Bu konuyu kendime verdiğim sözü yazılı hale getirmek için yazıyorum. Her gün dh'den başarı hikayeleri, tavsiyeler okuyorum. Kendime üye ol yaz bir yazı ve sınavdan sonra buraya gel dedim. Başlıyorum anlatmaya: 12.sınıfım dershaneye okula falan gitmiyorum tek başıma çalışıyorum. Bu zamana kadar çalıştım aylardır emek veriyorum ama hedefimi gitgide düşüyor yani ilk bin diye çıktığım yolda "şu sıralama gelse de şuraya da giderim" diye diye kandırmaya başladığımı fark ettim. Durumumdan bahsedecek olursam: TYT yazın bitti (sosyal hariç) deneme çözüyorum şuan branş-genel karışık. 100(±10) yapıyorum. (Hep evde çözdüğüm için başka ortama girince netler etkileniyor) AYT Matematik bitti ocak gibi. bilgi sarmal ve 345 çözdüm. apotemi limit türev ve acil log dizi bitirdim. şuan haftada 1 branş denemesi çözüyorum. apotemi integral fasikülüne başladım bir de yavaş ilerletiyorum. Genel olarak 35 civarı yapıyorum öyle söyleyeyim. GEOMETRİ çap tyt ayt setini kullandım, sonra bilgi sarmal ve 3d. konu olarak tek çember analitiği kaldı. AYT Fen işte bu kısım sıkıntılı FİZİK aylardır elektrik manyetizmadayım bir türlü fizik çalışamıyordum. kuvvet- hareket- dalga mekaniği ünitelerini 345, bilgi sarmal ve modüler(yarım yamalak), çözdüm. elimde nihat bilgin de var ama sonra çözeceğim. Modern fizik hiç başlamadım. Ama fizikte aytde çıkan tarzdaki daha yorumsal sorularda zorlanıyorum onun için çok deneme çözmek istiyorum. (edit: elektrik manyetizma bitti esş-bs-345 ile halettim sadece en sonda anlamadığım yer kaldı. msüden sonra modern bitireceğim) KİMYA aslında bitti ama bitti dediğime bakmayın. 11 kısmına çalışalı baya oldu tekrar etmem gereken yerler var. hız ve renk ve 345 kullanıyorum. organik için video izleyerek çalıştım soru çözüm videolarıyla birlikte şimdi kendim aydın organik yarısına geldim. BİYOLOJİ sistemler için apotemi yarım yamalak çözdüm, çöz kazan tamamen bitirdim. genden proteine eh işte. fotosentez solunum tamam. bitki hiç yok. yakın zamanda çalışacağım. (12 konularına çap fasikülü kullanıyorum, elimde paraf, fen bilimleri, palme biyo var) ama biyolojideki sorunum bildiğim bir konu dahi olsa yorum yapamıyorum bilmiyorum niye. mesela sistemler hakkında tonlarca şey biliyorum ama şu damardaki yoğunluk felan deyince gözüm korkuyor genel olarak sıkıntım ise normalde gayet özgüvenli biriyim ama bu sınav olayında sürekli kendi motivasyonumu düşürüyorum. özellikle de ocaktan beri. yerimde sayıyorum aylardır çoğu derste. herhangi bir konuda tavsiye verebilecek/ yorum yapacak varsa beklerim. ÇALIŞMAYA BAŞLAMAMDAN KASIMA KADAR OLAN NETLERİM: (90a yükseldiği kısımda uzun süre deneme değil sb çözdüm yoksa ppat diye artmadı ![]() BUNLAR DA ARALIK-MART ARASI: ![]() 3D-3 109,75 KARMA- 105,25 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-629491C4C -- 18 Nisan 2021; 20:7:20 > |
MF/ 5K / netlerim/ editlendi/ doktorumuzz

-
-
Sizi blokluyorum, her yere gelip Allah adını kullanıp kendi kampınızı sürekli duyurmanız beni gerçekten tetikledi.quote:
Orijinalden alıntı: EnesKayaa
Bu mesaj silindi. -
ben de rahatsız oldum ama bir şey dememiştim elinize sağlık
-
geometride çap fasiküllerinden memnun muydunuz
-
hocam durumunuz güzel şansınız var bence yardırırsanız olmayacak şey değil sınav senesi stres gayet normal insan kendinden şüphe ediyor ama şuna eminim 70 gün sonra keşke 100 günüm olsaymış yapabilirmişim diyeceksiniz zaman böyle bir şey :d
-
evet çok memnundum konuyu güzel öğretti yani içinde de her tarzdan soru var. tyt ayt geo seti vardı her fasikülden sondaki 10ar sayfayı felan bıraktım sadece sıktığı için. sonra da bilgi sarmal çözdüm o daha güzeldi ama harika bir kitap bence
-
teşekkür ederim cevabınız için hocam. inşallah olur :)
-
burayı günlük gibi kullanmak için yazmaya eriniyorum ama arada güncellerim yeni genel durumumdan bilgi veririm.
ayt fizik elektrik harika şekilde bitti manyetizma yarısı bitti
(ertan hocama buradan teşekkürler aylardır elimde sürünüyordu inş hepsi bitecek birkaç güne)
bitki başladım
-
hocam ayt matta bilgi sarmal iyi miydi? ben yeni aldım da 345 ve bilgi sarmal arasında kalmıştım kafam hala karışık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben konuyu çalışıp 345ten çözdüm sonra 345in yarısına gelince sarmaldan devam ettim. bence güzel kitap çözdüğünüze pişman olmazsınız
En Beğenilen Yanıtlar

Sizi blokluyorum, her yere gelip Allah adını kullanıp kendi kampınızı sürekli duyurmanız beni gerçekten tetikledi.
|
Benzer içerikler
- ortaöğretimde zorunlu din kültürü ve ahlak bilgisi dersi aldım ne demek
- kalp kası laktik asit fermantasyonu yapar mı
- benim hocam anahtar kodu
- trigonometri fasikül önerisi
- ayt kimya kaynak önerileri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X