Şimdi Ara

Mezuna Kalmak mı? Gitmek mi ? BARAJ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , sayısal son sınıf öğrencisiydim ve hiç çalışmadım , sadece son 1 hafta türkçe çalıştım ve 32 doğru 7 yanlış yaptım. Diğerleri berbat ayt de öyle.. Eşit Ağırlık sıralamam 360 k sayısal ise ayt de 170 puanda takılmışım..
    Hedefim özel üniversitede mimarlık okumaktı kazanamayacağımı biliyordum.
    Mezuna kalsam ve deli gibi hırs yapsam , sabah akşam çalışsam sayısalda 200 k altına çekermiyim? Tüm sayısal derslerden haftada 2 defa özel ders almayı planlıyorum. Maddi durumum iyi.

• Mal değilsen 75k bile yaparsın calisirsan tabi.ama biran önce başla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence özel ders yerine kesinlikle dershaneye git.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackSmoke

Mal değilsen 75k bile yaparsın calisirsan tabi.ama biran önce başla.
    Hocam mezunda nasıl çalışmalıyım? Günde kaç saat ders çalışmalıyım? Gerçekten olurmu?
  • Kal gitsin gerçekten basaracagina kendini inandir öyle ya da böyle cevreni kesinlikle dinleme ya gereksiz gaz verirler ya da hevesini isteğini emerler... inan düzene oturt tak tak tak çöz çalış anla farki sende goreceksin tek yapman gereken ODAKLANMAK ve sınavı 1 seneligine hayatinin merkezine oturt kendin bile sonuca şaşıracaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qwspow

Hocam mezunda nasıl çalışmalıyım? Günde kaç saat ders çalışmalıyım? Gerçekten olurmu?

Alıntıları Göster
    Bı çok kişi tavsiye konusu açar yakinda şöyle 5/6saatle başla okadar yapamam dersen 2/3 saatle başla ama her gün düzenli calis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaykırEzhel

Kal gitsin gerçekten basaracagina kendini inandir öyle ya da böyle cevreni kesinlikle dinleme ya gereksiz gaz verirler ya da hevesini isteğini emerler... inan düzene oturt tak tak tak çöz çalış anla farki sende goreceksin tek yapman gereken ODAKLANMAK ve sınavı 1 seneligine hayatinin merkezine oturt kendin bile sonuca şaşıracaksın
    Teşekkür ederim hocam , günde kaç saat yeterli olur?
  • 5-6 saat ideal dene zaten 5 saatin 5i de ayni verimle gecmez o yüzden arttirmak gerekebilir

• Depresyona girmek üzereyim..
  • Hocam mezun senesi zor bir senedir insanı psikolojik yönden de sınar.Bir arkadaşım 30k idi ailevi sorunlar yaşadı 75kya düştü mezunda ama 100k olup 12k ya ilerleten de var. Yani enerjini kaybetmeden bütün seneye yayarak çalışırsan çok ilerleyebilir sıralaman. Yapmak istiyorsan kendini mental olarak buna hazırla derim.
    Saat olarak bence 1-2 saatle başla derim ama düzenli.
  • Arkadaşlar mezun senesinde 200 bin aşağısına girebilirmiyim Sayısal da ?

• Özel ders alabilirim diyorsun iradeni de kontrol altına alabileceğini düşünüyorsan kesin olur bence. İyi kaynaklar ve yapamadığın her soruyu hocalara çözdürmek seni baya geliştirir ama matematik için şu an başlayabiliyorsan şu anda başla derim çünkü süreç istiyor gelişmesi.ne kadar erken o kadar iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.