Şimdi Ara

Mezuniyet Hediyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayirli cumalar arkadaslar, haziran ayinda mezuniyet hediyesi olarak bir saat almayi dusunuyorum.Kendime alacak olsam saat kisisel bir zevk oldugu icin belki konu acmazdim ama alacagim kisinin zevkini tam olarak bilmedigim icin biraz daha genelgecer bir sekilde şık bir saat almak istiyorum.fiyat olarak 500 tl belirledim ama cok hosuma giderse 600e kadar cikabilirim.Marka olarak en iyi bildigim seiko var seiko olursa iyi olur.bir de bildigim kadariyla kinetik enerjiyle calisan otomatik saatler vardi.boyle bir sey de olsa guzel olur.Celik kordon oncelikli.Onerileriniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• seiko 5 otomatik.
  • Mrb.Alacağınız kişi bay/bayan yaş ve klasik giyinmeyi mi sever yoksa spor mu ona göre bende tavsiyede bulunabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

Mrb.Alacağınız kişi bay/bayan yaş ve klasik giyinmeyi mi sever yoksa spor mu ona göre bende tavsiyede bulunabilirim.

onlari belirtmeyi unutusum.alacagim kisi 23 yasinda bay.klasik giyinmeyi pek sevmez ama ben celik kordonlu daha iyi olur diye dusunuyorum.yorumlarinizi bekliyorum.

• Aslında 23 yaşında biri için deri kayışlı saatlerin daha uygun olacağı kanısındayım.ayrıca istanbulda ikamet ediyorsanız internetteki fiyatlardan daha ucuza bulabilirsiniz sirkeci tarafında.internette,özellikle saat&saat te ki fiyatlardan %30-40 daha ucuza fiyatlar.ayrıca morhipo,markafoni,trendyol,limango da güzel kampanyalar oluyor.misal benim saatim saat saatte 980tl iken ben limangodan 400tl ye aldım geçen sene.saat saatin pahalı olmasının sebebi distribütör olması.deri kayış düşünürseniz armani,diesel tarzı modelleri tavsiye ederim.
    Dz4204-diesel saati 400 civarına sirkeci tarafından garantili alabilirsiniz.600 e çıkarsanız armani siyah deri kayış çok şık saatler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercorem -- 18 Mayıs 2014; 0:14:44 >
  • intercorem kullanıcısına yanıt
    seiko olarak bir saat onerebilir misiniz?

• Seiko SEINN275P2 düşünülebilir.çelikte dediğiniz fiyat aralığında model beğenemedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • intercorem kullanıcısına yanıt
    celik deri farketmez desek?

• Seiko

SEISB097P
    SEIPC083P2
    SNN277P1
    SPC088P1
    SNDA57P
    SSC212P
    SNN275P2
    SSB097
    SNT046P1

Diesel

Dz4257
    Dz4210
    Dz7258
    Dz4216
    Dz4238

Emporio Armani

Ar2432
    Ar0577
    Ar5897

İstanbul da mı oturuyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercorem -- 18 Mayıs 2014; 15:46:52 >
  • hayir ama belki istanbuldan aldirtabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

hayir ama belki istanbuldan aldirtabilirim.

Sirkeci'de doğubank çevresi evren saat vs.tahtakale de mısır çarşısının arkasında asri han var.onun çevresinde saatçiler var buralarda uygun fiyata bulabilirsiniz.

• Teşekkürler yardım için:(

• quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

Teşekkürler yardım için:(

durun hocam daha ben sizden cok yardim alacagim.bu konuda haziranin sonuna kadar muhabbet edebiliriz :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.