Bildirim
mf ilk 20k. deneme netleri ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ilk 20kda herkes
Mat: 75+
Fkb:25+
Akıyo maşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu netleri nette yazınca 20kdan 4K ya atıyor
O matematik netlerini hangi yayının denemelerinde yapıyorsun kardeş ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorma kardeşim bu gidişle 5k dan 90k ya gideceğiz :D -
esen lys1 10 lu da. -
valla bi mal biziz galiba
sezon açılmış herkese hayırlı olsun -
beyler karekök lys türev, integral, trigonometrinin hepsini çözdüm. matematiğime güveniyorum zaten.
fizik kimya biyoloji içinde palmeler bitti. hard konuları başka kaynaklardan çözmeye devam ediyorum.
bir iki konu eksiği kaldı sadece.
ilk 10k daki adamların daha düşük yapmasını beklemeyin. daha düşük yapan adam ygs de bala girmiştir zaten o sıralamaya, lys de patlar haberi olmaz.
ha sen mf 3 den tercih yapacaksındır. bio sağlamdır, yaparsın 50 net mat, mf3 12k gelir mf4 gelir 23k. -
quote:
Orijinalden alıntı: chandler1978
valla bi mal biziz galiba
Dhde ne zaman zeki hissettin ki kendini hocam sen söyle :(
90kda fena yığılma var şimdiden
Esen Lys sorularının birkaç tanesini teog sorularından almışlar diye duydum
Şaka şaka başarılarının devamını dilerim
quote:
Orijinalden alıntı: alphaomega
beyler karekök lys türev, integral, trigonometrinin hepsini çözdüm. matematiğime güveniyorum zaten.
fizik kimya biyoloji içinde palmeler bitti. hard konuları başka kaynaklardan çözmeye devam ediyorum.
bir iki konu eksiği kaldı sadece.
ilk 10k daki adamların daha düşük yapmasını beklemeyin. daha düşük yapan adam ygs de bala girmiştir zaten o sıralamaya, lys de patlar haberi olmaz.
ha sen mf 3 den tercih yapacaksındır. bio sağlamdır, yaparsın 50 net mat, mf3 12k gelir mf4 gelir 23k.
Cok sacma bir yorum yaptigin icin tebrik ediyorum bay konu sahibi
hocam allah aşkına boş yapma. 7,5 k dayım bala felan girmedim köpek gibi çalıştım tg sınavlar da 10k civarıydı zaten ama biyoloji hariç bu netlere erişemedim ki ben ygs zamanı fizik hariç köpek gibi lys kasan biriydim
yanlış anlama sana yalan söylüyosun vs demiyorum ama daha düşük yapan bala girmiştir demen hoş değil
quote:
Orijinalden alıntı: 150netyapiyorumcokmukotu
sezon açılmış herkese hayırlı olsun
Nick konu uyumu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X