Şimdi Ara

MEZUNLAR SIFIRDAN MI ÇALIŞIYORSUNUZ YOKSA KONU TAMAMLAYARAK MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben de mezunum bugün çalışmaya başladım temel kavramlardan ama fem k.ö. s.b. temel kavramlardan 9 test var zaman kaybettiğimi düşünyorum ama aklımdam bazı konuları atlayıp çalışmak geliyor.Siz nasıl yapıyorsunuz?

• Benimde öyle geliyor ama 160da 160 yapamadığımıza göre ygsde bir şeyler eksik demektir.
  • Bence deneme çöz ilk eksik konuları belirle konu anlatımından tekrar et konular hallolduğunda full bölüm denemesi çöz

Misal kümeleri yapamıyorsun onla ilgili konu anlatımı dinle yada tekrar et sb den çöz konunun bittiğini anladığında başka eksik konuya geç hepsini tamamlayıp denemeye geç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Numara

Benimde öyle geliyor ama 160da 160 yapamadığımıza göre ygsde bir şeyler eksik demektir.

Ygs Türkiye 1. Cisininde 152 neti vardı o zaman onunla eksikleri var ?

• bende fem.k.ö basladim siradan cozuyorum hepsini suan 320. sayfadayim 2 haftaya bitircem kitabi. Bence siradan coz mutlaka bilmedigin bi kac soru cikar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karışık çalışyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun arkadaşlar

• 0 dan başladım. Sanki ilk defa ygs çalışıyor gibi yaptım çok faydasını gördüm

• evet eksikleri var demek ki.denemede netlerin belli bi düzeyde ve artmıyorsa eksiklerin var demektir en az eksik ve pratikle giren %99 işi hallediyor o yüzden eksikleri en aza indirmeliyiz
  • Kardeş bende mezunum vaktiniz var ben çizmekten yanayim hanı bir oturuşta çözme hepsini ama 3 test çöz sonra 1 ay sonra kalanları çöz gene çoz bence

• fem dergi aldım her dersten 2 sb aldım sıradan gidiyom
  • Ben simetriden 1.kitaptan ilerliyorum bakalim hayirlisi 0dan yani suan sadece mata zaman ayiiriyorum.fene sonradan gecicez

• Ygs'de eksik konu yok. Az deneme var. Deneme çözüp yapamadıklarını öğrenerek bile konu halledebilirsiniz. Çok şeyapmayın aklı olan harıl harıl LYS çalışır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.