Şimdi Ara

mezuniyet davetiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
24.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar okulumda sınıfımın düzenlemiş olduğu mezuniyet balosu için davetiye tasarlamam istendi bende ortaya böyle birşey çıkardım. eleştirilerinizi bekliyorum

mezuniyet davetiyesi

• fanta geçnlik festivalini andırıor ,çok iyi bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: hyprosoft

fanta geçnlik festivalini andırıor ,çok iyi bence

teşekkürler hyprosoft.. üzerinde biraz daha çalışmayı düşünüyorum. birkaç hatalı yer gözüme çarptı. mesala tarih. 06,06,2007 olacaktı yanlış yazmışım

başka bir okul içinde hazırladım. onuda en kısa zamanda ekleyeceğim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hatred

quote:

Orjinalden alıntı: hyprosoft

fanta geçnlik festivalini andırıor ,çok iyi bence

teşekkürler hyprosoft.. üzerinde biraz daha çalışmayı düşünüyorum. birkaç hatalı yer gözüme çarptı. mesala tarih. 06,06,2007 olacaktı yanlış yazmışım

başka bir okul içinde hazırladım. onuda en kısa zamanda ekleyeceğim...

zaten herşeyi layer'lar yapıyor,ama bütünlüğü tutturabilmek önemli,örneğin iconlar ve renkler,güzel güzel

• arka plan ve sol üstteki desen güzel diğer üzerine yaptığın ekler çok basit görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trhates

arka plan ve sol üstteki desen güzel diğer üzerine yaptığın ekler çok basit görünüyor.

özelliği o zaten
  • arkadaşlar buda buradaki diğer bir okul için yaptığım davetiye çalışmasıdır. farklı 3 seçenek sundum bu beyenildi.

link:http://img166.imageshack.us/my.php?image=davetiyeeeba8.jpg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bittürk davetiyesi isteyen gelsin
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hatred

arkadaşlar buda buradaki diğer bir okul için yaptığım davetiye çalışmasıdır. farklı 3 seçenek sundum bu beyenildi.

link:http://img166.imageshack.us/my.php?image=davetiyeeeba8.jpg

Bu daha güzel olmuş. (Yukarıdakine kıyasla.)
  • Katılıyorum 2. linkteki daha iyi görünüyor, ancak fontta kullandığın sharp ve ağacın pixel efekti kullanılmış gibi görünüşü bence kötü.
  • Uğur kim beğendi bu ilkini? Hay ben o beğenenin...

2. linkteki daha güzel bir kere, ve keşke fontlarda anti aliasing uygulasaymışsın da biraz daha soft görünseymiş.

Yine de eline sağlık güzel çalışma... Buna para vereceğiz bir de.
  • istemiyosan para vermede gelmede ozanım açıkcası bende pek beyenmedim ama bizimkilere gösterdim hepside okey dedi yinede ilkini değiştirmeye karar verdim.. ama 2ci seçildi beyenildi ve basıldı. yarın da dağıtalacak
  • hocam yazı yazarken yukardan font boyutunun yanında küçük bir pencere var ordan none yerine sharp ı seçersen yazılarının kenarları daha net olur çok köşeli olmuş aynı şekilde ağaçta öyle
    ama sanırım iş işten geçmiş baskıya gidiyor demişsn
  • yok altanns kardeş bu daha gitmiyor. bu yapım aşamasında. soruyorum arkadaşlara kimisi bunu sevdi kimside yeni yaptığımı... (http://img168.imageshack.us/my.php?image=untitled2ml1.jpg) halletsinler artık kendi aralarında

mezuniyet davetiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatred -- 27 Mayıs 2007; 23:53:19 >
  • yazıların ve ağacın köşesi halen aynı hocam
  • önerilerin için saol altanns uyguladım güzel oldu ama buraya eklemedim
  • ekle yahu güzel yapıyorsun valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrDxNdR

ekle yahu güzel yapıyorsun valla

eywallah kardeş beyendiğine sevindim. ya vallaha normalde eklerdim hemen zor birşey değil fakat pcde bir sorun var hiçbir siteye resim upload etmiyor nasıl bir sorunsa artık msnden başkasına atıyorum onlar upload edip linkleri bana atıyorlar. bende buraya ekliyorum. msnde de sorun var artık dosya gönderemez oldum gitmiyo ndense aktarım hatası deyip kalıyor yarıda ondan dolayı ekleyemiyorum aksaklık yaşıyorum böyle ama düzelirse yinede eklerim

• Süper fakat dur işaretine anlam veremedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.