Şimdi Ara

MF 3 yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

MF 3 yardım

(En Son Oy Tarihi: 18.7.2016)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı alalım

• bir up çekelim

• Neden elendiniz hocam gatadan ? En ufak bir problemde eliyorlar mı ?

• hocam kan değerleri sebebiyle elendim , askeri liseler yada subaylık okulları kadar sıkı kontrol yok ama tabi yine kontrol ediyorlar, yara izi ameliyat izi vs. tahammül yok malesef

• up çekiyorum

• yukarı alalım

• Obp de iyi olsa gerçekten efsane olurdu, ama obp'den dolayı, 7k-8k arası gelir diyorum.
  • 13-14 k bence inşallah daha iyi olur

• umarım

• siafrlr S kullanıcısına yanıt
    inşallah

• up

• GATA ile ilgili sorusu olan sorabilir arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: siafrlr

Ham puanını hesaplayıp yazsana daha iyi olur bence

pbg den hesapladım 480. obp dahil

• Al sorusunun değişeceğinden o kadar emin olma kardeşim benimde kimya 29 a 1 al sorusu yanlış ama soru hatalı değil sen 29 a 1 e göre yap planını :) 8-9 k gelir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egetıpolsunbizimolsun -- 9 Temmuz 2016; 16:22:48 >
  • neden hatalı değil ?

• şuan soru önümde açık değil ama doğru yapan arkadaşım vurgulamıştı bana da. büyük ihtimalle 3. öncül oktete tamamlamayı doğru aldın sende benim gibi. ancak şöyle bir detaycık var. Soruyu bize yöneltirken Al ve F ATOMLARI için hangileri doğrudur diye sormuş ösym. Bu nedenle oktete veyahut dublete tamamlama diye birşey söz konusu değil. Atomlar birşeye tamamlamazlar kendilerini. örneğin Al atomunun elektronik konfigürasyonu 2-8-3 ken 2-8 e dönüştüğünde o artık bir al atomu değil al İYONU olur. Yani oktete tamamlanan şey bir İyondur. bu kelime oyuncuğu yüzünden cevap 1-2 imiş. Yani cevabı 1-2-3 e çevirirseler bende çok sevinirim ama biraz zor. bakalım hayırlısı

• egetıpolsunbizimolsun kullanıcısına yanıt
    katılıyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: egetıpolsunbizimolsun

şuan soru önümde açık değil ama doğru yapan arkadaşım vurgulamıştı bana da. büyük ihtimalle 3. öncül oktete tamamlamayı doğru aldın sende benim gibi. ancak şöyle bir detaycık var. Soruyu bize yöneltirken Al ve F ATOMLARI için hangileri doğrudur diye sormuş ösym. Bu nedenle oktete veyahut dublete tamamlama diye birşey söz konusu değil. Atomlar birşeye tamamlamazlar kendilerini. örneğin Al atomunun elektronik konfigürasyonu 2-8-3 ken 2-8 e dönüştüğünde o artık bir al atomu değil al İYONU olur. Yani oktete tamamlanan şey bir İyondur. bu kelime oyuncuğu yüzünden cevap 1-2 imiş. Yani cevabı 1-2-3 e çevirirseler bende çok sevinirim ama biraz zor. bakalım hayırlısı

eğer haklıysan bu tam bir alçaklık .kesinlikle bu sorunun bir eleyiciliği yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.