Şimdi Ara

Mezunlar neden 15kyı geçemez?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bekir Avşar videosunda böyle bir istatistik paylaşmış, mezunlarda 15kdan iyi sıralama yapanların az olduğunu ama geçenin de çok sağlam geçtiğini söylemiş bunun sebebi hakkında tahminleri olduğunu biraz çalışıp açıklayacağını söylüyor. Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arthurdent42 -- 11 Aralık 2019; 0:32:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mezunken çok kolay salıyorsunda o yüzden bir saldimmi toparlanamıyin bence bu yüzden

• Kisiden kisiye degisir adam 20 k yapip mezuna kalmistir 10 k yapar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • valla ben mezunum, geçen sene 36k sıralamam vardı. sınavda ne gelir bu sene bilemem ama 12 halimden fersah fersah üstünüm. nitelikli mezunların sayısı niteliksiz olanlarla boy ölçüşemediği için böyle bir genelleme yapılıyor olabilir zira 2.5 milyon öğrenci var. belli bir seviye altı tercih dahi yapamıyor, direkt mezun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knitta -- 11 Aralık 2019; 0:52:11 >
  • knitta kullanıcısına yanıt
    hocam ben de 19binden kaldım örneğin ama sınav anına var böyle istisnalar
  • Çünkü sınavı fulle yakın yapabilen adam genelde uzun yıllar sağlam temelle gelen adam oluyor. O da %90 12de yerlesiyor. Sıralama bandı geriledikçe mezunlar artıyor ve belirli noktalarda yığılıyor. Mezunlar genelde kapasitesi belli bir kitle yani 12 lerin daha fazla olması kadar normal bir şey yok. İstisnalar var tabii ki onları ayrı tutuyorum.

• arslanyusuf09 kullanıcısına yanıt
    evet ya, benimki de sınav anında biraz talihsiz oldu. ama iyi ki de oldu diyorum, geçen seneki düzenimle 36k yaptıysam bu sene iyi şeyler yaparım diye umuyorum. belki de 30k gelecekti ve tercih yapacaktım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yüksek yapacak kapasitesi olsa zaten mezuna kalmaz

• 3.senesinde Sayda 610.olan tanıdığım var ve bu kişi tüm sene kırık obpli olarak çalıştı (o psikolojiyi düşünün) obp 5k ya attı. 2.mezuna kalırkende öyle çok yüksek değildi 33k. Kırık obp olmasa ilk 100 rahat yapardı (hamda zaten 600 diyen mallar gelmeden yazayım kırık obp çok kötü bir şey arkadaşlar insanı çok demoralize ediyor.). Yani istisnalar bol.

• sebebi basit dereci öğrencisi işini ilk yıl bitirir mezuna kalanlar elenenler zaten onların da çok azı işi bitirebiliyor maalesef acı gerçek
  • Insanın o durumdan verim almasi cok zor. 100 potansiyelin var diyelim ilk yil 60 yaptiysan ikinci sene zaten yine cok yorgun oluyosun bu sefer potansiyelini 100 uzerinden 100 kullanicak sekilde emek verseniz bile 80ini kullanbiliyosun. Ama 12. siniflarin o yorgunlugu yok. potansiyelinin 100unu kullanabiliyolar. Yorgunluk diyebiliriz yani.
  • Ateş Hekimoğlu kullanıcısına yanıt
    türkiye 18.si mezun
    hala bu işi zekaya baglıyosunuz ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.