Şimdi Ara

Mezunlar tedirginlik var mı ? gelin dertleşelim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deneme sınavlarında istediğim netleri çoğu kez yapıyorum , yapamadıklarım da oluyor ama yapamadıklarımda ya gerçek sınavda böyle olursa diyorum beni hemen korku sarıyor.

Geçen yıl da deneme sınavlarında istediğim puanı yapar iken gerçek sınavda çok çok düşük almıştım onun da etkisi var tabii ama ne bileyim sınav yaklaştıkça da artıyor , sizde durumlar nasıl ?

• Kardeşim o his hepimizde var , bana kalsa şuan yaptığım netler her türlü işimi görür ama insan bazen kapılıyor korkuya ya yapamazsam sınav anı bir ağrı olabilir, gürültü olabilir her şey olabilir yani ama napalım bunları düşünmekle işin içinden çıkamayız ki Allah yardımcımız olsun.
  • Ben çok korkuyorum açıkçası geçen senede netlerim iyiydi sınavda matematikte afallayınca kötü geldi ve geçen sene böyle stresim de yoktu bu sene kocaman bir baskı var üzerimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35bna

Deneme sınavlarında istediğim netleri çoğu kez yapıyorum , yapamadıklarım da oluyor ama yapamadıklarımda ya gerçek sınavda böyle olursa diyorum beni hemen korku sarıyor.

Geçen yıl da deneme sınavlarında istediğim puanı yapar iken gerçek sınavda çok çok düşük almıştım onun da etkisi var tabii ama ne bileyim sınav yaklaştıkça da artıyor , sizde durumlar nasıl ?

Kac aldın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler siz yine iyisiniz ben seneye 4. kez giricem
  • Geçen sene kaç k idi ? bu sene hedef ne dostum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEVISKUS

Geçen sene kaç k idi ? bu sene hedef ne dostum ?

geçen sene 26k ile kaldım hedefim ilk 5 bin ama istediğim kadar yükseltemedim netlerimi geçen seneyle aynı yapıyorum hemen hemen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaç ne sularında yüzüyorsun ? Bide koskoca bi senede neden artmadı ki yeteri kadar çalışmadın mı
  • LEVISKUS L kullanıcısına yanıt
    kötü değil netlerim 125 130 civarlarında ama geçen senede böyleydi beni korkutan o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drsav -- 24 Şubat 2015; 22:01:10 >
  • Lys iyi ise korkucak bir şeyin yok aslında ygs de 125-130 arası yaparsan zaten 5k ya yakın bir şeyler gelir.
  • Öyle bi an geliyoki gaza geliyorum çok iyi yapıcam diyorum öyle bi an geliyor çok kötü yapacakmışım gibi hissediyorum.

Birde akşamları yattığımda hep ygs den sonra hocalarımızın arkadaşlamın bana sonucumu sorduğunu görüyorum ve hep ygs sonrası mutsuz olduğumu görüyorum delireceğim
  • quote:

Lys iyi ise korkucak bir şeyin yok aslında ygs de 125-130 arası yaparsan zaten 5k ya yakın bir şeyler gelir.

umarım dediğin gibi olur istediğimiz yerlere ulaşırız :) senin durumlar nasıl?
  • Senin ki dayanılmaz bir şey gibi duruyor . Hiç yerleşmedin mi ? kaç puan yapıyorsun ?
  • Benimde aynı 125 - 135 arası arada bir düşüş oluyor ama genel olarak bu , hedef 6-7 bine girebilmek lys dahil 10 k inşallah :)
  • Var

• quote:

Benimde aynı 125 - 135 arası arada bir düşüş oluyor ama genel olarak bu , hedef 6-7 bine girebilmek lys dahil 10 k inşallah :)

Yaparız inş bu sene :) Herkes hedefine ulaşır umarım
  • İnş dostum bu kadar emek boşa gitmesin hiç kimsenin.
  • quote:

Lys iyi ise korkucak bir şeyin yok aslında ygs de 125-130 arası yaparsan zaten 5k ya yakın bir şeyler gelir.

125-130 la 5k olması için mat fenin fule yakın olması lazım kardeş her dersten ortalama bişeyle 445 falan gelir yani 2013 de 10k 2014 de 7.5k ya denk geliyor ki bence 2014ü değil da 2013ü kıstas almak gerekir

Not:mezunum

• Ortalama hep 110-115 net yapardim artik son 3 sinavdir 103-100 e dustum anlicagin moral sifir mezunum ve gecen yil 101 yapmistim saglik olsun uzulmeye yormuyorum kendimi.

• Vallahi bende çok tedirginim.Denemelerdeki netleri yaparsak gideriz yapamazsan dert keder :(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.