Şimdi Ara

MEZUNA KALDIM(moralim bozuk)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu sene %50 burslu ve şehir dışında iktisata ve İstanbul üniversitesinde edebiyata puanım yetti ama tercih yapmadım benim asıl hedefim hukuktu matematiğim o kadar iyi olmadığı için bu sene fazla çalışamadım. Temmuzdan itibaren çalışmaya başladım 3 haftada köklü sayı üslü sayıları bitirdim çarpanlara ayırmaya geçtim neyse sonuçlar açıklandı ben twitter dan bakıyorum kim nereyi kazandı diye çoğu arkadaşım twet atmış kazandığı yeri profiline yazmış hatta bazı özel yurtlarda lig tv ve playstation varmış diye twett atıyor resmen hava atıyorlar benim moralim acayip bozuldu face kapadım birisi nereyi kazandın sormasın diye kapadım ben bir sene ne yapacağım çoğu arkadaşım kazandı ve gitti. bir sene bu stresi nasıl atacağım ne yapmam lazım ki bu düştüğüm boşluktan kurtulacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter27 -- 27 Temmuz 2013; 20:16:51 >

• up up
  • sosyal medyadan uzak dur. ve çalışmaya başla.
  • Kazanamadığını düşünme, şu andan itibaren her gün bir sonraki gün için plan yaparak çalışmaya başla ve bu sene o hava atanların kazandıkları yerlerden çok daha iyi bir yer kazan
  • quote:

Orijinalden alıntı: william thomsen

sosyal medyadan uzak dur. ve çalışmaya başla.

geçen sene arkadaşlarıma uydum kimse sormuyor ne yaptın kazandın mı kazanmadın mı diye ve en korkuncu dershane de tam büyük maratonun içindeyken aynı sınıftaki kıza aşık oldum bu senede aynısı yaşanmasından korkuyorum ve o kadar bu sene arkadaşlarla takıldık eğlendik gezdik kimse arayıp sormuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru Ilúvatar

Kazanamadığını düşünme, şu andan itibaren her gün bir sonraki gün için plan yaparak çalışmaya başla ve bu sene o hava atanların kazandıkları yerlerden çok daha iyi bir yer kazan

hocam peki bu sene hafta sonu ve pazartesi boş İngilizce resim veya spora başlamayı düşünüyorum ki bu stresi atayım sizce mantıklı mı beni çok meşgul eder mi???
  • up up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendin gibi haftaiçine kalanlardan çevre yaparsan bişey olmaz bence. hep senin gibilerle olmak stresini azaltır
  • lonelyisland L kullanıcısına yanıt
    öyle yapmayı düşünüyordum da bu sene kilerin hiç biri nereyi kazandın diye mesaj dahi atmadılar ben mesaj attım arkadaşa geri döndü bende karar verdim artık daha mesafeli davranacağım kendime bakacağım başkasını düşünürsen hiçbir şey olmaz onu öğrendim
  • güzel kardeşim öncelikle kendinle barışık ol. bende mezuna kalmıştım dediklerini anlayabiliyorum ama moralini bozma aksine hırslan. hedefini yükselt çalış gerekiyosa otur kitabın karşısında acı çek. 1 sene katlan. netlerin arttıkça mutlu olursun hatta arkadaşlarınla buluşunca onlar da (gerçek) arkadaşlarında mutlu olur. bu sistem adaletli değil. sistem hep kazanan ve kaybeden oluşturmaya çalışıyor ama sen kaybettim diye bakarsan o zaman kaybedersin. erteledim hedef yükselttim de

ayrıca dershane başlayınca arkadaşın olur ama bence pek samimiyet kurma çünkü bi yerden sonra dersten çıkar çıkmaz cafelere akışlar başlar. kız peşine falan da takılma. sana inek desinler gerekiyosa boşver. bu arada konu dışına açtıgın konuyu gördüm sende bir mezunun düşmanı olan batak ve pes var bunları bırak yoksa öğleden akşama kadar batak atarsınız kahvede. mezunda öyle tipler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLG# -- 27 Temmuz 2013; 21:26:25 >
  • BLG# kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam gerçekten moralim yerine geldi sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter27

quote:

geçen sene arkadaşlarıma uydum kimse sormuyor ne yaptın kazandın mı kazanmadın mı diye ve en korkuncu dershane de tam büyük maratonun içindeyken aynı sınıftaki kıza aşık oldum bu senede aynısı yaşanmasından korkuyorum ve o kadar bu sene arkadaşlarla takıldık eğlendik gezdik kimse arayıp sormuyor

dershaneye gitme. otur çalış. üniversitede zaten bir sürü kız bulursun kendine. sabret sık dişini az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatasaray101o10

quote:

quote:

dershaneye gitme. otur çalış. üniversitede zaten bir sürü kız bulursun kendine. sabret sık dişini az.

hocam dershanede olmadan olmuyor dershanede gerçekten zorluyorlar eğer iyi sınıfta olursan çok şey yapabilirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Galatasaray101o10

quote:

quote:

hocam dershanede olmadan olmuyor dershanede gerçekten zorluyorlar eğer iyi sınıfta olursan çok şey yapabilirim

illa birilerinin demesiyle zorlayacaksan tabii dershane şart ama dershane olmadan tıp kazanan arkadaşlarım bile oldu:)

• up up
  • Bende mezuna kaldim galiba. Seni tatmin edecek hicbisey soyleyemem cunku ben kafayi yemek uzereyim. Zaten sistemden nefret ediyorum isim zor benim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde zor hocam tek çare mezun konusu açalım orda dertleşiriz fikir alışverişi yaparız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.