Şimdi Ara

Mf-4 290-300 Puan Yapmak Çok mu zor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
11.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ygs-1 den 240 puan aldım okuldan 43 puan gelicek ham olarak mf-4 ten 290-300 civarı bir şey almam gerekli.. Mat-2 temelim sağlam +30 net çıkarırım kimya biyolojiden de 20 şer net çıkarırım.. Offf yardımcı olun beyler nolur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iplenen adam -- 3 Nisan 2013; 3:28:54 >

• Ohoo kardesim sen dediğin gibi netler cıkarırsan ztn alırsın hatta daha iyi bi puan alırsın emin ol rahat ol
  • Arkadaş bu sene ki kolay ygs den 240 anca almışsın lys de şu kadar yaparım bu kadar yaparım diyosun! azıcık gerçekçi olun!
    Kusura bakmada sen o netleri yapamazsın matematik için birşey diyemem formul hep ama fizik kimya ve biyolojide kesinlikle yapamazsın haberin ola!
    Bu sene ki kolay ygs fende benim tahminim 15 tane filan yapmışsındır gidipte kazık lys fende yapamazsın haberin olsun gerçekçi ol! Yanlış anlama amacım seni üzmek yada moralini bozmak degil umarım başarırsın ama gerçekçide olmak lazım
    Bu arada hamda 290 300 arası yapmak emin ol zor degil ama 360 dan sonrası zorlaşır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman_ethem

Yanlış anlama amacım seni üzmek yada moralini bozmak degil

• şimdiden çalışmaya başla. 2 ay kendini sık. bilgisayar telefon vs bırak.
    ygs 1'de nerdeyse seninle aynı puanı aldım.hiç çalışmadım. sınav esnasında matematikte 18 soru yaptığımı görünce (17 doğru 1 yanlış çıktı) bıraktım zaten sınavı fene falan hiç bakmadım moralim bozuldu. seneye giricem artık ben de. hedefim itü inşaat. okuldan da yüksek bir puan geliyor bana. ben de şu 2 ay çalışabildiğim kadar lys-okul çalışacağım.

ayrıca dediğin netleri yaparsa puanın okul puanıyla 350 lilere kadar çıkar. internetten puan hesaplama sitelerine bakabilirsin.
  • ethem uçuşa geçmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AllIzzWell

şimdiden çalışmaya başla. 2 ay kendini sık. bilgisayar telefon vs bırak.
    ygs 1'de nerdeyse seninle aynı puanı aldım.hiç çalışmadım. sınav esnasında matematikte 18 soru yaptığımı görünce (17 doğru 1 yanlış çıktı) bıraktım zaten sınavı fene falan hiç bakmadım moralim bozuldu. seneye giricem artık ben de. hedefim itü inşaat. okuldan da yüksek bir puan geliyor bana. ben de şu 2 ay çalışabildiğim kadar lys-okul çalışacağım.

ayrıca dediğin netleri yaparsa puanın okul puanıyla 350 lilere kadar çıkar. internetten puan hesaplama sitelerine bakabilirsin.

Saol hocam moral verdin gerçekten bilgisayarda takılmayı azaltıcam dediğim gibi 300 puan yeterli istediğim bölüm geçen sene 300 puan ile kapatmış.. Bende ham 300 ü hedefliyorum rahat bir şekilde girebiliyim diye.. Neyse hakkımızda hayırlısı..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tusta 55 puan yapmak zor mu
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ygs dusukse zor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bortecine-

şimdiden çalışmaya başla. 2 ay kendini sık. bilgisayar telefon vs bırak.

Hocam ne yaptınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.