Evet arkadaşlar bazılarımızın ygs sonuçları hedeflediğimizden çok düşük geldi. Mesela ben ygs 1 ve 2 de 15-20 bin gibi bi şey isterken 106 bin oldum ve yıkıldım.Son ygs denemelerinde 125 yaparken sınavda 80 net gibi bir şey yaptım. Emeklerimin karşılığını kesinlikle alamadığımı düşünüyorum. YGS den sonra kendimi bir türlü toparlayamadım hiç çalışamadım neredeyse ve mezuna kalmayı kafamda kesinleştirdim.Hocalarım falan sürekli konuşuyor kalmamı istemiyorlar motive etmeye çalışıyorlar çekersin diyorlar falan ama 15-20 bine çekebileceğimi düşünmüyorum umut olmayınca da bilirsiniz ki çalışılmıyor. Şu aralar sadece düşünüyorum plan yapmaya çalışıyorum. En son düşündüğüm şeyler şöyle ki ygs konularını zaten biliyoruz. Yazın lys konularını bitirmeyi düşünüyorum belli bi alt yapı var zaten konu adına biter diye düşünüyorum. Bir de 3-4 günde bir ygs denemesi yapmayı düşünüyorum. Sonrasında da eksik gördüğüm konuların üzerine yoğunlaşacağım ama lys ağırlıklı bi çalışma olacak yaz planım. Dönem başladığında da lys için konu tekrarları soru bankası ve ygs denemeleri şeklinde gideceğim. Ygs için ayrı bi çalışmam olmayacak sadece konu tekrarları bir de denemeler. Denemeler dediğim de temel liselerin denemelerine girmeyi düşünüyorum.Ancak kafamda bazı soru işaretleri var seneye temel liseler acaba çok mu iyi öğrenci yetiştirirler açıkçası ben puanların, sıralamaların yükseleceğini düşünüyorum. Bu sene okul olmasaydı örneğin sadece dershane olsaydı çok daha ilerleme kaydederdim ben. Seneye evde çalışmayı düşünüyorum bir de evimizin yakınlarında kütüphane var oraya kapanmayı. Konuları da internetten dinleyeceğim .Biliyoruz ki internette bu işi çok iyi yapan hocalar var ben konuları en iyi şekilde öğreneceğimi düşünüyorum. Soru bankaları için de çoğu soru bankası zaten çözümlü özellikle de femin bütün kaynakları çözümlü böylece götürmeyi planlıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz eksik veya gereksiz gördüğünüz şeyler var mı fikirlerimizi bu konu altında paylaşalım. Özellikle de tecrübeli mezunlar fikir verirlerse iyi olur.
Olacağına varır,olduğu kadar artık konu kasmaya çalışıyorum,elden başka bir şey gelmiyor,beyine nitro takacak halim yok
Bende denemelerde 130 civarı yaparken sınavda 41k geldi.O yüzden mezuna kalmaya karar verdim.Hedef ilk 100.Bakalım hayırlısı.
Bende bu sene olayın ciddiyetine varamadım pek. Matematik harici konum sıkıntım yok. Edebiyat coğrafya tarih nerdeyse bittiler zaten. Seneye sadece deli gibi matematik - geometri çalışıp üstüne sözel derslerden tekrarlar yapıcam. Hedef ilk 15k bu sefer.