Şimdi Ara

Mezuniyet töreninde evlilik teklifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okan Üniversitesi'nin mezuniyet töreninde kız arkadaşına evlenme teklif eden öğrenci, ''evet'' yanıtını aldı
    29 Mayıs 2012 Salı, 11:21:03

Mezuniyet töreninde evlilik teklifi

Okan Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, üniversitenin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Muhasebe ve Finansal Yönetim Bölümü mezunu Emirhan Zincirkıran, aynı üniversitenin Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden geçen yıl mezun olan kız arkadaşı Merve Yardımcı'ya evlenme teklif etti.

Zincirkıran, 1623 öğrencinin mezun olduğu törende yaptığı konuşmada, hayatı boyunca hep babasını örnek almaya çalıştığını belirterek, ''Babam bana iyi bir hayatın iyi bir eğitim ve iyi bir eş ile mümkün olabileceğini söylemişti. Ben bunların hepsini okulumda buldum. İçinizde biri var ki, hayatımdaki en önemli varlık. Huzurlarınızda, hepinizin karşısında kendisine sormak istediğim çok önemli bir soru var'' dedi.

Daha sonra kalabalığın içinde oturan kız arkadaşı Merve Yardımcı'nın ayağa kalkmasını isteyen Zincirkıran, cebinden tek taş yüzük çıkartıp ''İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta, ağzımızda diş kalmayana kadar bir ömür elimi tutmaya var mısın? Benimle evlenir misin?'' diye sordu.

Aldığı evlilik teklifinin ardından sahneye çıkan Merve Yardımcı ise ''evet'' diye bağırdı. Cebinden çıkardığı tek taş yüzüğü kız arkadaşının parmağına takan Zincirkıran'ın törene getirdiği kemancı ve darbukacı da törene katılanlara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Cok iyi lan

•  Mezuniyet töreninde evlilik teklifi
  • Liseli arkadaşlarımız denemesinler lisedeki mezuniyet törenlerine bazı meraklı velilerde katılabiliyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek taş!

• herifin tipi kıraathaneci tipi ya

• ulan hayata bak be sevmiyorum zenginleri anasını satim
    özellikle baba parası yiyenleri
  • eneee bizim okul. çağırdılar beni mezuniyete gitmemiştim seneye mezun olacağım diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mezuniyet balosuna kiyafet sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tek taşıda almış,biz karnımızı zor doyuruyoruz

mutluluklar
  • Ne güzel be,kısmet bizede gelir belki bizde yaparız.
  • Kız 30 gösteriyo

• özel ünide paşa parası ile tek taş, yok babam iyi eş derdi hebe hebe.

Hey yavrum böle devam... bi sene sonra da şiddettli geçimsizlik :)
  • Kıskançlığımdan dolayı yorum yapmıyorum.
  • Mutlu olsunlar ne diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitizen

Kız 30 gösteriyo

göstersin, möm olan nedir? şimdi bi arakadaşımız yazacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Kıskançlığımdan dolayı yorum yapmıyorum.

bende senın gibiyim nasıl yenıcez bunu karsımdakı benden ustunse ona guzel veya iyi olmus dıyemıyorum içim içimi yiyor fesatlıktanmıdır nedır anlamadım.
    çok ktü bi huy bu mutevazi olmayı ogrenemedım hep ben ıyı olayım ıstıyorum karsımdakı kotu olsun neden boyleyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Kıskançlığımdan dolayı yorum yapmıyorum.

bende senın gibiyim nasıl yenıcez bunu karsımdakı benden ustunse ona guzel veya iyi olmus dıyemıyorum içim içimi yiyor fesatlıktanmıdır nedır anlamadım.
    çok ktü bi huy bu mutevazi olmayı ogrenemedım hep ben ıyı olayım ıstıyorum karsımdakı kotu olsun neden boyleyız

büyüdükçe düzelebilir hocam.insansın sonuçta olacak böyle şeyler.mesela ben de en iyi olayım istiyorum ama diğer iyilerin senin kadar kötülüğünü istemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.