Şimdi Ara

-MEZUNA KALACAKLARA-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çalışın, oluyor arkadaşlar. geçen sene 130k idim bu sene 11-9-7k(tm1-2-3).
    tavsiye isteyen bir şeye aklı takılan pm atabilir, bu gece değil de yarın direk cevaplarım.
    başarılar diliyorum hepinize

edit: şimdi ifarkettim, geçen sene 155k imişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzy1463 -- 11 Temmuz 2017; 23:54:8 >

• Hocam bi ders programı verirmisin 160kyım ama seneye hazırlanabilirim ben 1 sene daha dayanacağımı düşünmüyorum ama bilmiyorum hocam ya bi taktik ver sen nasıl dayandın
  • UnutmakGerek U kullanıcısına yanıt
    hocam en yakın, ilkokuldan beri arkadaşım olan adamlar üniye gitti muhabbet kesildi, kimse arayıp sormadı.
    vb vb kötü birçok şey yaşadım.
    her seferinde bi adamın öyküsü vardı aklımda, şöyle;
    http://www.muminsekman.com/hayati-caresizliklerle-dolu-bir-adamin-hikayesidir.html
    hep güçlü hissettim kendimi. inanın çok yorulursunuz, çok bunalırsınız, deliricek kıvama dahi gelebilirsiniz. ama ben dayandım. bir şekilde de oldu.

+

hiç ders programı yapmadım. yani yaptım da, hiç uymadım demek daha doğru. bence siz bir ders programı belirleyin eksiklerinizi belirleyerek, kaynaklarınızı, nelerden çalışacağınızı belirleyin. bana yollayın, öyle tavsiye vereyim. yani belki de matematiğiniz çok iyidir size günde 5 saat matematik çalış derim çok büyük kötülük etmiş olurum. demek istediğim sizi tanımadan derslerinizin notunu bilmeden ders programı söylemek çok saçma olur. siz bana eksiklerinizi vb. ders programıyla birlikte pm atın, birlikte eleyebiliriz.

• 150k geldi babam senden bok olmaz gözüyle bakıyor sizce sanayiye gitmelimiyim 1 sene mezuna mı kalsam yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürk'ü çok severim, savaşçı yönünü de çok severim ama bilim adamı olan, bilime önem veren yanı beni çok etkilemiştir hep.
    sınava girerken, kıytırık bi sınav da olsa, aklımda şu vardı: "Ata'ya olan borç burda ödenir"
    galiba ödedik.
  • Nihilus Reyiz kullanıcısına yanıt
    sana bağlı. ben bu işi hallederim diyorsan mezuna kal. ya bütün sene evde ders çalışmak bana göre değil, yapamam diyorsan
    kendi kararın..
    ama yapılıyor çalışınca hocam
  • Hocam geçen seneki durumunuzun dejavusunu yaşadım bu sene.

Umut vaadediyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    # Mezuna kalmak #
    10 yıl önce açıldı
    Mezuna kalmak.
    9 yıl önce açıldı
    Mezuna kalmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Trevanians T kullanıcısına yanıt
    hocam umarım çok daha büyük başarı elde edersinizi sıralamalarda.

şu derse nasıl çalışırım, şu kitaplar nasıldır tarzı sorularınız varsa sorabilirsiniz pmden ya da burdan. kolay gelsin
  • Obp kaçtı kaçtam kaça attı hocam?

• mvp1mp M kullanıcısına yanıt
    obp 71

tm1 8k'dan 11k'ya
    tm2 7k'dan 9'a
    tm3 5k'dan 7k'ya hocam
  • 98liyim ben ve sıralamam 169k tm3 sence mezuna mi kalıyım siktiriboktan bi bölüme mi gidiyim ya ağlamaktan oluyorum suan

• Shadowboss1905 kullanıcısına yanıt
    hocam lütfen bana "mezuna mı kalayım yoksa gideyim mi şuraya..." vs. sorular sormayın:/
    sizi tanımıyorum, nasıl bir çalışma temposu size gelir vb. şeyleri bilmediğim için yanıtlamam çok zor. siz kararınızı verin, çalışmakta problem çekerseniz, şu dersi çalışamıyorum vb. sıkıntılarınız olursa gelin.

+

valla günde 8-9 saat çalışırsanız, bir de iyi kaynaklardan, bence olur.
  • Mezuna kalcaklar seneye ilk 10k hedefiniz varsa ve obpniz 95 altındaysa düşmeye hazır olun

• yvz_1149 Y kullanıcısına yanıt
    oooo reis şimdiden elemelere başlamışız:d

+

takmayın böyle herifleri gençler. hep oluyor forumda.
  • Lys matematigini hic yapamadim hocam korkum seneyede yapamamak

• UnutmakGerek U kullanıcısına yanıt
    hocam ben iyi bir öğretmenle çalıştım bence iyi de oldu. matematik için söylüyorum. 30 soruluk geoda patlayabilirsiniz ama. geoyupek sevemedim ben de.
  • Hocam ayıp ediyorsun 85 obp 1.2k geri attı 10kdan. Ben de mezun rehberi açacağım takmayin demişsin ayıp. Mezuna kalma işin esprisi gençler çalışan cidden yapar.

yaa hocam kusura bakmayın da valla insanların böyle "şöyle şöyle olan hiç bu işlere kalkınmasın" tarzı laflar benim çok sinirimi bozuyor. taa ygs'ye hazırlanırken 7-8 ay önce 4-5 troll birden pmden mesaj yağdırmıştı "bu netlerle hiç bişey olmazz sınava bile girme" tarzı. çok sinir olmuştum ben de. ne bileyim yapmayın lütfen bu tarz şeyleri, eminim niyetiniz iyidir ama arkadaşları biraz daha az kırarak halledebiliriz bence bu işi. "gençler obpsi 95'ten düşücek olan seneye 4-5 k geri atacağını bilerek mezuna kalsın" gibi.
    71 obp 2-3k attı hocam beni de.
  • Haklısınız hocam ben de 68kdan kaldim mezuna kendimi soyutladigim için pek küçümseme yaşamadım ama dikkat etmemiz lazım sorusu olan bana da yazabilir.

nereyi yazacaksınız hocam hedef nedir??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.