Şimdi Ara

Mezunlardan 12'lere KRİTİK! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sınav anı batırıp mezuna kalmış biri olarak söylüyorum gözünüzde hiçbir şeyi büyütmeyin.Şimdiden mezuna kalmayı düşünmeyin etraftakilere de bakıp çünkü o mezuna kalırım diyenlerin yüzde 95 i ya gidip yerleşiyor bir yerlere ya da mezuna kalıp çalışmıyor.Siz maksimumunuza yakın çalışın ,eğer sınav anı bir şey olsa bile avantajlı olacağınız yerler olacaktır.Son 5.5 ay yetişmez vs moduna girmeyin son 1 ay çok uğraşıp sonra keşke 5.5 ay varken çalışssaydım vakası yaşayabilirsiniz.Bir plan programınız az çok olsun, bir şekilde ona ayak uydurun.Tyt işi deneme çözdükçe artar rahat olun.İmkanınız varsa msü'ye girin,ben 8 arkadaşımla aynı sınıfta girmiştim sınava bir şekilde korkumu yenmeyi sağlamıştı,ondan sonra da güzel geldi zaten netlerim
  • 2 ay kalınca "ulan 3 ayım daha olsa derece yapardım", 1 ay kalınca "ulan 2 ayım daha olsa derece yapardım", 1 hafta kalınca "ulan 1 ayım daha olsa neler neler yapardım" diyeceksiniz Hatta son haftalar günlerin bile ne kadar değerli olduğunu göreceksiniz Bu vakitleri iyi değerlendirin "Daha var" diye diye günleriniz heba oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoilist -- 29 Aralık 2019; 10:19:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• KalkülüslüDiferansiyel kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum okul kadar zaman çalan bi şey yok
  • Up

• Artık full ayt kasın tytleri denemelerden götürün unutmayın tyt yarı yolda bırakır ne kadar çalışırsan çalış sınavda tak 10 15 net düşebilirsin ama ayt ne ise o gelir çalıştıysan tak tak tak yaparsın. Bi de kimseye kafayı takmayın yok o böyle çalışıyo yok bu hiç uyumadan çalışıyo. Çok gördük öyle diyenleri rezil sıralamalardan mezuna kalıyorlor amaçları sadece milletin moralini bozmak siz kendinize bakın. Ve SAKIN MEZUNA KALICAM DEMEYE BAŞLAMAYIN. bu sene çalışmazsanız seneye çık mu şey değişicek sanıyosunuz insanın karakteri aynı kalıyo. Bu sene yatıyım seneye manyak gibi çalışıcam falan yalan onlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi de "yaa abi sanırım mezuna kalıcm" diyen innsanları çevrenizde barındırmayın yüzde 90 ının idealleri düşük. Yüzde 90 ı gidip yerleşecek sıralaması ne olursa olsun. geriye kalan tek siz olursunuz. Mezunluk rahat sanmayın psikolojisi berbat bir şey. Aile baskısı bu son şansın deyişler. Herkesle her şeyle bağı kesme. Üniversiteye giden arkadaşlarının seni unutması yapayalnız kalıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldschool00 -- 29 Aralık 2019; 13:20:32 >
  • 15 tatilde benim yaptığım gibi günde 10 saat bilgisayar oynamayın da ne yapıyorsanız yapın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.