Şimdi Ara

MEZUNA KALDIM DERSHANE ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar artıları ve eksileriyle dershane önerir misiniz aklımda fenbilimleri kadıöy subesi ve fem kadıköysubesi var

• teknofem
  • crustboy C kullanıcısına yanıt
    MF den hazirlanacaksan Fenbilimleri daha iyi gibi, her iki dershaneyi de bilgi amaçlı ziyaret edebilirsin. Hangisini seçersen seç, iş yine sende bitecek. Hedefin neresi?
  • Dershane olmucak boşuna arama bnce okullar temel lise icin tum hazırlıkları yaptı ztn bu satten sonra dershane isi zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mf yim itu makina hedefim
  • crustboy C kullanıcısına yanıt
    Matematik ve Geometriye iyi yüklen, kazanınca da üniversitede rahat edersin.
  • Bana kalsa dershaneye gitme. İlla gideceksen de kadıköy fen bilimleri güzel. Bu sene birçok arkadaşım gidiyordu oraya, memnunlardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. mezuna öneriler
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fem iyi ya onların sayesinde 26bindim geçen sene bu sene 9 bine çektim

• Femdeki hocalar siyasetten baska bir sey konusmuyor.Gecen bir konu vardi cocuga zorla turgut ozal uni. Yazdirmak istiyolardi.Elini veren kolunu kaptiriuor iyi dusun.

• şehre göre değişir tabiki ama kaynakların ve sınavların aşırı kaliteli olması bakımından feme yazılmanı öneririm ben uğurdaydım ne konu anlatımlı kitap ne soru bankası verdiler paramla rezil oldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.