hocam alttan bilgim vardı 2 ayda 1 mat 1 fizik kitabı 7 problem fasikülü çözdüm gerisinde hep günde 1 tyt mat 1 tyt türkçe 2 fen denemesi atıyordum ama çoğu günde fire veriyordum doğrusu |
Mezun senesi olan ve mezundan güzel çekiş yapanlar size sorum var. (2. sayfa)
-
-
Probleme baya abanmissın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nerem eksikse oraya abandım baktım sadece problem eksik abandım yaptıktan sonra 38-39-40 ta gezdim hep
-
70K--->12K
Ben dershaneye gitmeye sıcak bakmıyordum çünkü babam asgari ücretliydi. Ancak babam zorla da olsa gönderdi
Bana ders olarak katkısı koca bir sıfırdı ancak asosyal olan beni acayip sosyalleştirdi.
Dershaneye gitmezsen muhtemelen konuları daha erken daha iyi bitirirsin ama depresyona da girersin.(kütüphane vs de arkadaşın yoksa),
Kütüphanede arkadaşın varsa veya ben arkadaş edinebilirim,bunun için dershaneye ihtiyacım yok diyorsan tek kuruş verme bence
Ayrıca arkadaşların da dediği gibi kesinlikle denemelere katıl.
Sana vereceğim başka bi tavsiye de Ayt de biyoloji meb kitabını oku ve yeni öğrendiğin bilgilerle(varsa arkadaşınla) soru yaz.
Türkçeye paragraf olarak çok vakit ayırmanı önermem(diğer dersler tamamsa ayır)
-
135kdan 60kya çektim ben de.Çok büyük çekiş olmasa da kendi çapımda başarı.Dershaneye bence git mental anlamda daha rahat olursun.Benim mezun senemde gittiğim dershane sadece sorularımı çözdürmede ve deneme sınavları konusunda işe yaramıştı.Konuları genelde youtubedan kendim öğrenir ve meb kitaplarından çalışırdım.Dershanede bunun tekrarını yapardım.Youtube da bol soru çözüm videosu izle.Türkçeye dil bilgisi haricinde çok vakit ayırma her dersten bolca alan denemesi çözmeye özen göster.Ve bence en önemlisi haftada 1 gün kendine zaman ayır/tatil ver.Öyle yapınca hafta içi daha da motive bir şekilde çalışıyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X