Şimdi Ara

Mezunum Dershane Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dediğim gibi bu sene üniye gitmeyi düşünmüyorum bir sene doğru düzgün çalışıp güzel bir üni bölümle gitmeyi istiyorum. İstanbul K.Çekmecede oturuyorum bu civarlarda yada bildiğiniz Finaldi yok Uğurdu hangisi iyi tecrübeleriniz bilmemne yardımcı olurmusunuz ona göre yazılıcam.

• upp yardım edin beyler lütfen???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fanatizm

Arkadaşlar dediğim gibi bu sene üniye gitmeyi düşünmüyorum bir sene doğru düzgün çalışıp güzel bir üni bölümle gitmeyi istiyorum. İstanbul K.Çekmecede oturuyorum bu civarlarda yada bildiğiniz Finaldi yok Uğurdu hangisi iyi tecrübeleriniz bilmemne yardımcı olurmusunuz ona göre yazılıcam.

Öncelikle hangi bölümsün?.Bu seneki sınavda kaç bininci oldun?Hedefin nedir?Bunları yazarsan sana birkaç fikir verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 09kezman09

quote:

Orijinalden alıntı: Fanatizm

Arkadaşlar dediğim gibi bu sene üniye gitmeyi düşünmüyorum bir sene doğru düzgün çalışıp güzel bir üni bölümle gitmeyi istiyorum. İstanbul K.Çekmecede oturuyorum bu civarlarda yada bildiğiniz Finaldi yok Uğurdu hangisi iyi tecrübeleriniz bilmemne yardımcı olurmusunuz ona göre yazılıcam.

Öncelikle hangi bölümsün?.Bu seneki sınavda kaç bininci oldun?Hedefin nedir?Bunları yazarsan sana birkaç fikir verebilirim.

Bu sene hiç çalışmadım yani şöyle diyim ygs'de matematik fen yok çizik bile yok lysde ts'den girdim zaten (meslek liseyim stajdı okuldu dershaneye gitme durumum olmadı vs.) bu sene tm'den girip bir bölüm tutturmak istiyorum dershane ile açıkcası bir hedefim yok tek istediğim İstanbulda devlet ünisi tutturmak öyle diyim size bu da puanlarım;

Mezunum Dershane Önerisi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    TYT Matematik Deneme Önerisi
    geçen yıl açıldı
    TYT Sosyal Deneme Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.