Şimdi Ara

Mezuna kaldım napıcam hiç Bi fikrim yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler bu yıl sayısal da 150k yaptım. Bu yıl ki serüvenimden ve genel eğitim serüvenimden bahsedecek olursam 9-10 450 puanlık Bir Anadolu lisesinde okudum
    Ve bütün yıl yattım 11 de temel liseye geçtim ilk dönem çok hevesliydim çalıştım ikinci dönem cortladım ama bütün yıl az çok çalıştım (yeterli değildi) 12.sınıfın Eylül ünde başladım çalışmaya ben aşırı düzensiz ve dağınık Bi insan olduğum için bir calıştım üç çalışmadım ve son 3 4 ay tamamiyle bıraktım bütün yıl fizik çalışmamıştım son 3 hafta kala fizik calışmaya başladım tek 7 net yapmışım matematiğe gelecek olursak temelim olduğunu düşünüyordum ama tyt matematikden 16 net yapmışım bu durum temelim olmadığını mı gösterir bilmiyorum nasıl çalışacağımı okadar bilmiyorum ki
    Mesela tyt matematik den 345 tyt yi bitirdim ne alsam ne çözsem fiziği nasıl halledeceğim geometri nolacak
    İlk 3 ay tyt çalışıp bitirip sonra ayt yeni geçsem bilmiyorum umarım bana yol gösterirsiniz şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam beni ekleyin tercih sonuçları sonrası bi sohbet edelim. forumda baya mesaim bar tanıyan tanır. yardımcı olmak isterim..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonuçta ufak da olsa emek gösterdim nasıl 150k yaparım çok gururuma dokundu

• Yardımcı olabilecek biri yok mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.