Şimdi Ara

mf 155k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hemşirelik yazacağım gibi görünüyor geçen sene 125-130k olan yerlerin gelme ihtimali var mıdır?

• hocam yapabilirmisin sence
  • YKSCİ TAYFA Y kullanıcısına yanıt
    Hocam hayalim hep eczacılık okumaktı olmadı kısmet değilmiş kimya-biyoloji derslerine yatkınım en iyi seçenekler bunlar gibi gözüküyor
  • moleküler biyoloji ?
  • YKSCİ TAYFA Y kullanıcısına yanıt
    Hocam yurtdışına çıkmak gerek o bölümü okursam o da hayal benim için burada okuyup işiz kalmak istemem açıkçası
  • Hocam biyoloji bolumunude arastir istersen,biyoteknoloji ilgini cekebilir.karamsar olma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerlinKaplanı_99

Bu mesaj silindi.
    Hocam zaten hareketli yoğun bir işim olsun isterim uygun gibi duruyor bakalım hayırlısı artık ama doğu da felan da okumak istemiyorum çok sıkıntı bi sıralama geldi yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: altaircmnsta

Hocam biyoloji bolumunude arastir istersen,biyoteknoloji ilgini cekebilir.karamsar olma.
    Bakiyim onlara hocam bi sağolun siz ne düşünüyorsunuz nasıl geldi sıralama
  • Hocam benim hedef 60kydi 152 k geldi,biyoloji yazacagim ilgim var.

• quote:

Orijinalden alıntı: altaircmnsta

Hocam benim hedef 60kydi 152 k geldi,biyoloji yazacagim ilgim var.
    Anladım hocam hakkımızda hayırlısı olsun bakalım mezun muydunuz eğer değilseniz 1 yıl daha hazırlanabilirsiniz ben mezundum zaten kalma ihtimalim yok tekrar
  • hocam oyle dusunmeyin cok istiyorsaniz kalin bir sene daha bir sey kaybetmessiniz pes etmeyin.Ben 12yim hocam keske daha cok sinava girseydim diyorum sinav aninda asiri heyecanlandim ondan berbatti sinav.tam da karar vermedim kalabilirim ama bakalim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.