Bildirim
MF 1K
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hergün 8 saat çalışırsan ilk 100 bile gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam 9 10 da çok rahat davrandım iyi bir anadolu lisesindeyim diye çok boşladım sonra fark ettim ki ne kadar çok çalışıp kendimi zorlarsam o kadar çok motivasyon geliyor -
çok rahat davransan obp 85 gelmezdi ama her gün tabi 8 saat çalışamayacaksın 11 de 2-3 saat altına düşme tyt ve 11 konularını hallet 12 yi de 12 de halledersin tokatlarsın ilk 1k son 2 yıl çalışan adamlar genelde ama bunun maraton olduğunu unutma çalışabildiğin kadar çalış çalışmak istemediğinde bırak dinlen tekrar devam edersin sonra diğer gün falan 11 için tabi -
Tamam simdi sacmalamayi kes git adam akilli 11.sinif calis ygsdende mat geo temeli at temel at dedigim en az 1-2 ser kitap bitir
Şimdi 8 çalış seneye 3 düş ben seni görürüm
mat ve geoyu adam akıllı hallet de gerisi muhim değil -
11 konularını aksatma özellikle fizik ama bir yandan da yks ye çalışmaya başla
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
9-10 sadece biraz mat baktım 11de yardırmaya basladım suan 12yim 11'de yapacagin en guzel sey fizik+geometriyi saglam halletmek onun dısında matematigin yaza kadar tytde 20-25 arası yapacak seviyede ise oyle kalabilir cok sıkıntı etme yazın mat1 bitirirsin rahatina bakarsin dostum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X