Şimdi Ara

MEZUNA BAŞLANGIÇ İÇİN DENEME ÖNERİSİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda birçok deneme önerisinde bulunan arkadaş var fakat denemelerin seviyeleri hakkında neredeyse hiç bilgim yok. Bu sene 70kdan mezuna kalıyorum fakat sor bana hiç deneme çözdün mü diye çözdüklerimin sayısı bir elin parmağını geçmez. Hafif hafif denemelere geçeyim diyorum, başlangıç için neler önerirsiniz ?

• Bende arıyorum.
  • Matematik icin 3 4 5 fen icin palme ayri ayri denemeler turkce karekok sosyal endemik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAOB

Matematik icin 3 4 5 fen icin palme ayri ayri denemeler turkce karekok sosyal endemik

hocam 345 i sınava doğru saklamayı düşünüyorum sınava en yakın deneme olarak ?
  • Bence kolayla başlamak doğru olur. Ben de öyle yapacağım. Limit'in denemeleri kolay oluyor mesela. Bir de Evrensel İletişim'in K9'ları var onların kolay ve ortalarıyla başlayabiliriz diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene okyanus 10lu tam bu zamanlarda çözülecek denemeydi kolay-orta arası bulabilirsen onunla başla hocam
  • aynı arayıştaydım ve okyanus ile başladım . seviyesi orta kolay denebilir . ilk deneme için gayet uygun geldi bana önerebilirim , sonrası için de limit önermişlerdi ancak sosyal kısmı çok bilgiymiş aklınızda olsun .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zor türkçe deneme önerileri
    2 yıl önce açıldı
    Tyt Genel Deneme Önerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • palme çözmüştüm ben orta denilebilir yayındenizinin de denemesini çözmüştüm hoşuma gitmişti sınava doğruda daha zorlara geçersin istersen 345 i bilmemede karekök iddialısına falan tarzında şeylere bulaşma derim gereksiz deneme olarak görüyorum onları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.