Şimdi Ara

Mf-3 Mf-4 Kötü Sıralama İçerir Bi Öneride Bulunun (Oy ver)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mf-3 Sıralamam 92k
    Ygs-2 Sıralamam 110k

Bugün bi liste yaptım sizinde önerileriniz varsa buna ek olarak bu puan aralarında gidebilceğim yazın lütfen yada mezuna kalıcam

Nolur bi yol gösterin dün akşamdan beri bomboşum

http://strawpoll.me/2007080

• oy verin çok zor bişey değil
  • Çalışırım diyosan mezuna kal
  • hocam bi gazla çalışırım belki ama sonra nolur bilmiyorm ama 60-50 arasına çekebilceğime inanıyorum
  • cnm sana önerim eğer Kıbrıs yazcaksan kesinlikle odtü kkk dışındakileri yazmamandır. ve benden sana tavsiye zora gelir çalışıırım diyosan git odtü kkk mühendislik oku yüzde 50 hem 6 bin ödersin. ben odtü kkk inşaatta okuyodum bölüm değiştirmek için tekrar sınava girdim 29 bin olunca ank. yazmayı düşünüyorum. bence dediğim yeri araştır odtü markası çnkü hoclardan sınavlara kadar herşey anakaradaki odtüyle aynı . sınavlaraı bile aynı anda oluyorduk.aynı proje ödevleri alıyorsun oyuzden düşün derim. araştır. her türlü soruna cevap veririm. aklına takılan olursa sorr.:)ama yok bunu yazmam diyosan diğer bölümleri okumak için okursun mezuna kal. haa diyosan 1 yıl daha bu strese dayanamam tercih yap.
  • tuana lara T kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi önerilere açığım kıbrıs odtü fikride aklıma yattı aslında mühendislik için hem yeditepe nazaran daha ucuza gelir param cebimde kalır ama hani şunu sorıyım mesela yeditepeye yada yukarda yazdığım diğer yerlere göre kıyaslarsak nasıl iyi mi kötü mü mezun olduktan sonra iş bulma sıkıntısı çeker miyim çünkü çoğu kişi kıbrısa bi ön yargıyla bakıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeditepeyle odtüyü kıyaslaman hata bence. mühendislikte odtünün eline kimse su dökemez.kıbrısın diğer okullarında okucaksan üniverste okuma daha ıyı ama odtü kalitesini ve markasını kıbrısa taşımış durumda ankarayla tek fark kampüsün kıbrısta olması. ki Kıbrıs kampüsündeki lab lar daha donanımlı. mekeze uzak ayrı bir sehir gibi kampüs ben 40 bin olup odtü kkk inşaata tam burslu girmiştim. ki o puanla ege dokuz eylül ve gazi mühendislikleri oluyo kalite için odtü yazdım gittim ve gayette memnundum. ya dersler bi yana 8.30da ders varken 8.20 de kalkıp terlikle şorta derse gidiyosun. hocalar sürekli değişim halinde ankarayla. aynı anda popquız oluyosun. aynı dersleri alıyosun. bence bi odtü kkk sayfasındaki tanıtım videolarını izle. herhangi bi duurm olursa öğretim üyeleriyle seni konuşturum. kampüs lojman gbi kıbrısta içinde aklına gelebilecek herşey var dalmadan tırmanma duvarı plaj futbolu voleybolu aklına gelne tüm sporlar aktiviteler. havuz. hocalar desen yurdun karşısında villalar var orda kalıyolar . ki maddi anlamdada rahatsın 4 kişilik yurtlar 3.000 tek kişilik süit ler 6.500 bin civarı 2 kişilikler 5 bin civarı. aylık 500 lira sigaran ve alkolün olmasına rağmen yetiyor. okul merkeze uzak ama böyle olması daha ıyı merkezde olsa odtü kalitesini koruyamazdı.aklına gelebilecek tüm markalar yeme içme giyme okula 5 dk uzaklıktaki Güzelyurt denen yerde. okuldan yarım saatte bir servis kalkıyoo. tek sıkıntı çok yoğun dersler. bazen kafayı yiyebiliyorsun.aaa bu okula girenler az puanla girdi bunlara kolaylık sağlayalım diye bişi yok. ilk yıldan dünya kadar kalan bırakan oluyo. ben yaparım diyosan gözün kapalı yaz git.internet sitesinide okulun incele aklına takılan tüm soruların cevaplarını bulabilirisn....

• KTÜ inşaat 2.öğretim heralde?Bu yazdıklarından en mantıklısı KTÜ inşaat.İnşaat mühendisliğinde KTÜnün hatrı sayılır yeri var.Kıbrıs pahalıya gelir.
  • daxtor55 D kullanıcısına yanıt
    hayır normal 1. öğretim
    bende baktım başka forum sitelerinde okuyanlarda aynılarını söylüyo okul için kampüs falan güzel diyolar zamanım olursa yakından incelemeye gidicem yurt falan 2 kişilik 5bin demişsinde yemeği falan içinde mi bide kıbrıs baya pahalı diyodu burdan giden arkadaşlarım
    Odtü kkk elektronik yazmayın ben yandım sizde yanmayın ama inşaat ve havacılık uzay iyimiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prince Legolas kullanıcısına yanıt
    neden hocam ?
  • Hocam yanlışın var.İnşaatın sıralaması 60k küsürlerde.Bende 92k sıralamam var ama orayı tercih edemiyorum.Makine tutuyor ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Hocam yanlışın var.İnşaatın sıralaması 60k küsürlerde.Bende 92k sıralamam var ama orayı tercih edemiyorum.Makine tutuyor ama.

galiba haklısın baktım şimdi sitesindende
    Of Teknoloji Fakültesi diye bişeymiş 100k olan o ne oluyo
  • 2 tane inşaat var demekki ktüde.100k olan teknoloji fakültesinde meslek liseli ve normal liselilerin beraber okuduğu fakülte.60k olan inşaat ise mühendislik fakültesinde.Asıl olan inşaat 60k olan.Oftaymış teknoloji fakültesi.
  • katu ve ysparta veya secenekleryne yakyn secenkleryny genyslet...

gerysy yalan olur
  • kumtem38 K kullanıcısına yanıt
    anlamadım biraz açar mısınız
  • almıs oldugun puan asagı yukarı ogrencılıgı yansıtıyor unıversıte de yıne bunların devamı olan derslerı alacaksın daha cok calısmalısın ama daha az calısacaksın belkıde:)
    yanı ortada rısk var yıllık 20 bıne yakın paralar verılmez ya pasa pasa otr calıs yada katu ve ısparta nın nasıl ki senın puanına gore gelebılecegı ongoruyorsan, devlet okullarından gırebılecegın dıger seceneklerı cıkart demek ıstemıstım
  • kumtem38 K kullanıcısına yanıt
    ya baktım bakındım ama devlet olarak fazla seçeneğim yok gibi mühendisliklerde 50 burslu geliyo genelde fizyo terapide burs olmuyo işte o biraz ağır gelebilir dediğin gibi senelik 20ye yakın ama mezun olduktan sonra iş sıkıntısı yok iyi bi maaşla başlıyosun mühendislikte bunun garantisi yok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.