Şimdi Ara

Mezuna kalmaya karar verip çalışamayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezuna kaldım diye çalışamıyorum var mı benim gibi
    Edit: Mezunlar calisamadim diyorsa onlarda yazabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion -- 25 Mayıs 2015; 11:56:28 >

• Sen=ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen=biz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • günde bir 2-3 saat çalışıyorum ama düzen sağlayamıyorum tek kusurum bu irade zayıf biraz bu sorunu çözen var mı kendine bir program yapıp uyan birileri nasıl bir program izlediğini anlatırsa çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy McGill

günde bir 2-3 saat çalışıyorum ama düzen sağlayamıyorum tek kusurum bu irade zayıf biraz bu sorunu çözen var mı kendine bir program yapıp uyan birileri nasıl bir program izlediğini anlatırsa çok iyi olur

hedef koymazsan programlara uyamazsın atıyorum hedefin 5bin miydi ygsde 50bin mi oldun 5bine çekmen çok zor ve mezuna kalmaya karar verdin sen 50bini bu yıl 25 bine çekicem diye hedef koyup program yapıp çalışırsan uyarsın.
  • Şimdi çalışmazsam seneyede çalışmam diye çalıştım az buçuk ama artık çalışamıyorum psikolojik olarakta çok yıprandım her gün annemle ayrı bir kavga konusu bulur olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 24 Mayıs 2015; 21:27:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mezuna kalınca her şey güzel olacak sanmıştım ama yanılmışım. Koca bir yalan. Geçen seneden gram fazla çalışmadım

Edit: Konu başlığını yanlış anlamışım neyse kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mütehassıs -- 24 Mayıs 2015; 22:02:16 >
  • Çalışmadım. Olmadı çalışamadım içimden gelmedi. Geçen sene 190 yaptım. Bu sene 290 ygs. Batırdım. Lysde düşürcem.

Hedef ege gıda müh. 320 ile almış geçen sene.

• geçen sene bır saat bıle çalısmadım bu sene hayvan gıbı ygs çalıstım gecen seneden 4 puan fazla aldım butun enerjımı ygsye harcadm
  • şu sıralar ygs-lysyi bırakıp sadece kitap okumak istiyorum deli gibi okumak gerisi boş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.