Şimdi Ara

Mezuna kalmaya karar veren-Düşünen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler herkese kolay gelsin. Sınava neredeyse 39 gün kaldı sizin işler nasıl gidiyor? Bana soracak olursanız aklım da mezuna kalmak var(12.sınıfım)
    Söz de 12.sınıfta kurduğum hayallerim(Çift pasaport sahibi olmamın nedeniyle Almanya ya gidip orada oğrenim görecektim.) hepsi ertelenecek bu benim için pek zor değil ancak kalıpta tekrardan aynı netleri almak,koskoca 4 mevsimi ve 12.sınıfın yazını tekrardan yaşamak beni korkutuyor açıkçası. Netlerimi soracak olursanız;(TM)
    T: Genellikle 30-35 arası
    S: 12 netin altına daha düşmedim
    M: 5-10 (geometrisiz) Evet matematik kısma baya komik neredeyse 12.sınıfın yazından beri çabalasam da bir türlü arttıramadım şu meredi.Hata elbette ben de yeterince üstüne gitmedim.Neredeyse tüm tyt konularını bitirdim ama adam akıllı hiç bir konunun testini çözmedim.
    AYT:
    S: 28-37
    M: 5-8

Konulara yeterince hakimim aslında 1 yıl boyunca sadece matematik-geometri üstüne gideceğimi düşünürsek bence bu iş olacak gibi.
    Sizce kalmalı mıyım?
    Önerilerinizi beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gametracker -- 21 Mayıs 2018; 21:27:38 >

• Sınav sonucuna bağlı. Ama sanmıyorum kalacağımı. Hedefim 10 bindi sene başı beklediğimden yüksek yapınca 5 bin istemeye başladım. Şimdi diyorum ki 20 bin bile gelse giderim, çünkü çekilecrk gibi bir şey değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lil Peep

Sınav sonucuna bağlı. Ama sanmıyorum kalacağımı. Hedefim 10 bindi sene başı beklediğimden yüksek yapınca 5 bin istemeye başladım. Şimdi diyorum ki 20 bin bile gelse giderim, çünkü çekilecrk gibi bir şey değil.
    Hocam kesinlikle katılıyorum bu stresleri vs tekrar yaşamak dünyanın en kötü şeylerinden biri ancak bana kalırsa sizin durumunuz biraz farklı 20k pek de kötü bir sıralama değil
  • Hocam ben mezunum tmyim hemen hemen aynı netlerimiz mat 2 yi arttırsan mezuna kalmana gerek kalmaz. Psikolojisi çok farklı bence mezunu düşünme .39 mü ü çalışmak istiyosun yoksa 240 gün mü sen karar ver hocam.
  • şuan kalmak zor gibi geliyor ama sınava hazır değilim kalmayı düşünüyorum (3.senem olucak)
  • EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    Hocam 39 gün de ne kadar arttırabilirim ki zaten en fazla 3 net yerinden oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nYato

şuan kalmak zor gibi geliyor ama sınava hazır değilim kalmayı düşünüyorum (3.senem olucak)
    Hocam bu ilk mezun seneniz miydi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gametracker

Hocam 39 gün de ne kadar arttırabilirim ki zaten en fazla 3 net yerinden oynar
    Hocam belli ki mat 2- geo da eksiklerin var tamamlasan bariz artış görürsün.Hedefine ulaşır mısın bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneMan

Hocam belli ki mat 2- geo da eksiklerin var tamamlasan bariz artış görürsün.Hedefine ulaşır mısın bilemem

Alıntıları Göster
    Elimden geleni yapıcam
  • bu sene ilk mezun senemdi
  • quote:

bu sene ilk mezun senemdi
    Hocam mezun olduğun süre boyunca tek miydin? Kütüphane,spor vs yaptın mı ? pişman mısın? Mat-geo da keşke şunu yapsaydım diyebilceğin bir şer var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: loveless122

Bu mesaj silindi.
    Hocam mezun olduğun süre boyunca tek miydin? Kütüphane,spor vs yaptın mı ? pişman mısın? Mat-geo da keşke şunu yapsaydım diyebilceğin bir şer var mı ??
  • hocam ilk sene matım iyiydi ama yeterli değildi bu sene biraz ilerlettim ama yine yeterli değil çünkü sistem değişti hedefim arttı vs mezun olduğum süre değil hayatım boyunca her zaman tektim yalnızlık gibi bir duygum yok spor vs yapmadım çünkü sınava 10ay kala da az kaldı sporla zaman harcayamam diye dusunuyordum suan da aynı dusunuyorum pişman olduğum nokta tekrar yapmamam ve düzenli çalışmamaktı
  • quote:

hocam ilk sene matım iyiydi ama yeterli değildi bu sene biraz ilerlettim ama yine yeterli değil çünkü sistem değişti hedefim arttı vs mezun olduğum süre değil hayatım boyunca her zaman tektim yalnızlık gibi bir duygum yok spor vs yapmadım çünkü sınava 10ay kala da az kaldı sporla zaman harcayamam diye dusunuyordum suan da aynı dusunuyorum pişman olduğum nokta tekrar yapmamam ve düzenli çalışmamaktı
    Çok sağol zaman ayırdığın için hocam. umarım hedefine ulaşırsın
  • Çok sağol zaman ayırdığın için hocam. umarım hedefine ulaşırsın..
  • Yaşım 18-19 olsa bir sene daha mezuna kalırdım. Bana mezunluğun tek sıkıntısı yalnızlık oldu ama ona da bir yerden sonra alışıyorsun. Onun dışında bence gayet verimli geçen bir sene oluyor. Özellikle benim netlerim baya baya artış oldu keşke zamanında çalışsaydım dedim ama pişman değilim. Zaman da gayet hızlı geçiyor, baksanıza 1 ay sonra sınava gireceğiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gametracker

Elimden geleni yapıcam

Alıntıları Göster
    Hocam umarım hedeflere ulaşırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4216716F6

Yaşım 18-19 olsa bir sene daha mezuna kalırdım. Bana mezunluğun tek sıkıntısı yalnızlık oldu ama ona da bir yerden sonra alışıyorsun. Onun dışında bence gayet verimli geçen bir sene oluyor. Özellikle benim netlerim baya baya artış oldu keşke zamanında çalışsaydım dedim ama pişman değilim. Zaman da gayet hızlı geçiyor, baksanıza 1 ay sonra sınava gireceğiz.
    Teşekkürler hocam umarım herkes hedefine ulaşır. Ben de mezuna kalacağım gibi gözüküyor iyi forumlar herkese
  • Sayısalım. Hedefime ulaşacağımı sanmıyorum. Kalacam gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Man

Sayısalım. Hedefime ulaşacağımı sanmıyorum. Kalacam gibi
    Hocam kesinlikle kalma düşmanıma bile tavsiye etmem o derece
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.