Şimdi Ara

Mezuna kaldım 29 k den bu sefer dereceye [SONUÇLAR AÇIKLANDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
40
Favori
30.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sonucum böyle geldi arkadaşlar yani diyecek bir şey bulamıyorum yine halime şükrediyorum çünkü kazanamayan arkadaşlarım var fazladan 3 tyt 1 ayt yanlışım var bilmiyorum hayırlısı buymuş .
    Mezuna kaldım 29 k den bu sefer dereceye [SONUÇLAR AÇIKLANDI]Evet aksilikler bunlar şunlar derken artık gerçeklerle yüzleşme vakti geldi şu geçen bir yılda full evdeydim açıkçası evde çalışmak rahat çok güzel ama huyum gereği evdeki tartışmalara hep katılırım ortamı sakinleştiririm kulak ardı edemiyorum bu yüzden vaktim sürekli boşa gidiyordu bir de bilgisayarla ders çalıştığım için ister istemez ders videosundan sonra videolardan videolara atlıyordum herşeye rağmen ayt +65 tyt +90 geliyordu ama gerçek sınavda beceremedik neyse bu yıl dershaneye gitme kararı aldım disiplinli ve istikrarlı olursam inşallah bu sefer başarıcam bu arada şeyi unuttum "yılanı" hayatımı mahvetti allahın ... Neyse küfür etmicem asla sınav senesi sevgili yapmayın arkadaşlar aslaa ömrümü yedi 8 kere ayrıldım her seferinde intihar edicem diyip hap tuz ruhu fotoğrafları atıyorxu neyse bu konuları fazla deşmicem mesajı aldınız çok karışık yazdım ayrıca noktalama işaretide koymadım tek nefeste okuyun işte da...
    Ben şimdi çıkıyorum bu yıl nasıl bir yol izleyeceğimi hangi kaynakları çözeceğimi akşama bu yazıyı editleyerek anlatacağım .
    Edit1:

    TYT
    tyt mat :Bir ara forumda 345 tyt mat sadece orjinal ve öaym tarzı soruları pdfsi vardı indirdim onu çözücem ve apotemi problemler bunları çözdükten sonra doğru denemeler yönelicem .
    Tyt türkçe :2 senedir bununla alakalı bir çalışma yapmıyorum bence artık zamanı geldi :)) bunun için elimde h8z ve renk paragraf kitabı ve yayın denizinin dil bilgisi ve türkçe denemeleri var .
    Tyt fen :Bu konuyla alakalı bir fikrim yok bana tekrar baştan almak zaman kaybı gibi geliyor ama aytnin tüm taşlarının oturması için şart bu yüzden galiba tyt ayt şeklindeki kitaplardan yararlanıcam yani 1 kitap bitirmeye değmez ama hiç çalışmadan da bu iş olmaz .
    Tyt sosyal 2 yıldır allaha emanet ilk sene 13d7y bu yıl 14d6y :)) bu sene sosyale bakmayı düşünüyorum apotemi sosyal yeter diye düşünüyorum ama bir derece öğrencisi buna nasıl çalışmalı tavsiyelerinizi bekliyorum canlarım .
    TYT MAT :345,APOTEMİ PROBLEMLER
    TYT FEN:3D YAYINLARI OLABİLİR BİLGİ SARMAL OLABİLİR KESİN DEĞİL .
    TYTSOA:APOTEMİ
    TYT TR :HIZ VE RENK PARAGRAF YAYIN DENİZİ DİL BİLGİSİ +YAYIN DENİZİ TÜRKÇE DENEMELERİ EKSTRA BELKİ BİLGİ SARMAL VE YA LİMİT ÇÖZEBİLİRİM .


    AYT

    AYT FİZİK :Bu yıl çok emek verdiğimi düşünüyorum but sınavda mıçtık yayın denizi ve çözüm 3d ile gittim 10d3y1b 3 yanlışın 2 si aptalca (w formülünü yanlış yazdım gibi. )diğer oru gümüş yüzük boş soruda viraj sorusu bu yıl karağaç ve nihat bilginle gitmek istiyorum ama bilmiyorum hatamı yapıyorum .
    AYT BİYOLOJİ :Herkes çözüm 3d çok iyi dedi ama bence o kadsr güzel değildi bir palme asla olamaz bence o yüzden palme çözücem bunun yanında mutlaka şunuda çöz dediğiniz bir kaynak varsa aşağıya yazın mutlaka .Bu arada geçen yıldan kalan apotemi var bunlar yeter bence
    AYT KİMYA :Aydın yayınları tabii ki bitirince belki palmeye bakarım .
    AYT MATEMATİK:Bu yıl sadece karkök ve acilin lti kısmının A+ larına baktım .Bu yıl öyle olmayacak ama bu yıl karekök ç9züp çözmemek konusunda kararsızım ama galiba karekök acil apotemi diye gidebilirim varsa tavsiyeleriniz bekliyorum bu yıl 34d5y1boş sorum vardı hedefim 37-38 belki de full ama çok uçmamak lazım :)).
    TYT AYT GEOMETRİ :2 yıl oldu tek kaynak alıp çözmedim geçen yıl berbat yaptım ama bu yıl 1 y tek var tyt geo 2b1y ama galiba artık önlem almam gerekiyor çoğu kişi karek9k çok iyi diyor sizce direk karekökmü çözeyim yoksa acil gibi yeni nesil bir sb ile mi gideyim ?
    Evet kabataslak bir şekilde ele aldım zaman geçtikçe tekrar editleyip denemelerimi de yazacam öneri ve sorularınızı bekliyorum .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueEarth -- 27 Temmuz 2020; 12:58:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ayt konusunda tavsiyem olabilir sınavda 79 yapmış birisi olarak. Tytde durum pek öyle değil. Ayt biyolojiye limit ekleyebilirsin. Ayt ve tytsi birlikte idi ben çözerken. Dersaneye de gidecekmişsin arada çıkan birkaç detayı hocalardan öğrenirsin. Mutlaka böyle yolda gidip gelirken okumalık bir defter olmalı bence biyolojide. Denemelerden önce okuyunca bile birçok şeyi hatırlıyordum ben o şekilde. Fizikte Nihat bilgin mutlaka çözülmeli diye düşünüyorum ben yanında birkaç kitap daha çözdüm ama Nihat bilginde veya ertan hocada gördüğüm düşünme tarzlarıyla çözülecek sorularla hiç karşılaşmamıştım. Pekiştirmek için nispeten kolay bir kaynağın olabilir, sen nasıl istersen tabii. Kimyada hocamdan dolayı baya bir kaynak çözdüm ama Karekök ve aydını güzel buldum, bunlar yetti zaten. Matematik ve geometride de favorim acildi. Oturup başına düşünmeyi seviyordum, kullanırsan zaman kaybı olmaz bence. Denemeler de çok çok önemli. Kaliteli denemeleri zamanla forumda duyarsın zaten. Kolay gelsin şimdiden umarım dilediğin gibi olur. Yaklaşık senin sırandan mezuna kalıp 1.7kya çekmiş biri olarak mümkün olduğunu söylemek isityorum. Yapamayacağını düşündüğün zamanlar illaki olacak asla vazgeçme
    Son 1 hafta , son düzlük
    En son girdiğim ayt deneme netim güzeldi :) daha doğrusu en son girdiğim ayt deneme netlerim güzeldi kendimi şuan sınav anına hazırlıyorum özgüven yerinde ama eksik gedik kalsın istemiyorum maximum verim için bütün konuları gözden geçiriyorum son bir analitik ,trigo ,pkob tekrarı son bir dil bilgisi tekrarı yapmak istiyorum normalde ben tyt yi deneme çok zor olmadığı sürece yetiştiren bir insandım 165 dakika olunca bir rahatlık geldi sebebini öğrenmek için nereye kaç dakika verdiğini tespit ettim ve artık o kısımlara geldiğimde kendi kendimi uyaracam sakın kalmak istiyorum benim için başarının sırrı sakin ve bilgili olmaktan geçiyor içimde güzel , tatlı bir heyecan var .
    takipteyim hocam ben de bir yıl daha kalıyorum ilk yıl 155 bu yıl 40k yaptım hedef 20k
    BEYLER EĞER YANLIŞ BİR HESAPLAMAM YOKSA YAKLAŞIK OLARAK NETLERİM:
    TÜRKÇE 31D 9Y
    SOSYAL 15D 3Y 2B
    MAT1 38D 1Y 1B
    FEN 15D 5Y
    TYT 94.5 -+2 OYNAYABİLİR


    MAT2 38D 1Y 1B
    FEN 33D 5Y 2B
    TOPLAM 69.5 %99 BU DOĞRU
    HEDEFİM 20BİNDİ UMARIM GİREBİLİRİM
    OBP85
  • millet ne sigaralar içiyor aga

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyeheuehehsuhsiwiqksie neyse basarilar hocam cok rahat derece yapabilirsiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tanrikutalp T kullanıcısına yanıt
    Galiba yazı yazma stilimi değiştirmem gerekiyor :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up güncel .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlueEarth kullanıcısına yanıt
    bu sene mezun muydun hocam
  • KingOfTheNorth K kullanıcısına yanıt
    Evet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlueEarth kullanıcısına yanıt
    başarılar hocam
  • takipteyim hocam ben de bir yıl daha kalıyorum ilk yıl 155 bu yıl 40k yaptım hedef 20k
    BEYLER EĞER YANLIŞ BİR HESAPLAMAM YOKSA YAKLAŞIK OLARAK NETLERİM:
    TÜRKÇE 31D 9Y
    SOSYAL 15D 3Y 2B
    MAT1 38D 1Y 1B
    FEN 15D 5Y
    TYT 94.5 -+2 OYNAYABİLİR


    MAT2 38D 1Y 1B
    FEN 33D 5Y 2B
    TOPLAM 69.5 %99 BU DOĞRU
    HEDEFİM 20BİNDİ UMARIM GİREBİLİRİM
    OBP85



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jürklopp -- 29 Haziran 2020; 19:37:51 >
  • Hocam biyolojide fen bilimlerinin soru bankası çok güzel ve acilin lti denemelerini çözmeni tavsiye ederim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amönyak A kullanıcısına yanıt
    Acilin limit türev integral denemesini alıp 3 denemesini çözdüm devamını getircem bu sene .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip. Ben de mezuna kaldım. Hedef bu sene 5k
  • Ufak değişiklikler oldu şu bir haftadır çalışmaya başladım dershane hocamın önderliğinde kendisi çok bilgili bir insan dikkate alıcam onu elimde duran 4 kitap var ens yayınları geo hız ve renk tyt matematik fdd Türkçe ve bes biyoloji bunları bitirmem gerekiyor 28 ağustosa kadar benim asıl sorunum çok kaynak cozmemekti yani alıyorum ama orda bekliyor bunu aşmam lazım kendimi sıkıcam çünkü zorundayım benim için yks maratonu başlamıştır herkese başarılar dilerim umarım bende çok güzel bir tıp fakültesini kazanır ım(Ege,çapa,Gülhane,Hacettepe gibi:)).
  • Biyolojiden parafin zor olduğunu duymuştum acil geoyu kesinlikle çözmelisin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 90kdan kaç kya çekilir sizce beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bounmatematik

    90kdan kaç kya çekilir sizce beyler
    30-35
  • Vittorio Scaletta kullanıcısına yanıt
    20 kurtarmıyo mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bounmatematik

    20 kurtarmıyo mu
    sınavın zorluğuna bağlı. bu sene kolay olmamasına rağmen gelen sıralamaları gördün. seneye 1 tık daha kötü olacak. yani 480 puana 20k diye dalga geçtiler ama gerçekten böyle bir şey olma ihtimali fazla.
  • bounmatematik B kullanıcısına yanıt
    Bu yıl 60 k kadan 10k Lara çeken 4-5 arkadaş vardı çalışınca yapılmayacak bir şey değil kaldı ki 65 ayt netiyle 20k ya giren insan 70 ayt yapıp 10k ya da girebilir arada çok bir fark yok .Çalışırsan yaparsın .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.