Şimdi Ara

MF'den TM'ye Geçmek (YBS Okumak İsteyenler İçeri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, şu an 12. sınıf MF öğrencisiyim. Alanımda iyiyim ancak kişisel ve ailevi sebeplerden ötürü yaklaşık 5 ay düzenim mahvolduğu için bu sene mezuna kalmaya karar verdim.
    Moleküler Biyoloji & Genetik istiyordum ama Kanada'da okuyan bir tanıdığımın yaptıklarını, mobbing olaylarını, alandaki rekabet duyunca ve yapay zeka hemen hemen bütün mühendisliklerin yerini almaya başlayınca yavaş yavaş vazgeçtim. Bir arkadaşım Yönetim Bilişim Sistemleri okumamı önerdi, konuştuğum insanlar da bana daha uygun bir kariyer olacağını düşünüyorlar. Çocukluktan beri sosyal bilimlere ve kodlamaya ilgi duyuyorum zaten.

Sizden yardım istediğim nokta şu; MF'den TM'ye geçenler nasıl geçti? Zorlandınız mı? Edebiyatı zevkine çözüyorum denemelerde, 18-19/24 çıkıyor genelde. Alan değiştirerek doğru bir şey mi yapıyorum? TM'den MF'ye geçersem inanılmaz zorlanırım çünkü o kadar konuyu unuttuktan sonra. Elimde bir ton AYT Fen kaynağı var, ailem biraz gerildi TM'ye geçmek istediğimi duyunca. Onlar da pek sıcak bakmıyor yani.
    YBS bölümü hakkında neler düşünüyorsunuz? Forumda bakındım ama genel olarak eski başlıklar var, elle tutulur bir şey bulamadım.
    İlginiz için teşekkürler.

• Towns T kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konu kaldırılmı?tır veya görüntüleme izniniz bulunmamaktadır diyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Towns T kullanıcısına yanıt
    Tamamdır PC'den açtım ?imdi, bunu da bir okuyayım. İlginiz için çok sağ olun.

• phosphorus kullanıcısına yanıt
    MF'den TM'ye Geçmek (YBS Okumak İsteyenler İçeri)

• Hocam telefon ayrı bir sıkıntı beni de cevap yazınca atıyor, şimdi tekrar giriş yapmak zorundayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boğaziçi de bir yılda 20k'dan 7k'ya fırlamış. İlk 1000'i falan vurmaz umarım, zaten edebiyat görmüşlüğüm yok. :/
  • Hocam o sistem değişikliğinden artık edeb sınavı farklı günde olmadığı için sayısalcıların hepsi girmiyor o yüzden sıralamalar sıkıştı biraz bu sene bir 5k falan olur diye tahmin ediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saddlemaker64 kullanıcısına yanıt
    Seneye gireceğim bir de, ondan korkuyorum. Yatay Geçi? mevzularıyla hiç uğraşmak istemiyorum gerçekten. :(

• Hocam iyi bir mfcinin tmye geçmesi ve 1 yıl adamakıllı çalışması = ilk100
    Ben de sayısaldan geçtim cidden sayısala göre çok temiz rahat ve rekabetten uzak 75 ayt sayda 2k yapıyorsa eada ilk 100

• saddlemaker64 kullanıcısına yanıt
    Zahmet olmazsa kullandığınız kaynakları yazabilir misiniz? Ezberime çok güveniyorum, matematikte biraz sıkıntım vardı onu da halledeceğim bu yıl. Edebiyat son yıllarda çok kolayla?tı diyorlar, o kadar çok asılmayı düşünmüyorum o yüzden.

• vaybe

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.