Şimdi Ara

Mezuna kalan sayısı çok mu fazla?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sene çok fazla açıkta kalan insan olduğu söyleniyor medyada. Mezun oldugunuz liselerde durum nedir? Mezuna kalan çok mu çok?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben geçen seneyle hemen hemen aynı hatta geçen seneye göre biraz daha az diye biliyorum. Doğrusunu bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gecen seneye gore daha az gecen sene tarihinin en fazlasiydi 2018 tayfa bu yuzden cok sanssizdi her sey baslarina geldi. Ama 2019 da mezuna kalan daha az ama daha caliskan olabilirler cunku izmir fen ankara fenin osys sonuclarina bakarsan int sayfalarinda var 10 kisi azalmis bu demek oluyor ki bu liselerden bile 10 fazla varsa zekiler cogalacak ama tabi 10 kişi dedigim gibi cok fark yapmaya bilir beni korkutan bu tyt kullanma seysi degisik seyler olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence seneye 2.5 milyon civarında girecektir.

• Her yıl böyle derler ama çok değişmez.Asıl korkmamız gereken tyt'nin 1 yıl daha kullanılabilecek olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakeadam -- 16 Eylül 2018; 16:54:47 >
  • 2.6 m girecek

• Tyt'nin bir yıldan fazla kullanılması saçma degil mi? Her sınavın düzeyi aynı değil ki..

• geçen sene daha fazlaydı şimdi azaldı biraz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.