Şimdi Ara

MEZUNLAR İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• MEZUNLAR KONU OLARAK NERELERDESİNİZ?

ARKADAŞLAR ÇOK YAVAŞ İLERLİYORUM HALA TYTYİ BİTİRİP AYTYE GEÇEMEDİM. SİZ DE BÖYLE MİSİNİZ? KARIŞIK GİDEMİYORUM ÖNCE TYT BİTİRİP SONRA AYT CALISMAK İSTİYORUM ÖZELLİKLE FİZİK YANİ TYT BİLMEDEN AYT YAPAMICAKMIŞIM GİBİ GELİYOR ÖNERİLERİNİZ? (MAT AYT ÇALIŞIYORUM BİR TEK)

• Mezundam hazirlanip istedigi yere gitmis biri olarak bence konulari az cok biliyosundur ozellikle bilmedigin konulara bak iste atiyorum manyetizma yada denge iste neyse bi kendin bak bi kac kere dersanede yada kurs vs nere gidiyosan ordada isledigin zaman goz asinaligin olsun daha kolay halledersin isin puf yanida bol deneme cozmek deneme sonuclarina gore konuda calisirsin. kendini kasma guven kendine gecen yilki hatalarini biliyosundur zaten onlara dikkat et istedigini elde edersin umarim basarirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evde mi çalışıyorsun, ne zaman başladın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyt çalışmıyorum denebilir. Denemeler üzerinden gidiyorum. Ayt fizikte optik , dalgalar ve modern fizik kaldı. Kimya da Kçç,denge,hız,organik,elektrokimya kaldı. Biyolojide sinir sistemi hariç tüm sistemler , kalıtım , protein sentezi , bölünme çeşitleri ve bitki duruyor. Matematikte Diziler,Limit,Türev,İntegral,pkob var. Geometride yavaş ilerliyorun sınava yakın bitiririm muhtemelen. Üçgenler bitti sayılır henüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.