Şimdi Ara

Mezun senesi evde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
3
Favori
4.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de bu yıl 1 yıl boyunca evdeydim yani güzel yanları var rahatsın mesela bütün kitapların evde kalktığın gibi el yüz yıka yemek ye diş fırçala direk masana geçip çalışmaya başlıyorsun ama arkadaşlarla irtibat falan kuramamak spor yapamamak aşırı kilo almak ve gün içinde aile içindeki sorunlarla uğraşmak (biliyorsun her evde kavga oluyor) ve bazen aşırı sıkılmak gibi durumlarda var iyi düşün kararını ver .
  • Sayısal 40 45k civari gelicek gibi bende mezuna kalmayi dusunuyorum ea ya gecip iyi derece yapmayi hedefliyorum ben evde calisacagim dershane okul gereksiz bence zaten youtube da bir suru hoca pdf bırakıyor ordan calisip cozumlu soru bankasi cozersin zor degil programini agustostan beri oturt ki zaten cogu konu bitmis olacak cok rahat yapilabilitesi olan bir şey
  • Bu arada spor yapmayi unutma her ne olursa olsun haftada en az 3 gun spor yap kafani dagitir benim 12 de en buyuk hatalarimdan biri duzensiz calismamam di yani bi oturusta 2 saat calisiyordum ama mezuna kalirsam daha programli calisirim sporumu film imi izlerim yani böyle
  • WALDER FREY kullanıcısına yanıt
    Acaba verim aldınız mı dershaneden
  • __Scrubs__ kullanıcısına yanıt
    Dershane önermiyorum hocam butik bir yer öneriyorum.Dersini gör sorunu sor sonra çalış orda veya eve gel.
  • WALDER FREY kullanıcısına yanıt
    Soru çözdürmek ve denemelere girmek için bir yere yazılacağım ama derslerden de faydalanmamı istiyor ailem erken kalkmam içinvs.. Buradaki butikler aşırı pahalı ve gece 10a kadar bırakmıyorlar beşe kadar da ara ara ders yapıyorlar. Nispeten kalabalık olmayan bir dershaneye yazılacağım sanırım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.