Şimdi Ara

Mezuna kalacak dostlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu başlık altında konuşabiliriz seneye ne yapılmalı nelere dikkat etmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sene koy gitsin diyosun yani

• tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    Mezuna kalmayı şimdiden düşunuyorsan.Nerelerde eksik yaptın belirle, sende bu sene sınava girecekmis gibi hazırlan.Daha 1 sene var diyip oturmanın anlamı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: BabyFace57

Bu sene koy gitsin diyosun yani

Yok yahu emin ol calismayi kesmedim

Ama insanin belli bi hedefi olunca o hedefe ulasmak istiyor

O netlere ulasamadigimdan dolayi bu gerekli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zydrea

Mezuna kalmayı şimdiden düşunuyorsan.Nerelerde eksik yaptın belirle, sende bu sene sınava girecekmis gibi hazırlan.Daha 1 sene var diyip oturmanın anlamı yok

Girecegim sinava calisiyorumda

Ama istedigim netlere ulasamadiktan sonra ne onemi var

• KALMAYIN

• tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    Nerden bilebilirsin daha üstlere cikamayacagini 13 Mart Günü? Bu is çalışmadan çok rahatlıkla alakalı.Sen bırakma Nasip,kısmet isi belki çoğu soru senin yapabilecegin tarzda gelecek.Ümidini kaybetme 25 gün eksiklerini kapatman için uzun bir süre.Ama bu sureyi kullanmak sana bağlı.Kisada gecebilir 1 yıl gibide gelebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7. mezuna kalmak?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bakın salak salak iş yapmayın benim yaptığım hatayı yapıyorsunuz mezuna kalma düşüncesi işin içine girince çok da derse asilinmiyor
    Rakibim olsanız da yalvarıyorum etmeyin bir buyugunuz olarak diyorum ve vazgeçmek asıl başarısızlık zaten he, mezuna kalınca da işler planlandığı gibi gitmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler mezunum. Hayatımın en büyük hatasını ilk sene adam akıllı çalışmayarak yaptım. Şimdi yalnızlıktan çürüyorum. Sağlam bi' psikoloji lazım mezun olmak için. Ayrıca mezunken daha az ders çalışıyor insan. Hep erteliyor çünkü daha zaman var diye. Ve bu sene nasıl geçti hiç anlamadım. Geçen sene bi' türlü sınav gelmemişti. Yukarda arkadaşın dediği gibi şans, kısmet çok önemli bu sınavda. Sürprizlere açık. Kısacası... KALMAYIN!
  • Arkadas hakli. Planlar hicbir zaman tutmuyor. 12yim %99 ihtimal gelecek sonucu begenmiycem ve mezuna kalicam. Henuz toplasmak, konusmak icin erken en azindan nisana kadar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Banquet

Bakın salak salak iş yapmayın benim yaptığım hatayı yapıyorsunuz mezuna kalma düşüncesi işin içine girince çok da derse asilinmiyor
    Rakibim olsanız da yalvarıyorum etmeyin bir buyugunuz olarak diyorum ve vazgeçmek asıl başarısızlık zaten he, mezuna kalınca da işler planlandığı gibi gitmiyor

Arkadasa sonuna kadar katiliyorum. Mezuna kalmadan once şoyle yaparim boyle yaparim diyorsun sonra lafta kaliyor hepsi. Psikolojik olarak çökertmeside cabasi. Gidin deli gibi çalişin istediginiz yeri kazanin bu sene.

• DrTouch D kullanıcısına yanıt
    Temmuzda verilecek bir karar.Çünkü ygs o ana bağlı bazilarimizin bekledigi gibi bazilarimizin beklediğinin üstünde gelicek.Sınav suresinin nasıl geçtiğini bilmiyicez.Ama lys de vaktimiz bol calisirsan yaparsın.YGS de 800 bin sıralamaya girip lys de bunu 100 binlere çeken örnekleri gördük çünkü.

• Mezunum , asla ve asla mezuna kalmayın . En kötü üni de hazırlanın . Bu sene olmazsa yine kalırım o ayrı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zydrea

Nerden bilebilirsin daha üstlere cikamayacagini 13 Mart Günü? Bu is çalışmadan çok rahatlıkla alakalı.Sen bırakma Nasip,kısmet isi belki çoğu soru senin yapabilecegin tarzda gelecek.Ümidini kaybetme 25 gün eksiklerini kapatman için uzun bir süre.Ama bu sureyi kullanmak sana bağlı.Kisada gecebilir 1 yıl gibide gelebilir.

Hic denemelerden dusuk yapip ygsde cok yuksek yapan birine rastladinmi?

Kendimi bilmesem diyecegim haklisin ama olmuyacak belli işte.

• Hocam gecen sene 35binden 10bine çeken arkadasim vardi. Ama nasil cektigini ben bilirim. Kotu gecen ygs sonrasi eger hedef yuksekse ve lys temel cok da saglam degilse iş imkansiza yakin. Tercih donemine kadar neyin ne olacagi belli olmaz tabi...

• quote:

Orijinalden alıntı: bugraramoglu

Gençler mezunum. Hayatımın en büyük hatasını ilk sene adam akıllı çalışmayarak yaptım. Şimdi yalnızlıktan çürüyorum. Sağlam bi' psikoloji lazım mezun olmak için. Ayrıca mezunken daha az ders çalışıyor insan. Hep erteliyor çünkü daha zaman var diye. Ve bu sene nasıl geçti hiç anlamadım. Geçen sene bi' türlü sınav gelmemişti. Yukarda arkadaşın dediği gibi şans, kısmet çok önemli bu sınavda. Sürprizlere açık. Kısacası... KALMAYIN!

Dostum insan kendini bilmeli en yakinimdan biliyorum mezuna kalmak kendine guvenmiyorsan en dogrusu

Burada kaybedecegin 1 sene ki kaybedeceklerin bi elin parmagini gecmez

Fakat kazanacagin 50 sene kazanacagin saymakla bitmez

• quote:

Orijinalden alıntı: DrTouch

Hocam gecen sene 35binden 10bine çeken arkadasim vardi. Ama nasil cektigini ben bilirim. Kotu gecen ygs sonrasi eger hedef yuksekse ve lys temel cok da saglam degilse iş imkansiza yakin. Tercih donemine kadar neyin ne olacagi belli olmaz tabi...

İste ayni ben

Tamam lys temelde sıkıntı yokda gel görki ygsde dusuk yapsam bile cok yukseklere cekebilecegime inanmiyorum

• Rumuzunu görünce canım tonbalıklı makarna çekti bilederimin bilederi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedBull Racing RB7

Rumuzunu görünce canım tonbalıklı makarna çekti bilederimin bilederi...

Kusura bakma biladerim

Bende aciktim yahu

• Hocam bende kalicam gibi 10k yapmam gerek hedeflerim icin ancak cok uzagim netlerde vs. Daha konular bile bitmedi cok buyuk bi ihtimalle senle yoldas olucaz. Mezun olmak zor olucaktir tabi de ben lise1-2-3cook asiri yattigim icin bu sene o kadar tempo tutamadim cunku istedigim netlere yaklasamadim bile...

Bazi arkadaslar seneye ki planlar tutmuyo demis belki haklisiniz ama inandigimda ne kadar calistigimi ben bilirim zamaninda inandigimda oldu. Bu sene netler artmadikca o inanc gelmedi arkadaslarim cok yuksek yaparken iyice moral bozdum

Umarim basaririz dostum ygsden sonra konusuruz o zamana kadar devam elimizden geldigince...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.