Şimdi Ara

mezuna kalmalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu yıl 22k yaptım sayısal
    tıp istiyodum hep ama olmadı
    elimden geleni yaptım mı dersem daha fazlası tabiki olabilirdi ama az da çalışmadım. düzenli çalıştım.
    sizce dişte de mutlu olabilir miyim?
    teşekkürler.

• Bence diş yazıp gitmelisin, daha fazla zorlamanın anlamı yok. Geçen gün özel bir diş kliniği; küçük kusenimin diş teli tedavisi için 40.000 lira istedi ki, küçük bir anadolu şehrindeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • tıp istiyorsan bence kal ya da askeri tıplara bak
  • Eğer gerçekten tıp istiyorsan kal. Ha dersen ki ben elimden geleni bu sene yaptım 1 sene daha hazırlanmaya güvenemiyorum falan yani kafanda ufak bir tereddüt bile varsa kalma. Çünkü 22k'dan bırakıp 30k'ya gerileyenler de var forumda. Yani her mezun ileri çekemiyor. Bence iyi düşün derim. Eğer diş de olur dersen diş yaz git.
  • bremisch B kullanıcısına yanıt
    Oha altın tel filan mı taktırdınız hocam? Benim kardeşimin dişleri berbattı hepsi ayrı tarafa bakıyordu resmen 7.000 verdik kadın ve kocası marmara mezunuydular.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam elinden geleni yaptığını düşünüyorsun düzenli de çalışmışsın daha fazla zorlamanın bir anlamı yok bence. Çünkü bu berbat sistemde seneye daha iyi yapacağının bir garantisi yok. Ki 22k gerçekten güzel sıralama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ybs okusam işsiz kalır mıyım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    40bin lira tel? Güzel rakip eliyorsun kanka ama bir sıfır daha bas şaaaak 400bin lira olsun herkes şaşırsın bu çocuk basıyor desinler

• evet ben de aynısını düşünüyorum. Yani zor zor dedik 19k beklerken daha kötü geldi. Nolcağı belli değil. O yüzden gitme fikrine bir tık daha yakınım.
    40kya çift çene yapılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.