Hedef Yayınları Ygs/Lys Fizik Soru bankası (SIFIR) 10 tl
    Final Mat-2 soru bankası (SIFIR) -> 5 tl
    Fem Yarıyıl Tüm dersler soru bankası (SIFIR) -> 10 tl
    Karekök Lys Sayısal sınavdan önce son 1048 soru (Sıfır) 5 tl
    Körfez Lys Biyoloji konu anlatımlı (2 konu yok) -> 5 tl
    FDD Lys Kimya Konu anlatımlı ( reaksiyon enerjisi dolu ) -> 12 tl
    Final Ygs/Lys Geometri soru bankası (SIFIR) -> 5 tl
    Formül Ygs/Lys Biyoloji konu tekrarlı soru bankası cilt-1 (SIFIR) -> 10 tl
    Maltepe Ygs/Lys Biyoloji konu anlatımlı (İlk 2 konu dolu) -> 10 tl
    Güvender %100 Ygs Matematik soru bankası ( ilk 35 sayfa dolu ) -> 10 tl
    Fem Ygs Fen 25 Kapsül deneme (SIFIR) -> 5 tl
    Fem Ygs Mat 25 kapsül deneme (ilk 4 deneme yok) -> 4 tl
    Fem Tam Kadro 11 Ygs genel tekrar denemesi (İlk deneme dolu) -> 7 tl
    Anka Yayınevi Paragraf Deneme Sınavları 22 sorudan 40 deneme . (ilk 2 deneme dolu) -> 7 tl
    Maltepe Lys Matematik Konu anlatımlı (%5 Dolu) -> 7 tl
    Maltepe Ygs/Lys Geometri Konu anlatımlı (SIFIR) -> 12 tl
    Ekip Yayınlar Lys Fizik Tamamı Çözümlü soru bankası (Dairesel Hareket dolu) -> 12 tl
    Palme Fizik Soru Kitabı B (Elektrik,optik,dalgalar,modern fizik) (SIFIR) -> 10 tl
    Palme Fizik Konu anlatımlı B (Hareketler) ( ilk konu dolu) -> 10 tl
    Palme Biyoloji Soru Kitabı B (SIFIR)-> 8 tl
    Palme Biyoloji Soru Kitabı C (SIFIR)-> 8 tl
    Simetri Ygs Geometri (ilk 90 sayfa dolu) -> 5 tl
    Simetri Lys Kimya (%5 dolu) -> 15 tl
    Simetri Lys Biyoloji (SIFIR) -> 18 tl
    Femset 1 (%10 dolu) -> 8 tl
    Femset 2 (%10 dolu) -> 8 tl
    Femset 3 (Mat-2 yok) -> 7 tl
    Femset 4 (Türkçe Mat1 koparılmış , gönderilecek)-> 7 tl
    Femset 5 (Türkçe mat 1 koparılmış, gönderilecek) -> 7 tl
    Femset 6 ( Türev Yok) -> 7 tl

2.Fotoğraf
    Güvender 11.sınıf Kimya (SIFIR) -> 7 tl
    Güvender 11. Sınıf Fizik (SIFIR) -> 7 tl
    Final Ygs Fen bilimleri ( Sıfır ) -> 7 tl
    Birey Öss Türkçe Soru bankası (SIFIR) -> 5 tl
    Final Ygs Fen bilimleri soru bankası (SIFIR) -> 7 tl
    Pi eğitim Yayınları Biyoloji Soru bankası (SIFIR) -> 4 tl
    FDD Ygs Türkçe Konu anlatımlı (SIFIR) -> 7 tl
    FDD Ygs Türkçe Konu anlatımlı ( Sıfır) -> 7 tl
    Ygs Türkçe soru bankası (SIFIR) -> 4 tl
    Final Ygs Türkçe Soru bankası (SIFIR) -> 4 tl
    FDD Ygs Matematik soru bankası (SIFIR) -> 5 tl
    Güvender Mat1 çıkmış sorular (SIFIR) -> 4 tl
    Güvender Ygs Sayısal Tek Kitap (3 test dolu) -> 10 tl
    FDD Ygs/Lys Kimya Soru bankası (Sıfır) -> 7 tl
    Final Lys Fen bilimleri soru bankası (SIFIR) -> 6 tl
    Birey Öss matematik soru bankası (SIFIR) -> 4 tl
    FDD Ygs Matematik konu anlatımlı (SIFIR) -> 6 tl
    Final Ygs Geometri konu anlatımlı soru bankası (SIFIR) -> 5 tl
    Final Lys Fizik soru bankası (SIFIR) -> 5 tl
    Final Ygs Matematik konu anlatımlı soru bankası (SIFIR) -> 5 tl
    Final yarıyıl tatil çalışma kitabı (SIFIR) -> 5 tl
    Final Son 10 yılın sınav soruları (2000-2010) (SIFIR) -> 5 tl
    FDD Lys Matematik Konu anlatımlı (SIFIR) -> 7 tl
    FDD Ygs/Lys Geometri Konu anlatımlı (SIFIR) -> 7 tl
    Birey ÖSS Biyoloji konu anlatımlı (Çok temiz) -> 7 tl
    Fdd Türkçe Konu anlatımlı -> 5 tl
    FDD Ygs Türkçe Soru bankası (SIFIR) -> 5 tl
    Karekök Lys integral 0 (SIFIR) -> 4 tl
    Karekök Lys Trigonometri 0 (SIFIR) -> 4 tl
    Celal Aydın Dalgalar (Yay ,Su ,Deprem,Ses) -> 4 tl
    Akıllı adam Son 46 yıl biyoloji soruları (Sıfır) -> 7 tl
    Gama yayınları Organik Kimya (SIFIR) -> 6 tl
    Delta Yayınları Özet anlatım Lys Matematik (Polinom Dolu) -> 5 tl
    Delta Yayınları Özet Anlatım Lys Fizik (5 sayfa dolu) -> 5 tl
    Delta Yayınları Özet Anlatım Lys Kimya (5 sayfa Dolu) -> 5 tl
    EDAM Yayınları Ygs/Lys Kimya (SIFIR) -> 7 tl
    EDAM Yayınları Ygs/Lys Biyoloji (SIFIR) -> 7 tl
    EDAM Yayınları Ygs Matematik (SIFIR) -> 7 tl
    EDAM Yayınları Ygs/Lys Geometri (SIFIR) -> 7 tl
    EDAM Yayınları Ygs/Lys Geometri (SIFIR) -> 4 tl
    EDAM Yayınları Lys Matematik (SIFIR) -> 7 tl
    EDAM Yayınları Ygs/Lys Fizik 1 Özet anlatım (SIFIR) -> 8 tl

3.Fotoğraf
    Simetri Mat-2 2. kitap , eski temiz. -> 4 tl
    Simetri Ygs/Lys Kimya (Sıfır) -> 10 tl
    Simetri Ygs Biyoloji (Sıfır) -> 8 tl
    Simetri Ygs Fİzik (%10 dolu ) -> 8 tl
    Simetri Ygs Kimya (SIFIR) -> 6 tl
    Simetri Lys Matematik 1.Kitap (SIFIR) -> 7 tl
    Simetri Lys Matematik 3. Kitao (SIFIR) -> 7 tl
    Sıradışı Analiz Ygs Kimya Tamamı çözümlü soru bankası (SIFIR) -> 7 tl
    FDD Ygs/Lys Biyoloji Konu anlatımlı (SIFIR) -> 12 tl
    Güvender %100 Ygs Matematik 3 Kitaplı set (ilk kitap az kullanıldı,diğerleri sıfır) -> 20 tl
    Formül Lys Matematik Soru bankası (%40 dolu) -> 5 tl
    Fem İlk Adım Lys matematik Soru bankası (%40 dolu)-> 3 tl
    Celal Aydın İtme ve Momentum (SIFIR) -> 3 tl
    Tümay yayınları integral (SIFIR) -> 5 tl
    Antrenmanlarla MAtematik 3. Kitap (%40 dolu) -> 6 tl
    Antrenmanlarla Matematik 4. Kitap (%30 dolu) -> 6 tl
    FEM Çözüm dvdli 5 Lys Fen denemesi (SIFIR) -> 4 tl
    Karekök İntegral 0 (SIFIR) -> 5 tl
    FDD Öss Coğrafya konu anlatımlı (TEMİZ) -> 7 tl
    Simetri Ygs/Lys Geometri 2. Kitap (SIFIR) -> 5 tl
    Simetri Lys Matematik 1.Kitap (SIFIR) -> 7 tl
    Formül Ygs/Lys Geometri soru bankası (SIFIR) -> 8 tl
    Yüzde yüz Yayıncılık tamamı çözümlü İntegral (SIFIR) -> 5 tl
    Yüzde Yüz Yayıncılık tamamı çözümlü Limit ( %50 dolu ) -> 2 tl
    Yüzde Yüz Yayıncılık tamamı çözümlü Türev (%40 dolu) -> 3 tl
    Kartezyen yayınları Türev Fasikülü (10 dolu) -> 4 tl
    Final Yayınları Ygs Matematik soru bankası (SIFIR) ->4 tl
    Birey Ygs Kimya Konu anlatımlı soru bankası (Sıfır) -> 4 tl
    FEM Çözüm dvdli 5 Lys Matematik denemesi (SIFIR) -> 4 tl
    Tümay Lys Matematik 3.Kitap (SIFIR) -> 5 tl
    Seviye Yayınları Ygs Öğreten Fizik (%20 dolu) -> 3 tl
    Seviye Yayınları Ygs Öğreten Kimya (%50 dolu)-> 1 tl
    Güvender Ygs Kimya soru bankası (%50 dolu) -> 2 tl
    Fen bilimleri Yayınları Ygs Fizik Konu özetli soru bankası (SIFIR) -> 4 tl
    Güvender Kimya Konularına göre çıkmış sorular (SIFIR) -> 4 tl
    Birey Öss Kimya Soru Bankası (SIFIR) -> 6 tl

4.Fotoğraf
    Fem Dergi 2012-2013 1. Dergi Hariç Hepsi var. 2.dergi kullanıldı . diğerleri tertemiz sıfır. hepsi 50 tl.

5.Fotoğraf
    Ekip Yayınları Lys Fizik tamamı çözümlü soru bankası ( 4 konudan 2şer test çözüldü.) -> 10 tl
    Palme Biyoloji soru bankası A (%50 dolu) -> 4 tl
    Palme Biyoloji Soru bankası B (SIFIR) -> 8 tl
    Palme Biyoloji Soru bankası C (Sistemler Çözüldü.) -> 4 tl
    Palme Fizik Konu anlatımlı B kitabı (Hareketler) -> (SIFIR) -> 12 tl
    Palme Kimya Soru Kitabı B kitabı (5 test çözüldü)-> 10 tl
    FDD Lys Fizik Konu Anlatımlı (SIFIR) -> 10 tl
    FDD Ygs Fizik Konu Anlatımlı (5 test çözüldü) -> 7 tl
    Maltepe Ygs/Lys Fizik Konu anlatımlı (5 test çözüldü) -> 10 tl
    Final Ygs Biyoloji Soru bankası (Sistemler Çözüldü.) -> 7 tl
    Palme Fizik soru bankası A ve B . ( İki kitap toplam 10 test çözüldü.) -> 20 tl
    Lys Kimya Soru Kitabı A (5 test çözüldü) -> 10 tl
    Final Lys Fen Bilimler (SIFIR) -> 6 tl
    Güvender Lys Fizik Konu anlatımlı (SIFIR) -> 12 tl
    Maltepe Ygs/Lys Kimya Konu anlatımlı (Sıfır) -> 10 tl
    Güray Küçük İntegral (SIFIR) -> 5 tl
    Güray Küçük Doğrunun analitiği ( Örnek Sorular çözüldü.) -> 3 tl
    Karekök Lys Geometri denemeleri (SIFIR) -> 5 tl
    Simetri Ygs/Lys Geometri 2. Kitap (SIFIR) -> 5 tl
    Esen Yayınları Lys Matematik ( Türevin bir kısmı , Limit , toplam çarpım çözüldü ) -> 10 tl
    Ekip Ygs Fizik tamamı çözümlü soru bankası (%10 dolu) -> 10 tl
    Simetri Lys Fizik (son konuların konu testleri çözüldü ) -> 12 tl
    Simetri Lys Kimya (%10 dolu) -> 12 tl

6.Fotoğraf
    Celal Aydın Fizik Hepsi 25 tl
    Celal Aydın Kimya Hepsi 20 tl

MF ÖĞRENCİLERİNE NAÇİZANE TAVSİYELER MF ÖĞRENCİLERİNE NAÇİZANE TAVSİYELER MF ÖĞRENCİLERİNE NAÇİZANE TAVSİYELER MF ÖĞRENCİLERİNE NAÇİZANE TAVSİYELER MF ÖĞRENCİLERİNE NAÇİZANE TAVSİYELER
     MF ÖĞRENCİLERİNE NAÇİZANE TAVSİYELER

• Hocam 11.sınıfa geçtim bu yaz sadece mat 1 bitirsem olur mu? Fizik berbat biyoloji süper kimya orta geoya biraz baksam hemen kapıyorum işi matda 10.sınıf iyi 9.sınıf Kötü

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.