Şimdi Ara

MEZUNDAN TAVSİYELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi sevgili arkadaşlar bu süreci 2.kez yaşayan bir kardeşinizden tavsiyeler vericem size.

1-Dünyanın gerçekten sonu değil YGS sonucunuz kötü gelsede boş boş göz yaşı dökmeyin mezuna kalınca size işgence çektirmiyorlar merak etmeyin.
    2-LYS gerçekten çok önemli dostlar geçen sene YGSde benden geri adamlar geldi geçti beni ben YGS kötü diye çalışmadım ve daha geri attı adamlar şuan ünili ben mezunum :). Pişman mıyım asla yanlış yapsamda pişman olmam bunlar birer tecrübe.
    3-Çevrenizdekiler çalışmayı bırakcaktır genelde öyle olur bu sonuç düzelmez mezuna kaldım vs. Bu sözleri söyleyen adamı hayatından çıkarıyorsun güzel kardeşim , böyle başı boş insanlar yüzünden bütün çalışma arzunu kaybedersin benden söylemesi.
    4-Bir hırsla çalışmaya başladın havalar ısınıcak ve bunalıcaksın dananın kuyruğu burda kopuyor çalışmayı bırakırsan 1 senen çöp olur never give up adamım
    5-Önünde bir hayalin var bu bir üni olabilir güzel bir yaşantı olabilir aileni gururlandırmak olabilir , bunlar senin elinde senin yerine ben yapmayacağım bunları , bu hayalleri gerçekleştirmek için tokatlaman gereken sorular ve sen bunları yapabilirsin dostum.

En sevdiğim sözlerden biriyle bitireyim konuyu : İf you are going to hell , keep going .

Herkese BOL ŞANS.

• Hoxam 70 binden nasil cekim 20bine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumpali27

Hoxam 70 binden nasil cekim 20bine

evet en önemlisi bu nasıl çekerimi bırakıp herkesin ygsyi arkasında bırakıp lys gazlaması
  • +1 ben 90k'dan 10k'ya çekecem inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: yumpali27

Hoxam 70 binden nasil cekim 20bine

90k lardan 15k lara çekiyor adamlar, bunları düşünmeden çalış bakarsın 20k yı da geçersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hep LYS Kasan Adam

+1 ben 90k'dan 10k'ya çekecem inş.

bence lys çalışan biri olarak çekeceğini inanıyorum bu mesaj pohpohlama değil ciddi olarak çekeceğine inanıyorum başarılar &her şey gönlünce olur umarım
  • 65ten 29a çektim geçen sene sonra mezuna kalmak istedim bu sene de 30-35bin gelse bile hedefim ilk 10bine çekmek.

• Benim 800k gıbı bırsey gelıcek Ts2 de 30k yapmam gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hep LYS Kasan Adam

+1 ben 90k'dan 10k'ya çekecem inş.

netler kaç hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalperestpanda

Benim 800k gıbı bırsey gelıcek Ts2 de 30k yapmam gerek

1 milyondan 8 bine çeken bir arkadaş vardı TS'de.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.