< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dubleonursuz -- 5 Temmuz 2019; 14:22:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dubleonursuz -- 5 Temmuz 2019; 14:22:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam bir bakıma bu dediklerinize katılıyorum ne yazık ki bazı hocalar da sırf para kazanmak için öğrencileri tekrar hazırlatıyor
|
Mezuna kalmadan üniye giden yok gibi birsey artik
|
Şimdi konu mezuna kalmak mı oldu
![]() Bence bu durumu abartiyorsunuz. Bu forumda iyi derece yapanlara bakın genelde tamamına yakını mezuna kalan tipler. Çünkü ilk sene insan nerede ne yapacağını nasıl hazırlanacağını bilemiyor ve tecrübesizlik ediyor. Diğer sene genelde yanlışlarının farkına varmış olarak giriyor sınava. Olgunlaşmış oluyor. Mezuna kalmadan direk hedefine giden tipler için iki ihtimal var; 1- 9. Sınıftan beri disiplinli bir şekilde çalışmak 2- Para ile üni okumak. Yani eleştirecek başka şeyler bulun arkadaşlar hayatımda gördüğüm en saçma konuydu. İsteyen mezuna kalır aklı başına gelir ve iyi bir derece yapar. Mezuna kalıp gene hiç bir şey yapamayan ve hatta daha kötü yapanlar bu listenin dışında. 3. Senesinde çok iyi tıp fakültesi kazanan 2 insan tanıyorum. Ha biz 3 sene kalmayız inşallah tabiki. Ben sadece örnek verdim. Bırakın insanların kafasını karıştırmayı. |
Katiliyorum. Hatta bu egitim sektoruyle devletin kafa kafaya verip vatandasi inek gibi sagdigini dusunuyorum. Evet, burasi Turkiye.
|
Mezuna kalacak kişi potansiyelini bilen kişidir şu hoca kal dedi kalayım mantığı ile hareket etmez.Zaten böyle birisi başarılı olabilir başkalarını dinleyenler değil o yüzden potansiyelini bilen ve kendi ile hesaplaşmasını yapan başarılı olur.
Konu sahibi evet haklı çünkü insanlar kendilerini ölçmeden tartmadan başkalarının fikirleriyle hareket ediyor bunu diyenlerde daha çok izlenmek için tanımadığı birisine kal diyor bu kendisinin verebileceği bir karar başkasının değil. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LawLove -- 5 Temmuz 2019; 14:7:34 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dubleonursuz -- 5 Temmuz 2019; 14:15:24 > |