Şimdi Ara

Mezun sinava hazirlanirken iste calismak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bu sene sinava tekrar hazirlanicam hayirlisiyla bir yandan da kendimi gelistirmek ve tecrube kazanmak icin calismayi dusunuyorum. Is teklifi almistim daha onceden egitim sektoru, saati 25 lira calisayim mi siz ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saati 25 liramı sen hiç okuma sadece çalış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ögretmenler saati 100 200 liradan özel ders veriyor niye bu kadar sasırdın ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • darknesss45 kullanıcısına yanıt
    Öğretmen özel ders veriyor ama günde en fazla 2 ya da 3 tane veriyor.
    Bahseden arkadaş sizin full-time çalışacağınızı sandı her halde ondan dedi.Mesela normal mesai genelde 8 saat oluyor.O da full-time gibi düşündü.Yani bir memura göre hesaplarsak aylık 4.000 civarı alacağınızı düşündüğünden olsa gerek böyle bir cevap verdi.
  • Anladım hocam full time istesem de çalışamam zaten sınava hazırlanacagım bu sadece haftada 1 gün olucak olursa.

• Hocam maddi açıdan zorluk çekmiyorsan yani aç gezmiyorsan uğraşma kesinlikle.

Her şeyini sınava ada bence mezuna kalmak gibi bi cesareti göstermişken.Neden part-time da olsa beynini bedenini yorasın ki ?

Üstelik iyi para saatlik 25 tl günde 3 saatten 15 gün çalışsan 1200 para yapar. Adam o kadar parayı vasıfsız elemana veriyorsa amele gibi koşturacak demektir.

Mutlaka zihnen bedenen dezavantaj olur sana.İlla çalışıcam diyorsanda yorucu olmayan kasiyerlik vs. işlerde çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerub

Hocam maddi açıdan zorluk çekmiyorsan yani aç gezmiyorsan uğraşma kesinlikle.

Her şeyini sınava ada bence mezuna kalmak gibi bi cesareti göstermişken.Neden part-time da olsa beynini bedenini yorasın ki ?

Üstelik iyi para saatlik 25 tl günde 3 saatten 15 gün çalışsan 1200 para yapar. Adam o kadar parayı vasıfsız elemana veriyorsa amele gibi koşturacak demektir.

Mutlaka zihnen bedenen dezavantaj olur sana.İlla çalışıcam diyorsanda yorucu olmayan kasiyerlik vs. işlerde çalış

Fikrinizi belirttiginiz için sagolun hocam haftada 5 saat ve ögretmenlik gibi bir iş.

Bedenenden ziyade zihnen yorar ama denemek istiyorum farklılık olur gibi benim için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • darknesss45 kullanıcısına yanıt
    Odtüden bir abimiz vardı ee mühendisi 2.yıl bırakmış tıp için hazırlanıyordu bizim dershanede, haftada 3 saat felan özel ders modunda çalışıyorduk, çoğu konuyu hocadan ziyade ondan öğrenmiştim unuttuğu kısımlar oluyordu biz hatırlatıyorduk kazık soruları biriktirip götürüyorduk felan üstelik onunda dershane ücretinden kesiyorlardı saatleri, 3-4 hafta iyi güzel geçmişti.

4 Haftadan sonra bir daha ders alamadık bahanelerle ekip durdu.

Bildiğin konu bile olsa 1 saat boyunca başkasıyla diyalog halinde olup anlatmak yoruyordur hocam.

Bizim dershane hocaları bile yılların hocaları kimi günler 10. saatine vs. denk gelince moron oluyorlardı desem yeridir.Soruyu yanlış yazmalar konudan bölümler atlamalar bitsede gitsek ruh halini hissediyorduk yani.

Seninde malum 6-7 saatlik bi sınav tempon olacak her gün üstüne birde ders anlatmak felan iyice zor iş aslında.

Denemekten zarar gelmez sonuçta yapabilirsende parası güzelmiş Allah kolaylık versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheerub -- 22 Ağustos 2015; 23:41:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.