Şimdi Ara

Mezuna kalmak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de mezunum bu sene.çok sıkıntılı bi seneden sonra çok sıkıntılı bi şekilde ailemi ikna ederek mezun kaldım ama bugün yaptıklarımın cezasını çektiğimi hissettim. Odamda kapana kısılmış gibiyim. Hava da yağmurlu bi değişik tam bunalımlık. Annemle çarşıda kavga ettik hiçbir zaman güzel konuşmaz insanla. Kalbimde biri var 3,5 senedir, 1,5 yıldır nerde nabıyo bilmiyorum görmüyorum. Facebook donuk çünkü bi hafta bile girmesem de mutlaka mesaj ya da bildirim var mı diye bakıyorum. Arkadaşlarımla bozuğum bıraktım, çünkü hep ben uğraşırım ben watsapptan yazarım konuşalım diye ama yeter artık ben de insanım. az sonra ders çalışıcam ama açım odadan çıkmıyom sinirden, bu seneyi de ömrümce unutmam herhalde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada boş boş duracağına iki rekat namaz kıl kazanıp kazanmaman çok önemli sanki peh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: globin_z

Ben de mezunum bu sene.çok sıkıntılı bi seneden sonra çok sıkıntılı bi şekilde ailemi ikna ederek mezun kaldım ama bugün yaptıklarımın cezasını çektiğimi hissettim. Odamda kapana kısılmış gibiyim. Hava da yağmurlu bi değişik tam bunalımlık. Annemle çarşıda kavga ettik hiçbir zaman güzel konuşmaz insanla. Kalbimde biri var 3,5 senedir, 1,5 yıldır nerde nabıyo bilmiyorum görmüyorum. Facebook donuk çünkü bi hafta bile girmesem de mutlaka mesaj ya da bildirim var mı diye bakıyorum. Arkadaşlarımla bozuğum bıraktım, çünkü hep ben uğraşırım ben watsapptan yazarım konuşalım diye ama yeter artık ben de insanım. az sonra ders çalışıcam ama açım odadan çıkmıyom sinirden, bu seneyi de ömrümce unutmam herhalde..

Ozelden yazin hocam gercekten zor bir durum. Şu ygs lys donemi çok sıkıntıli ustune birde aile...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mart Kedisi

quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

quote:

Kanka bu sene olucak kendine inan

Umarım sonuçlar açıklandığında şu konuyu sevinçli bir şekilde editlemek nasip olur.

Editleriz beraber

Martta inleticez mi lan ortalığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaraSalvatruca

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

quote:

Kanka bu sene olucak kendine inan

Umarım sonuçlar açıklandığında şu konuyu sevinçli bir şekilde editlemek nasip olur.

Editleriz beraber

Martta inleticez mi lan ortalığı

Hem de nasil inleticez

• 46

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.