Şimdi Ara

Mezunlar ve 12ler bir gelin hele.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene 391tm3 ile mezuna kaldım ygs63bindi lysmat2imin kötü olmasındandolayı 75bine gittim.
    Şuan genel ygs denemelerim şu şekilde
    TR-33-39
    MAT-18-25
    Sosyal-26-35
    Fen 5-10
    LYS ise
    Edb(42-50)
    Mat2(11-20)
    Coğrafya(14-19)
    Şimdi eksiklerim bu şekildemat1im bir eşit ağırlık için iyi olmasına rağmen mat2im aşırı kötü ve etütmerkezine yazıldım lakin 11debaşlıyor3de bitiyor ve hocaların bazıları kötü sınıfın durumu düşük ve benim sadece mat2vecoğ eksiğim var burası da zamanımı alıyor siz bu durumda buradan ayrılmamı önerir misiniz?Çok zamanımı yiyor ve fazla bir şey katmıyor.günün ortasında başlayıp günün ortasında bitiyor ve mezun biri olarak beni etkiliyor.Deneme sınavlarında tmde hep 1.yim arkadaşlarım gayet iyi lakin sınavı pek takmıyorlar.Öneri alalım bakalım.Haftada 4 saat özel ders alıp mat2den hazırlanmak mantıklı değilmi hedefim 420tm3puanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet14242 -- 10 Ekim 2016; 15:57:58 >

• upped
  • Guray kucuk fasikulleri al mat 2 icin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18-25 net aralığına eşit ağırlıkçı olarak iyi mi diyorsun
  • Hocam git matematik çalış böyle bir halt olmaz. Deneme sınavlarında birinci oluyorsan senin bulunduğun ortamda öğrenci yok demektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum peki bu şartlarda evde mi devam etmek mantıklı bu gittiğim etüt merkezinde mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Seer

18-25 net aralığına eşit ağırlıkçı olarak iyi mi diyorsun

Bilemiyorum altan.Gayet iyi gibi geometriye asla başlamam her sınavda 2netim oluyor ordan lakin 10yıldır çalışan adam 3-4net yapıyor 2net için 0olan geometrime başlamayıdüşünmüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet14242

Dostum peki bu şartlarda evde mi devam etmek mantıklı bu gittiğim etüt merkezinde mi ?

Ben senin yerinde olsam matematiği 35 net seviyesine çıkarmaya çalışırım lys de. Ygsde de 30-34 falan çok iyi olur. İyi çalışmaya bak zorlanirsan geliriniz de el veriyorsa özel ders almani öneririm eksiklerini tamamlamaya bak öncelikle.

• Dostum mat2 hedefim zaten 35 şuan bunu yapıyorum ben ygsdeki matematiği iyi buluyorum kendimce.Ayrıca bumat2ye geçen sene 1 ay çalıştım gece gündüz 0dan enfazla 20net gördüm bu sene olur mu dostum çok önemli benim için.
  • quote:

quote:

Bilemiyorum altan.Gayet iyi gibi geometriye asla başlamam her sınavda 2netim oluyor ordan lakin 10yıldır çalışan adam 3-4net yapıyor 2net için 0olan geometrime başlamayıdüşünmüyorum.

Sözelciyim 32de 28 yaptım geçen sene. 10 yıl çalışıp 3-4 net geometri yapan engellidir.

• quote:

quote:

quote:

Sözelciyim 32de 28 yaptım geçen sene. 10 yıl çalışıp 3-4 net geometri yapan engellidir.

Baba ygs için diyorum bana 20netin bile vereceği 15puansa ona da gerek yok lysde.

• Beyler yok mu yardımcı olacak ayrılayım mı sizce?
  • quote:

Dostum mat2 hedefim zaten 35 şuan bunu yapıyorum ben ygsdeki matematiği iyi buluyorum kendimce.Ayrıca bumat2ye geçen sene 1 ay çalıştım gece gündüz 0dan enfazla 20net gördüm bu sene olur mu dostum çok önemli benim için.

1 ay gece gunduz çalıştım diyorsun. Şimdi bunu 6-7 aya düzenli bir şekilde yayman lazım

• Hocam ygs'nin en kolay derslerinden biri geometridir. Ve bence matematik netiniz de bir esit agirlikci icin iyi degil... Bence mat1'i once bi 30ustune cekin sonra mat2ye baslarsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.